Condoleance register voor Kris Kremers

Posted by on jun 25, 2014 in Condoleance Kris

De familie van Kris Kremers wil graag deze condoleance pagina openstellen voor een ieder die een steunbetuiging wil achterlaten. Zij verzoeken mensen om hier een email adres bij te vermelden zodat het mogelijk wordt in een later stadium mensen persoonlijk te bedanken, indien de familie hiertoe mocht besluiten.

in liefdevolle herinnering aan Kris Kremers

  2.581 Comments

 1. Lieve familie, vrienden en dierbaren van Kris,

  Op deze dag van nationale rouw zullen mijn gedachten ook gaan naar Kris en Lisanne. Ik kan mij niet indenken hoe moeilijk en verdrietig deze periode voor jullie moet zijn.. Ik wens jullie alle liefde en sterkte toe en hoop dat alle mooie & fijne herinneringen met Kris het verdriet enigszins kunnen verzachten.

 2. Lieve familie,

  Er komt een tijd dat er geen leed meer is en geen tranen meer zijn. Dat de dood het laatste woord niet meer heeft en het leven na de dood werkelijkheid is.

  Respect voor uw verdriet, troost in uw gemis, hoop voor de toekomst.

  In Hem verbonden.

 3. Lieve familie Kremers,

  Troosten kan ik jullie helaas niet, maar mijn moederhart huilt met jullie mee…..
  Alle Liefde, sterkte en kracht toegewenst met dit intense verdriet om jullie geliefde dochter Kris.

 4. Beste familie, wat jullie is overkomen is mens onroerend. Dat twee vriendinnen dit moet overkomen. Ik hoop voor jullie dat de toekomst meer duidelijkheid geeft wat er precies is gebeurd. Ik wens jullie alle kracht toe om dit verlies te verwerken.

 5. Lieve familie,

  Twee meiden die de reis van hun leven gingen maken, maar nooit meer terug kwamen…. Ik ken Kris niet, maar vanaf het begin van de vermissing heb ik het nieuws op de voet gevolgd. Wat een vreselijke tijd moet de familie hebben doorgemaakt en een even zware tijd gaan jullie tegemoet. Ik wens de familie, vrienden en kennissen van Kris heel veel sterkte toe met het verwerken van dit tragische verlies.

 6. Lieve Familie

  een jonge vrouw vol ambities en plannen naar Panama weggegaan, vakantie op reis zover weg van familie en vrienden en dan te horen dat zij nooit meer levend zal terug komen vreselijk. ik wil u jullie daar heel veel sterkte mee wensen met dit ondragelijke verlies.

 7. Lieve Kris en Lisanne,
  Voorbij is wat jullie hebben meegemaakt
  In licht zijn jullie nu gehuld
  De laatste adem de eerste van jullie nieuwe leven
  Elders, niet meer hier,
  Alleen tastbaar door de streling van jullie liefde
  Voor al jullie liefsten
  Spreken jullie de taal van de zintuigen
  Voor altijd verbonden

  Lieve liefsten van Kris en Lisanne, alle liefde, licht, kracht en moed om door en om te gaan met dit immense verlies. Vanuit mijn hart, zomaar een moeder van een reizende dochter op wie Kris en Lisanne een onuitwisbare indruk hebben achter gelaten.

 8. Lieve familie, het ergste wat er is, is dat een ouder haar of zijn kind weg moet brengen. Ik leef met jullie mee, dat deed ik al vanaf het begin. Twee jonge meisjes die in hun leven een nieuw pad hebben ingeslagen, kwamen niet meer terug. Hun levenspad is afgesneden maar, in mijn ogen, zijn de meisjes door gelopen naar het pad des Vaders Huis. Ik aai denkbeeldig over uw gezicht en bid om kracht voor u.

 9. Beste familie van Kris,

  Woorden schieten tekort…
  Heel veel troost, kracht en Gods en elkaars nabijheid in deze diepdroefe tijd toegewenst.

