Doneer

Stichting Vind Kris en Lisanne

Rekeningnummer: NL92INGB0006527919

Sinds vrijdag 25 april 2014 is de stichting “Vind Kris en Lisanne” in de lucht. Vanaf die datum is het mogelijk om geld te doneren. Dit geld stelt ons als ouders van Kris en Lisanne in de gelegenheid nieuwe acties te ontplooien, zodat wij eindelijk onze dochters weer in de armen kunnen sluiten. Inmiddels is bijvoorbeeld besloten om in Panama in de omgeving waar de meiden zijn geweest, grote billboards te plaatsen waarin opnieuw aandacht wordt gevraagd voor deze vermissingszaak. Tevens wordt op de billboards melding gemaakt van een uit te loven beloning van
 $30.000,- . Dit is een forse verhoging van de initiële beloning. Daarnaast worden door onze contactpersonen ter plaatse nieuwe posters en flyers verspreid om de plaatselijke bevolking nogmaals te enthousiasmeren.

We zijn volop bezig om nieuwe acties uit te zetten en gaan hiermee door tot Lisanne en Kris gevonden zijn! Deze website is tevens een voorbeeld van een bredere aanpak en inzet van mensen. Door al deze acties hopen wij dat de gouden tip snel binnen zal komen, waardoor onze dochters gevonden kunnen worden. Wij willen benadrukken dat wij de betrokkenheid van een ieder zeer waarderen en wij zullen de donaties maximaal inzetten om onze meiden te vinden!

Kris en Lisanne hebben jullie nodig! Hun leven hangt van ons allemaal af, wij kunnen dit niet alleen. Help ons en doneer zodat wij alles op alles kunnen zetten om ze weer veilig thuis te brengen!

We zijn nog bezig met de mogelijkheid om via iDeal te kunnen doneren.