Condolences registry for Kris Kremers

Posted by on Jun 26, 2014 in Condolences Kris, Kris Kremers, News

The family of Kris Kremers have created a special page to collect condolences and expressions of solidarity from friends, loved ones,  acquaintances or anyone who wants to express their feelings about the difficult times they are experiencing. Please share your email address so the family is able to respond in future times if they want to decide to do so.

 

In loving memory of Kris Kremers

  62 Comments

 1. Ik ben enkele jaren ouder dan Lisanne en Kris en heb rond dezelfde leeftijd door Latijns-Amerika gereisd. Ik realiseer me dat dit iedereen, en ook mijzelf, had kunnen overkomen. Verschikkelijk dat hun reis zo heeft moeten eindigen. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte toe met hun verlies.

 2. Nog steeds heel veel sterkte gewenst!

 3. Our heartfelt condolences–my husband and I pray that you will find the peace and comfort during this difficult time. The scriptures have always helped us when we have had to face hardships – one especially is Philipians 4:6,7 – I am one of Jehovah’s Witness, and live in Alto boquete.

 4. To all of kris family-cannot even imagine the heartache your going though — the only words of comfort I can offer is what I know would comfort me. I am one of Jehovah’s Witnesses, and I find comfort in Gods word. Psalms 37: 10-13, 29—tells us that wickedness will be done away with, and that God really does care about what you are going through, Psalm72:12-14—- I hope that these scriptures will help you find the comfort & peace that can help you through this very difficult time (2corinthians 1:3,4)
  Frank and Darlene
  Alto Boquete

 5. Lieve mensen,

  Nog steeds in gedachten. Heel veel sterkte gewenst en veel kracht gewenst en liefde gewenst voor in de toekomst van jullie eigen leven.

  Ash

 6. I’m really sorry for your loss.

  My heart felt condolences for you and your family.

  Best regards from Panama,

  Krz

 7. I live in Manchester, UK, and randomly came across the facebook page shortly after they disappeared, and have been following on a daily basis since then.. I am so sorry it ended this way. My deepest condolences to the family. I hope you find piece. all my love, Violeta.

 8. Ik wens jullie ontzettend veel sterkte en Gods nabijheid toe in het verwerken van deze nachtmerrie waar geen einde aan komt. Ook veel sterkte de nog komende tijd.

 9. My husband and I pray for you every day, for the girls and for your family. We hope and pray that you are blessed with peace at this very difficult time and that the love of family and all of us gives you the sustenance to get through this. Our sincere and respectful condolences.

 10. Heel veel sterkte met jullie verlies

 11. Ze werd geboren toen ik in de dertig was. Haar overlijden werd bekend gemaakt op de dag dat ik mijn 56 e verjaardag vierde. Alhoewel ik Kris niet gekend heb was het erg dubbel. In de zeer vroege ochtend reed ik door Amersfoort om mijn eigen dochter van een concert te halen. Wat een tegenstrijdigheden. Zelf veel gereisd en soms maar net aan het noodlot of een drama ontsnapt. Ik hoop dat duidelijk mag worden wat er gebeurd is. En ik bid, vooral ook voor de beide broers, dat
  ze hun leven op den duur weer op kunnen pakken. Kanjers zoals jullie betrokken waren bij de zoektocht.
  Veel sterkte en lieve groet,
  Linda Akerman

 12. We wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie Kris, we hopen zo dat er meer duidelijkheid komt over de toedracht, zodat jullie niet met die vreselijke vragen hoeven blijven rondlopen. We denken aan jullie

 13. Blij dat er enige helderheid is. Verder intens veel verdriet, die van afstand al heel duidelijk valt te voelen.

  Mijn medeleven met jullie verlies.

  Heel veel succes de komende periode met de verwerking van deze grote klap voor jullie, en met het vinden van meer aanwijzingen die duidelijk maken wat er precies is voorgevallen.

  Liefs en Sterkte, Edwin.

 14. Wij wensen jullie veel sterkte! Hopelijk vinden jullie snel de antwoorden waarnaar jullie opzoek zijn.

 15. Geboren uit liefde, geboren om voor altijd lief te hebben.

  Heel veel sterkte en liefde gewenst.

  Regina

 16. Heel heel veel kracht en sterkte toegewenst! Liefs Mignon

 17. Lieve familie en vrienden,

  wat een immense verlies, wat een vreselijk gebeuren.
  Woorden van troost schieten tekort.Ik wens jullie veel sterkte en dat u uiteindelijk mag berusten in hetgeen wat niet te veranderen is.OOk al is het verdriet nu ook zo nodig om niet gek te worden.
  Ik leef met jullie mee.