  In liefde met elkaar verbonden

  x Arianne

 10. Al heb ik Kris nooit gekend wil ik toch mijn medeleven
  betuigen aan familie de ouders en vrienden.
  Zo jong weggerukt te worden uit haar jonge leven.
  Daarom wens ik iedereen veel kracht en sterkte toe.

  Ik zelf ben er van overtuigd dat ze in de hemel verder leeft
  Slijten zal het nooit, maar naarmate de tijd verstrijkt
  leren we beter met het gemis om te gaan.
  Heel veel liefde en heel veel Goddelijk licht toegewenst

  Veel liefs,Mira en Eric

 11. Lieve familie en vrienden van kris,

  Heel veel sterkte en liefde toegewenst bij het verwerken van dit grote gemis. Het gemis is te groot voor ieder van jullie en mijn woorden zijn oprecht maar klein en bescheiden. Het grote verdriet en de vele vragen die er nog zijn,dat is niet te bevatten.

  Mijn nicht is in de jaren negentig vermist geraakt tijdens een vroege (solo) wandeltocht nabij Grenoble in Frankrijk voorafgaand aan de start van een aquarelcursus die zij daar zou gaan volgen. Ondanks weken zoeken met inzet van vele vrijwilligers en professionals en speurhonden werd ze toch toen niet gevonden. Pas na 3 jaar is er gelukkig toch een rugzakje met haar paspoort nabij (haar) botten door een wandelaar in een spleet gevonden die op zoek was naar paddenstoelen. Dankzij die gruwelijke vondst voor deze wandelaar, kon er toch op deze wijze concreter afscheid worden genomen van haar door familie en vrienden , met name door haar nog levende vader voordat hij zelf overleed en heeft hij haar uiteindelijk toch kunnen begraven wat de pijn niet minder maakte, maar er wat rust in zijn ogen en hart kwam…
  De grote onzekerheid en angst en verdriet moeten ook voor jullie inmens zjn geweest en nog steeds zijn!
  Ik kon helaas gisteren niet bij de herdenking zijn in de St. Joriskerk zijn maar was in gedachte wel bij jullie. Dit wilde ik jullie laten weten…
  Mijn zeer dierbare (stief)dochter heeft ook paar jaar geleden ook met een medestudente in dezlfde leeftijd van Lisanne en Kris dezelfde plekken in Panama bezocht…Met bezorgheid maar ook met het weten dat je haar op een bepaalde manier en bepaalde tijd moet leren los laten, hebben wij hen uitgezwaaid, maar ook weer mogen afhalen op Schiphol.. Het moet ondragelijk zijn voor jullie dat dit hun is overkomen! Ik wens jullie veel veerkracht en moed toe in jullie verdere levens wat nooit meer zal zijn als voorheen…

  Liefs, Monique

 12. Lieve Kris,

  Je zal in vele harten blijven leven… R.I.P.

 13. Wat zo’ n mooie reis had moeten worden samen met haar vriendinLisanne Froon, en dan zo’n tragisch einde!! Lieve Kris rust zacht! Heel veel sterkte voor haar familie en vrienden mer deze tragische afloop!!

 14. Er zijn momenten in het leven….
  daar blijft de wereld voor één ogenblik
  staan en als ze zich dan verder draait,
  is niets meer zoals het ooit was….

  A C H I L D OF M I N E

  “I will lend you, for a little time, a CHILD of mine,” He said.
  “For you to love the while SHE lives and mourn for when SHE’s dead.
  It may be six or seven years or TWENTY-ONE or two…,
  But will you, till I call HER back, take care of HER for Me?
  SHE’ll bring HER charms to gladden you, and should HER stay be brief,
  You’ll have HER lovely memories as solace for your grief.”

