Nader onderzoek toont ook DNA Kris Kremers aan

Posted by on jun 25, 2014 in Kris Kremers, Nieuws, Panama, Persbericht

Persbericht

De tweede ronde van onderzoeken in Panama bevestigt nu ook de vondst van DNA van Kris Kremers.

Amersfoort – 25 juni 2014 – De familie van Kris Kremers heeft vandaag de zware en uiterst verdrietige taak om te bevestigen dat ook Kris is omgekomen tijdens haar reis in Panama.De tweede ronde van onderzoeken in Panama bevestigt nu ook de vondst van DNA van Kris Kremers in de zaken die werden aangetroffen in de rivierbedding in Panama. Het is een hele zwarte bladzijde waarbij bovendien nog vele vragen het noodlot van Kris en Lisanne overschaduwen. Er rest de familie slechts een manier om antwoorden te vinden en dat is doorgaan met zoeken.

Door het medeleven van zoveel mensen en de giften op de stichting, is het voor ons mogelijk om net zo lang door te gaan met zoeken tot een antwoord op wat daar in panama gebeurt is, is gevonden.

Verzoek om terughoudendheid

De familie verzoekt de media hun werk met respect voor alle betrokkenen en indien mogelijk op terughoudende wijze uit te voeren, om onnodig leed voor de familieleden, vrienden en bekenden verder te voorkomen.

De shock rondom de ontwikkelingen is groot en de families willen het nieuws nu in alle rust kunnen verwerken, en verzoeken een ieder hiermee rekening te houden. Als er vragen zijn neemt u dan contact op met de perswoordvoerder alvorens berichten of geruchten te plaatsen.

Naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met de woordvoerder van de families Froon en Kremers, Nikki van Passel +31 (0)6 300 430 40