  Martha Kursch, Groningen

 18. Gecondoleerd. Mijn innige deelneming.
  Heel veel sterkte de komende tijd.
  Lee

 19. Woorden schieten tekort. We wensen jullie oneindig veel kracht toe om het verlies van jullie prachtige, lieve dochter, zus en kleindochter te kunnen verwerken. We hopen dat jullie verdere zoektocht meer duidelijkheid over de toedracht oplevert en antwoord geeft op alle vragen. We leven intens met jullie mee.

 20. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Ik hoop dat de data van hun smartphones enigszins licht laat schijnen op wat er gebeurd is. Aangrijpend verhaal. Nogmaals veel sterkte !

 21. Aan de familie en vrienden van lisanne en kris.

  Ik en kris hadden hadden dezelfde crush op dezelfde jongen. Ik weet dat zij ging stappen met twee vrienden van me en Ik ging mee.. Ik heb toen op 1 avond kris een beetje leren kennen. Zelf geemigreerd naar australie, en dan in 1 keer fotos zien opduiken van kris en lisanne over hun vermissing. Hele rare manier om iemand die toch een indruk op me heeft achtergelaten op deze manier terug te zien. Als Ik dit allemaal lees en alleen al als ik eraan denk, keert mijn keel en maag om.
  Laat staan Voor iedereen die kris en lisanne goed Kent!!
  Ik voel met iedereen mee, en Ik wil de familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte en kracht toewensen.
  Dat er rust mag komen en het rouwproces mag verlopen met heel veel steun en liefde.
  Ik vind het echt vreselijk dat dit is gebeurd en Ik zal vanavond kaarsen branden.

  Heel veel sterkte toegewenst.

  Amanda

 22. Nir, the girls are both located now and unfortunately, it didn’t end well for either. I’m in no position to thank you but would like to commend your effort to help.

  Het is een trieste situatie voor beide families en nabestaanden. Mijn oprechte condoleance voor uw verlies.

  Ellen

 23. Mijn condoleances vanuit parijs. Ik heb uw nieuws van het begin af gevolgd en hoopte en hoopte.. Veel sterkte. Annemiek

 24. Alle nabestaanden wens ik veel sterkte en medeleven bij dit vreselijke nieuws.

 25. It is unfortunate that this has happened with two volunteers who gave love to the children. There is absolutely nothing that happens on earth that is hidden from the sky. Sooner or later something will know about this. My condolences to their families

 26. Vreselijk om zo’n leuke jonge gezonde meid op de foto te zien en dan vernemen dat ze er niet meer is. Ondanks het gevonden DNA is dit een niet te bevatten drama. Ik wens de familie en alle andere nabestaanden heel veel sterkte met dit immens verlies.

 27. Verschrikkelijk wat jullie mee moeten maken.
  Gecondoleerd met dit grote verlies. We wensen jullie veel sterkte en kracht toe.

 28. ongelovelijk, hier zijn geen woorden voor…..
  heel veel sterkte met het verlies van jullie dochter….xxx

 29. Vanaf het moment dat het in het nieuws kwam heeft het mij in de greep. Hoewel ik totaal onbekend ben voor u en hun is het toch iets wat mij niet losliet. Ik bleef het volgen. En ik heb zo vreselijk met jullie te doen. Dan laat je grote meiden met zulke geweldige plannen gaan, voor een goed doel nota bene en dan eindigt het zo. Wat angstig. Wat een nachtmerrie. Heel veel sterkte gewenst en mijn oprechte deelneming

 30. Beste familie, vrienden van Kris en Lisanne,

  Voor alles mijn oprechte medeleven met de familie en vrienden bij het heengaan van Uw geliefde dochters, vriendinnen. Het is in en in-triest. We zijn er allemaal stuk van. Als iemand die 20 jaar geleden in het Costaricaanse deel van deze bergen heeft gewandeld en de flora daar heeft bestudeerd, ben ik mij er buitengewoon van bewust wat Uw dochters hebben moeten doormaken. Het moet verschrikkelijk zijn geweest. Ik heb buitengewoon te doen met U allen, met hoe U dit drama moet verwerken. Wat hadden we graag gezien dat de meisjes het overleefd hadden, de weg naar buiten hadden gevonden. Wisten hoe ze moesten overleven, hoe ze de bewoonde wereld moesten bereiken. Ik heb er geen woorden voor. Te meer omdat ik zelf weet hoe het is om in deze bossen te verblijven. Uiteraard is het iets heel anders wanneer je verdwaald bent, dan wanneer je daar met gidsen loopt. Ik hoop van harte dat U de troost en rust kunt vinden die U verdient, ook al zal dat in het begin zeer moeilijk zijn, in het begin. Nu overheerst de ontgoocheling en het ongeloof dat dit heft kunnen gebeuren. Ik wens U dan ook alle mogelijke kracht toe om dit verschrikkelijke verlies te verwerken.