  “I cannot promise SHE will stay; since all from earth return,
  But there are lessons taught down there I want this CHILD to learn.
  I’ve looked the wide world over in my search for teachers true
  And from the throngs that crowd life’s lanes, I have selected you.
  Now will you give HER all your love, nor think the labour vain,
  Nor hate me when I come to take HER back again?”

  “I fancied that I heard them say, “Dear Lord, Thy will be done!
  For all the joys Thy child shall bring, the risk of grief we’ll run.
  We’ll shelter HER with tenderness, we’ll love HER while we may,
  And for the happiness we’ve known, forever grateful stay;
  But should the angels call for HER much sooner than we’ve planned,
  We’ll brave the bitter grief that comes and try to understand.” (Edgar Guest, to all parents)

  een moeder…..

 15. Beste familie,

  Wat een moeilijke tijd hebben jullie gehad, maar wat een moeilijke tijd gaan jullie nog tegemoet. Zoveel vragen zonder antwoorden en dan de pijn en verdriet om het verlies van Kris.
  Heel veel sterkte

 16. Lieve allemaal,

  Er zijn gewoon geen woorden voor.Alle hoop die jullie en velen met jullie hadden op een goede afloop was opeens voorbij.
  Ik wil jullie heel veel sterkte wensen voor nu en de toekomst om het verlies van Kris te kunnen dragen..Hopelijk ervaren jullie de warmte en liefde van alle mensen om jullie heen.Ik denk aan jullie.

 17. Lieve familie Kremers en Stephan,
  Vanaf het begin van de verdwijning van Kris en Lisanne volg ik het nieuws hierover en leef met jullie mee. Toen ik op 5 april hoorde dat Roel, de zoon van mijn achternicht, een vriend is van Martijn Froon, werd het nog persoonlijker. Ik heb voor de meiden en voor jullie gebeden, en kaarsjes gebrand, thuis en in kerken/ kapelletjes in Duitsland en België waar ik onderweg was. Ik volgde de krantenberichten, facebook, en later de website, waarvoor alle lof! Ik heb enorme bewondering en respect voor jullie moed, inzet en doorzettingsvermogen tijdens de zoektocht. Ik heb menige traan gelaten en mijn hart bloedt voor jullie allemaal sinds het noodlot van Kris en Lisanne uiteindelijk toch bevestigd bleek en alle hoop de grond ingeslagen werd. Ik heb het condoleance register vanaf het begin zien groeien met dagelijkse bijdragen die erg inspirerend zijn en uit het hart gegrepen, daardoor ook hartverwarmend (moeten) zijn. Telkenmale ontbrak het mij zelf echter aan woorden, kon ik alleen maar meehuilen. Nu de herdenking vandaag is, waar ik ook naar toe wilde gaan, maar nu door omstandigheden niet toe in de gelegenheid ben, wil ik toch niet langer zwijgen: vanaf vanmorgen branden er twee kaarsjes voor Kris en Lisanne en in een heel klein en intiem kapelletje in Holzweiler/Duitsland, (samen met een grote kaars voor de 298 mensen van vlucht MH17). Vanavond ben ik in gedachten bij jullie, ik bid voor een prachtige herdenkingsdienst met hartverwarmende steun en troost voor jullie, straks, maar ook in de toekomst, nu jullie zonder Kris, maar met de prachtige herinneringen aan haar, verder moeten. Ik bid ook dat er toch nog antwoord komt op de meest prangende vragen die immers blijven…
  Heel veel sterkte!
  Ron en familie

 18. Heb zo ontzettend met jullie meegeleefd de afgelopen maanden en nog steeds. Als moeder van reizende dochters weet ik dat je je kinderen los moet laten en dat ze hun eigen herinneringen moeten maken en je hoopt dat ze altijd weer veilig terug zullen keren. In je ergste nachtmerries kun je niet geloven wat hier is gebeurd. Vanaf het moment dat dit geopend is wilde ik hier wat neerzetten, maar kon de woorden niet vinden en nog steeds niet. Vanavond is de herdenkingsdienst en in mijn gedachten ben ik bij jullie en hoop dat de dienst van vanavond jullie zulke helpen dit enorme verlies enigszins te verwerken. Heel veel sterkte, kracht en liefde! Liefs

