Herinneringsbijeenkomst Kris en Lisanne

Posted by on jul 11, 2014 in Kris Kremers, Lisanne Froon, Nieuws, Persbericht

Herinneringsbijeenkomst Kris en Lisanne

Op vrijdag 18 juli van 19.00 tot 20.30 uur in de Sint-Joriskerk in Amersfoort wordt een herinneringsbijeenkomst gehouden voor Kris Kremers en Lisanne Froon.

Tijdens de herinneringsbijeenkomst zullen vrienden of familie spreken over het leven van Kris en Lisanne en worden dierbare herinneringen opgehaald en gedeeld. Ook zal favoriete muziek van beide meiden worden gespeeld en gedraaid. De burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius, zal mede namens de ouders spreken.

De families nodigen iedereen uit die de afgelopen maanden zo met hen heeft meegeleefd: familie, vrienden én onbekenden.

De avond is gericht op het nalaten van een mooie herinnering aan Kris en Lisanne, passend bij hun leven.

Aan het einde van de bijeenkomst (rond 20.30 uur) zullen de familie en alle andere aanwezigen een kaars aansteken in herinnering aan Kris en Lisanne. Als u niet in staat bent om op vrijdag 18 juli aanwezig te zijn kunt u in deze gezamenlijke herinnering delen door thuis ook een kaars te laten branden.

Praktische informatie

De Sint-Joriskerk (Hof 1) opent haar deuren om 18.15 uur; om 19.00 uur begint de bijeenkomst.
Tot 18.50 uur is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te drinken in de kerk.
De families vragen iedereen om ‘te komen zoals je bent’.
De Sint-Joriskerk biedt plaats aan 900 mensen. De Hof is het centrale plein in de Amersfoortse binnenstad. Voor het parkeren van een auto kunt u gebruikmaken van de verschillende parkeergarages in de omgeving, zoals Flintplein, Beestenmarkt, Koestraat of St.Jorisplein. Fietsen kunnen in de daarvoor bestemde rekken.

Foto en video

Voor alle aanwezigen geldt dat het maken van opnames (foto of video) niet is toegestaan.
Eén fotograaf en één camerajournalist worden uitgenodigd om beelden te maken, die voor alle media beschikbaar worden gesteld. Journalisten en andere vertegenwoordigers van de media kunnen wel aanwezig zijn tijdens de bijeenkomst en dienen zich vooraf aan te melden via dit formulier

Beeldmateriaal

Voor vragen over het gebruik van de beelden die voor media beschikbaar worden gesteld, kunt u (vanaf dinsdag 15 juli) contact opnemen met Herman Wiersema, woordvoerder van de gemeente Amersfoort: +31 (0)6 52 53 55 41 of via email.

Naar aanleiding van dit bericht kunt u contact opnemen met de woordvoerder van de families Froon en Kremers, Nikki van Passel +31 (0)6 300 430 40