  Heel hartelijke groet,

  Maarten Kappelle, Nairobi, Kenia

 31. Aan familie,vrienden en kennissen,

  Veel fijne herinneringen.
  Verzachten de smart.
  Voorgoed uit jullie midden.
  Voor altijd uit jullie hart.

  Ik wil u allen heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies voor nu en in de toekomst.

 32. Heel veel sterkte met het verlies van jullie mooie dochter. Te erg.

 33. Ook ik wil jullie enorm veel kracht en de nabijheid van elkaar en God toewensen met dit onverwoordbaar grote verlies.

 34. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Er zijn geen woorden voor.

  Gods vrede en nabijheid toegewenst

 35. Lieve ouders, en familie van Kris.

  Een jonge vrouw welke ik nooit gekend heb, werd in een keer heel bijzonder voor mij, en de rest van de wereld.

  Zij en Lisanne werden een deel van velen hun leven, en allen hoopten wij op een goede afloop.

  Helaas kwam deze goede afloop niet, de wereld huilde bij het vreselijke nieuws.

  Ik wens u allen alle sterkte toe.

  lieve groet

  Matthias Postema

 36. Ik heb bijna dagelijks in deze moeilijke maanden aan Kris en haar vriendin Moeten denken. Ik hoopte zo op een wonder. Geen wonder, maar helaas het tegendeel toen 19 juni een teken van Kris werd gevonden, nog wel op de verjaardag van mijn eigen dochter. Ik wens jullie, ook Sjors, ( een vriend van mijn dochter) veel sterkte om dit verlies te verwerken en de kracht om toch door te gaan met jullie zoektocht naar de waarheid.

 37. Lieve familie van Kris,

  Dit is een nachtmerrie en wij vinden het verschrikkelijk voor jullie. Jullie wereld staat op zijn kop. Het is toch niet zo bedoeld dat je kind eerder heengaat dan de ouders.

  Ons kind is bijna 10 jaar geleden overleden. Wij denken ons een klein beetje te kunnen voorstellen wat jullie nu doormaken en daarom willen wij jullie het volgende meegeven.

  Je kunt het niet alleen, vraag om hulp. Steun elkaar maar geef elkaar ook vrijheid. Het helpt om ieder zijn eigen pad van rouwverwerking te laten volgen. De wond heelt maar zal altijd een lidteken blijven. Ook al kun je je dit nu niet voorstellen, er komt een tijd dat je weer zult kunnen lachen en weet dat jullie dochter niets liever zou wensen.

  Heel veel sterkte gewenst.

  De ouders van Ruud van Rantwijk

 38. To the parents and family,may you find strength to carry you through the painful times ahead and when you feel you losing hope, don’t hesitate to lean on the people around. You need time to grieve. I wish you all the best and hope that our prayers offer you some form of comfort, Hugs from me in South Africa

 39. Beste familie en vrienden van Kris en Lisanne, wij wensen jullie alle sterkte met dit verschrikkelijke verlies. Wij hebben al die tijd gehoopt dat deze hartverscheurende nachtmerrie toch nog goed zou eindigen. Helaas mocht het niet zo zijn. Woorden schieten tekort bij zoveel leed. Wij hopen dat jullie de kracht vinden om dit verlies in de toekomst een plaats te kunnen geven. Wij denken aan jullie.

 40. Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter. Wat een vreselijk verdriet. Heel veel sterkte en ik bid voor kracht voor jullie om dit verlies te kunnen dragen.

 41. jeetje alsnog een shock wat hebben we gehoopt op ander nieuws ! heeel veel stekte met dit grote grote verlies!! kan me niet uitdrukken hoe erg ik dit vindt voor jullie de fam. en vrienden.

 42. Familie en vrienden van Kris heel veel sterkte in de komende moeilijke tijd. Hopenlijk kunnen jullie elkaar ondersteunen.

 43. Familie en vrienden, alle sterkte en goeds gewenst. Mijn hart gaat naar u uit.

 44. Heel veel kracht toegewenst! Wij leven met jullie mee.

 45. Heel, heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd. Sterkte in het rouwproces en het verwerken van dit onvoorstelbare verlies.