 19. terwijl heel Nederland rouwt om de omgekomen slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne wil ik jullie laten weten dat ik in gedachten ook bij jullie ben, nu jullie herdenkingsbijeenkomst is, en momenteel een kaarsje brandt voor Kris en Lisanne. Veel sterkte voor iedereen bij het verwerken van dit grote verlies…er blijft een groot gat in jullie harten achter, en ik gun jullie dat dit gat gevuld gaat worden met mooie herinneringen.

 20. Beste ouders en broers van Kris en andere familie en vrienden,

  Vreselijk om te horen hoe een reis die zou mooi had moeten zijn, de twee meiden fataal is geworden. Ik kan me voorstellen dat het gevoel van machteloosheid groot is. Ik wens jullie heel veel sterkte om dit ondraaglijke verlies een plekje te geven. Ik hoop dat mooie herinneringen aan Kris jullie door dit verlies heen slepen.

 21. Het land is in rouw om het neergeschoten vliegtuig. Maar hierdoor mogen we niet vergeten dat jullie vanavond een herdenkingsdienst hebben voor Kris en Lisanne. Ik hoop dat het een prachtige dienst wordt, die recht doet aan de liefde voor jullie dochters en zussen. Ik steek een kaarsje aan, vanavond.

 22. Lieve familie, gecondoleerd met jullie immense verlies. Heel veel sterkte, liefde en warmte toegewenst. Hopelijk kunnen de steunbetuigingen jullie enig soelaas bieden.

 23. Lieve Kris,familie en vrienden

  Vanavond zal er in Eindhoven voor jullie een kaarsje branden.Ik wens de familie en vrienden heel veel kracht toe!!

 24. Veel sterkte aan de nabestaanden. Ik heb 2 dochters en heb vanaf de eerste dag van vermissing intens meegevoeld en meegeleefd en gebeden en gehuild voor de meisjes en hun familie.
  Nu bidden wij voor de rust van de meisjes en hun familie, moge de stralende lach van de dames ook in het hiernamaals schitteren en voor de ouders uiteindelijk trotse herinneringen zijn!

  Harry

 25. Ik vind t afschuwelijk. Heel veel sterkte.
  Een onbekende.

 26. Lieve Familie,
  Gecondoleerd en veel sterkte!
  Als je moet afgeven wat je het meest liefhebt
  dan is er geen gisteren, geen vandaag en geen morgen meer,
  dan is er geen tijd meer,
  dan is er alleen heimwee

 27. Heftig, ontzettend heftig. Ik kan me niet eens voorstellen hoe de nabestaanden zich moeten voelen. Heel veel sterkte gewenst in deze onwerkelijke tijd.

 28. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 29. Ik ga zeker morgen voor Kris om 19.00 uur een kaarsje opsteken. En geloof en vertrouw er op dat morgen deze positieve warme energie vol met liefde die morgen door zoveel mensen het universum in gestuurd wordt als een warme deken bij Kris zal aankomen. En wat zal ze de herkenbare liefde van haar ouders en familieleden hierdoor voelen die haar zo intens missen. Lieve mensen, heel veel sterkte met dit verlies.

 30. Elke avond.. Elke avond, lieve Kris, steek ik een kaarsje voor jou en Lisanne aan.. Al weken.. Elke dag.. denk ik aan jullie.. We zijn nooit ‘echte’ vriendinnen geweest, nooit close of elkaar buiten school of theater gesproken, maar ik heb je wel leren kennen. Ik weet dat je een schat van een meid was.. Meis, wat is er toch gebeurt? Het is zo oneerlijk.. Ik weet zeker dat jij en Lisanne er morgen op de een of andere manier bij zullen zijn.. Voor de laatste keer, tot morgen, lieve Kris.

