Werkgever Lisanne & Kris stroopt de mouwen alweer op!

Posted by on jun 8, 2014 in Benefiet, Nieuws, Video

Benefietdag Amersfoort Helpt Kris en Lisanne 3 juni 2014

Op 3 juni 2014 was er een benefietdag georganiseerd door de Amersfoortse ondernemer Rolf van As waarvan de opbrengst voor 100% naar „Stichting Vind kris en Lisanne” gaat.
Leden van beide families waren uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Op deze mooie  zomeravond was er een gemoedelijke sfeer en de burgemeester van Amersfoort, Lucas Bolsius, opende met een toespraak en gaf vervolgens rond 18.00 het startschot voor een aantal activiteiten.

Kilometers voor Kris & Lisanne

Mike Borsten een bekende Amersfoortse marathonloper ging op een loopband 42 km hardlopen en deed dat zo te zien moeiteloos. Op de loopband naast Mike hebben ook een aantal anderen een stuk hard gelopen waaronder Rolf van As, de organisator van dit evenement. Sjors Kremers wilde ook zijn meters bijdragen en liep de laatste 12 kilometer voor zijn zusje.

Veiling vanuit ondernemers Amersfoort

Rond 18.15 begon een veiling waarvoor door Amersfoortse ondernemers belangeloos allerlei veilingstukken waren gedoneerd zoals een schilderij, een jaar lang autowassen en een complete boxspring. Alle veilingstukken hebben na een geanimeerde veiling een nieuwe eigenaar gevonden en dat leverde uiteindelijk een bedrag van rond € 8.000,- op.

De familieleden werden ondertussen niet vergeten en kregen een hapje eten aangeboden door „In den Kleinen Hap”.
Tussendoor kon men genieten van een jazzdiner en live optreden. Om 20.00 begon er een concert in de Joriskerk waar een aantal artiesten optraden waaronder het Amersfoortse Jeugd Orkest.

Geweldige opbrengst!

Uiteindelijk heeft het evenement ruim € 20.000,- opgeleverd. Een fantastisch bedrag. Ook de bediening, organisatie en vrijwilligers hebben op een geweldige manier er belangeloos voor gezorgd dat alles tot in de puntjes was geregeld.

 

Een prachtige muzikale impressie van het evenement:

 

Namens de families willen wij iedereen die bijgedragen heeft hartelijk bedanken voor alle support.
 
Foto’s van de BenefietdagHet condoleance register is gesloten / El registro de condelencias esta cerado / The condolences registry is closed