Nederlands Elftal support „vindtocht” naar de vermiste Kris Kremers & Lisanne Froon met oranje polsbandjes

Nederlands Elftal support „vindtocht” naar de vermiste Kris Kremers & Lisanne Froon met oranje polsbandjes

Posted by on jun 17, 2014 in Kris Kremers, Lisanne Froon, Nieuws, Persbericht, Vindtocht

Persbericht

Nederlands Elftal support „vindtocht” naar de vermiste Kris Kremers & Lisanne Froon met oranje polsbandjes

Amersfoort – 17 juni 2014 – Het Nederlands elftal, dat afgelopen vrijdag met een historische overwinning dit WK aftrapte in Salvador, Brazilië heeft via Twitter opgeroepen om mee uit te kijken naar Kris en Lisanne. De foto’s van polsbandjes met hierop de website FindLisanneKris.com en posters verschenen gisteravond ineens via Twitter.  Beide families zijn dolblij dat ze vanuit het Nederlands elftal op deze wijze steun krijgen rondom de vermissing van Kris en Lisanne.

“Wij hebben tijdens onze bezoeken aan Panama begrepen dat het een echt voetballand is en bovendien volledig in de ban van het Nederlands elftal, al voor de overwinning op Spanje van afgelopen vrijdag. Dit soort support waarin Panamezen om hulp gevraagd wordt door onze gezamenlijke helden, is heel hard nodig en kun je alleen maar van dromen.”

Broer Kris deed persoonlijk verzoek via brief

Sjors Kremers, broer van Kris schreef alle spelers een persoonlijke brief en deed hierin zijn hartewens uit de doeken. „De ware reden van deze brief is een vraag die diep uit mijn hart als broer komt: “Willen en kunnen jullie als spelersgroep en trainers-staf ons alsjeblieft helpen bij deze enorme taak?” Hij vervolgde met „Ik, en met mij de gehele beide families en iedereen die ons vrijwillig aan het helpen is zijn jullie enorm dankbaar als jullie het oranje bandje tijdens een wedstrijd zouden willen dragen. In 1 wedstrijd krijgen jullie zeer waarschijnlijk meer voor elkaar dan wij in de afgelopen 2 maanden met alles wat wij reeds probeerden… Wij hopen vurig om op die manier de vermissing van mijn zusje en haar vriendin breed onder de aandacht te kunnen brengen in heel Zuid-Amerika en ver daarbuiten. Zodat iedereen mee naar ze uitkijkt.

Dankbaar

Wij weten op dit moment niet of het Nederlands elftal van plan is om de bandjes te dragen tijdens de wedstrijd. Dat zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn! De vermissing van Lisanne en Kris staat door de gunst van ons Oranje dan in 1 klap op de kaart in heel Zuid-Amerika en ver daarbuiten. In al deze landen kan op deze manier uitgekeken worden naar de meiden en met de steun van het Nederlands elftal, de pers, alle betrokkenen en heel Nederland aan onze zijde… hopen we snel uitsluitsel te kunnen krijgen over hun verblijfplaats.

Naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met de woordvoerder van de families Froon en Kremers, Nikki van Passel +31 (0)6 300 430 40