  En zoals elke avond: Slaap zacht mooie meid, Slaap zacht lieve Kris.

 31. Ook wij hebben vanaf dag 1 intens met jullie meegeleefd en gehoopt op een goede afloop.
  Hoe oneerlijk is de wereld soms.
  Veel sterkte en kracht.

 32. Beste familie Kremers,

  Gecondoleerd met het overlijden van Kris. Ik bid jullie kracht toe voor elke dag en in het bijzonder voor de herinneringsbijeenkomst morgen.
  Als ik naar haar foto kijk word ik stil; hopelijk hebben zij en Lisanne niet geleden.
  Dat jullie antwoord mogen krijgen op jullie vragen.
  Heel veel sterkte.

 33. Lieve ouders,
  familie en vrienden en collega`s van ;
  Lisanne en Kris,
  van harte gecondoleerd met jullie verlies.

  Geraakt door het nieuws dat er twee jonge vrouwen vermist waren in Panama,
  leefde ik samen met velen in Nederland en Panama, met kris en lisanne en hun familie mee.

  Een ieder op zijn eigen manier, met zijn/haar mogelijkheden, en met hart en ziel.
  Een grote groep werkte samen, met als doel de jonge vrouwen te vinden, met vereende kracht en energie.

  Aan de andere kant twee jonge vrouwen met als doel gevonden te worden, hulp te krijgen, maar hoe????

  Een andere mening , gevoel of gedachte hebben bij wat ik verder schrijf is helemaal prima.
  Er vanuit gaande dat ieder een beschermengel heeft, bidden voor ze dat ze hun beschermengel opmerken, zodat ze weten dat ze niet alleen zijn.
  Voor wie geloven;
  zal je beschermengel je de liefde geven, die je nodig hebt,je wiegen als je verdriet hebt, je angst wegnemen en je omarmen en een veilige plek bieden en je begeleiden en steunen op je weg.

  Dat is wat ik heb gedaan;
  ik heb de engelen gevraagd ze te helpen.
  En zo ook voor familie en dierbare op hun zoektocht te helpen.

  Twee jonge vrouwen,
  in de bloei van hun leven.
  Hun hart volgend,
  om jonge kinderen,
  hun liefde en energie te geven en te delen.

  Fysiek en in leven,
  werd hun de deur gewezen.
  Hun pad werd een ander.
  In de geestelijke wereld,
  kan hun droom om de wereld te verbeteren,
  een stukje mooier, en liefdevoller te maken,
  toch vervuld worden,
  als gidsen van het licht.
  Om kinderen te begeleiden, en hun liefde te geven,
  wat zo hard nodig is.

  Natuurlijk is er het gemis, het fysieke contact dat verbroken is, het waarom en hoe?
  Het verdriet wat groot is,
  ontroostbaar voelt, en in gedachte nooit meer goed kan komen.
  Maar;
  denk ook om hun te eren , aan al het moois wat ze hebben gebracht,
  de vreugde in een ieders leven.
  De leuke en grappige momenten die jullie gegeven is te delen.
  De kleine pijntjes en verdrietjes, waar ze ook mee te maken hebben gehad, soms verholpen met een kusje.

  Ik denk dat jullie als ouders vervuld zijn van trots,
  oprecht en terecht op jullie dochters, die voor altijd in jullie hart een bron van liefde en vreugde willen zijn en waren.
  En ze zullen dan ook vaak nog ff op bezoek komen in spirit.

  Heel veel sterkte en liefs;
  met vriendelijke groet, marianne

 34. Beste ouders en broers van Kris.

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie dochter Kris.
  Wat een afschuwelijk drama,ook hier alles vanaf dag 1 gevolgd.
  Heel Nederland leefde met jullie mee op een goede afloop om Kris en Lisanne terug te vinden.
  Twee prachtigen meiden die aan de reis van hun leven waren begonnen,en dat het dan zo moet eindigen.