 46. Gecondoleerd met dit vreselijke verlies.
  Heel veel sterkte, kracht, licht & liefde toegewenst in deze vreselijke tijd.

 47. Ik hoop dat snel duidelijk wordt wat er is gebeurd en dat vrienden en familie in alle rust dit verlies kunnen verwerken.

  Heel veel sterkte toegewenst!

 48. Gecondoleerd met deze onvoorstelbaar zware klap. Ik heb haast oneindig veel respect voor de manier waarop alle betrokkenen rondom deze zaak hebben gehandeld, met name voor de directe familie en vrienden maar natuurlijk ook voor de mensen die de zoekactie met zoveel toewijding in Panama hebben uitgevoerd. Ik hoop dat alle familie en nabestaanden de rust en privacy mogen krijgen die ze verdienen, dat dit zware verlies een plekje mag krijgen en dat wat rest de mooie herinneringen aan Kris en Lisanne zullen zijn. Daarbij wens ik allen heel veel sterkte. Dat het meeleven van zovelen in binnen- en buitenland, ook als volledig buitenstaander zoals ikzelf, hierbij als troost mag dienen. Groet, Adriaan de Heer (Amsterdam)

 49. Heel veel sterkte voor de families toegewenst,
  wat een vreselijke tijden voor deze mensen..

 50. Rust zacht mooie meiden! Jullie wilde een mooie ervaring opdoen, maar wat een verschikkelijke wending heeft het leven genomen……Ik hoop dat jullie, hoe raar het misschien klinkt, er voor elkaar konden zijn op het eind….
  Familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toegewenst…X

 51. Heel heel veel sterkte toegewenst bij dit zware verlies en hoop dat jullie spoedig een antwoord zullen krijgen/vinden van wat er gebeurd is.

  nogmaals heel veel sterkte.

 52. Vanuit China een wens voor de ouders. Ik gun jullie alle rust en privacy. Veel sterkte.

 53. Heel veel sterkte met dit zware verlies. Ik hoop dat er in de toekomst duidelijkheid mag worden wat er is voorgevallen.

 54. Ik heb vanaf 1 april vaak gedacht en kaarsen gebrand voor Kris & Lisanne, ik was bang voor dit slechte nieuws, maar je weet het nooit. Ik zal het blijven volgen. Mijn gedachten gaan uit naar de ouders van Kris en de ouders van Lisanne, wat afschuwelijk om je kind te verliezen. Ik wens jullie veel sterkte! Que Dios le bendiga

 55. Lieve familie Kremers,

  Heb geen woorden om jullie te condoleren met dit groot verlies van jullie dochter c.q. zus. Iedere keer als ik foto’s van de meiden zie, krijg ik rillingen.
  Het enige wat ik kan is jullie heel veel sterkte toewensen in deze heel moeilijke tijden.

 56. Alle familie, vrienden en andere betrokkenen alle sterkte toegewenst

 57. Vanaf de eerste dag heeft deze zaak mij gegrepen. Beide meiden zijn van mijn leeftijd en Kris zat bij mij op de middelbare school. Wat komt het dan ineens vreselijk dichtbij. Dagelijks keek ik op nu.nl, en dan ineens deze uitkomst. Ik kan het niet bevatten en ik leef ontzettend met jullie mee. Ontzettend veel sterkte met dit verschrikkelijke en ondraaglijke verlies.

 58. Beste Familie,vrienden en kennissen van Kris
  Heel veel sterkte om dit verdriet te verwerken.

 59. Voor iedere ouder is dit de ergste nachtmerrie. Dat geldt ook voor de vriendinnen van Kris en Lisanne. Mijn schoondochter is er een van. Mijn hart breekt telkens weer als ik haar met Kris op de foto zie. Het is hartverscheurend. Heel veel sterkte ook voor hen.

 60. Familie, vrienden van deze twee prachtige mensen: het maakt me zo verdrietig dat dit deze twee veelbelovende jonge mensen is overkomen. En dat jullie hen nu zo plotseling moeten missen. Kracht en warmte gewenst. Het lijkt me een ondraaglijke pijn die jullie nu moeten voelen. Weet dat velen met jullie meeleven, voor jullie bidden. Sterkte met dit verdriet.
  Willemijn van den Hoek, Amersfoort

 61. Heel veel sterkte met dit ondraaglijk verlies.

 62. Wat vreselijk om dit mee te moeten maken en voor de nabestaanden nog zoveel vragen onbeantwoord.

  Heel veel sterkte!Het condoleance register is gesloten / El registro de condelencias esta cerado / The condolences registry is closed