De eerste resultaten uit DNA onderzoek in Panama bevestigen de vondst van DNA van Lisanne Froon

Posted by on jun 23, 2014 in Lisanne Froon, Nieuws, Persbericht

Persbericht

De eerste resultaten uit DNA onderzoek in Panama bevestigen de vondst van DNA van Lisanne Froon.

Amersfoort – 23 juni 2014 – De families van Kris en Lisanne delen mee dat DNA onderzoek nu heeft aangetoond dat de zaken die zijn aangetroffen in de rivierbedding in Panama DNA bevatten van Lisanne Froon. Op dit moment worden er nog verdere onderzoeken gedaan en is niet duidelijk of ook het DNA van Kris Kremers kan worden bevestigd.

Vervolgonderzoek

Zodra er meer informatie bekend is uit de onderzoeken die nog gaande zijn, zullen wij de uitkomst daarvan via deze weg zo snel mogelijk bekend maken. Verder zal wat beide families betreft de zoekactie gewoon doorgaan.

Verzoek om terughoudendheid

De familie verzoekt de media hun werk met respect voor alle betrokkenen en indien mogelijk op terughoudende wijze uit te voeren, om onnodig leed voor de familieleden, vrienden en bekenden verder te voorkomen.

De shock rondom de ontwikkelingen is groot en willen de families het nieuws nu in alle rust kunnen verwerken, en verzoeken een ieder hiermee rekening te houden.

Naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met de woordvoerder van de families Froon en Kremers, Nikki van Passel +31 (0)6 300 430 40