  Er zijn gewoon geen woorden te vinden en hoop dat jullie antwoorden op de vragen krijgen wat er met de meiden gebeurt is.

  Wensen jullie enorm veel kracht en sterkte toe in dit vreselijke verdriet.
  Kris zal over jullie waken en ze zal jullie kracht geven.

  LIEVE KRIS R.I.P.

 35. Lieve fam.
  Helaas kunnen we niet bij de herdenkingsbijeenkomst voor Kris en Lisanne aanwezig zijn.Wij zullen in gedachten echter wel bij jullie zijn ,zoals al die maanden al.
  Er zijn geen woorden voor en jullie zijn al zo lang op de proef gesteld door eerst alle onzekerheid en steeds weer hoop.
  Hopen dat jullie de kracht krijgen toch weer door te gaan met jullie leven. Heel veel sterkte en we steken hier de kaarsjes voor de meisjes aan.XXXXX

 36. Nog steeds zijn de twee meiden Kris en Lisanne in mijn gedachten! Familie en vrienden ontzettend veel kracht en sterkte toegewenst. Wat moet dit ondraagelijk zijn! ❤️

 37. Familie en vrienden van deze mooie meiden! Verschrikkelijk en onvoorstelbaar, dat is het enige waar ik aan kan denken…

  Vanaf het begin zo met jullie meegeleefd, elke dag hopende dat er goed nieuws voor jullie zou komen!

  Ik wil jullie alle kracht die er bestaat toewensen. Ik hoop dat ze op een mooie plek zijn..

  Gecondoleerd.

 38. Eigenlijk voor jullie beide, maar ook de ouders
  van Kris condoleer ik hier met het overlijden
  hun dochter.
  En wel, of niet gelovig, Gods zegen toegewenst,
  om dit zware verlies te kunnen dragen.
  Ook hier veel sterkte gewenst.

  Johan v.d. Kamp.

 39. Les deseo paz y fortaleza para enfrentar estos momentos difíciles y que mantengan por siempre con ustedes los bellos recuerdos de su querida Kris.

  Gloria.

 40. We kennen elkaar niet en toch wil ik jullie condoleren met het verlies van jullie dochters Kris en lisanne. Het is niet te bevatten. Ik heb vanaf het begin meegeleefd en gehoopt dat jullie hen levend in de armen konden sluiten. Ik kan helaas niet naar de herdenkingsdienst, maar ik steek wel een kaarsje voor Kris en Lisanne.
  Heel veel sterkte om dit verlies te dragen. Rust zacht Kris en Lisanne

 41. Lieve familie Kremers,
  Sinds de vermissing van Kris en Lisanne heb ik elke dag aan jullie gedacht. Meerdere kaarsjes opgestoken, hopend op een wonder. Jullie hebben er alles aan gedaan om de meisjes weer terug te vinden. Vreselijk verdrietig om te moeten vernemen dat Kris en Lisanne niet meer onder ons zijn. Tijdens de herdenkingsbijeenkomst branden hier twee kaarsjes, ter nagedachtenis van Kris en Lisanne. In gedachten bij jullie. Veel sterkte, kracht en liefde gewenst om dit intense verdriet te verwerken.

  Liefs van Tanya

  Star in Heaven

  I am sending a dove to heaven
  with a parcel on its wings
  be careful when you open it
  It´s full of beautiful things
  Inside are a million kisses
  wrapped up in a million hugs
  To say how much I miss you
  and to send you all my love.
  I hold you close within my heart
  and there you will remain
  To walk with me
  throughout my life
  Until we meet again

 42. Lieve ouders en fam van Kris, Gecondoleerd en heel veel sterkte..woorden schieten tekort.

 43. Lieve Ouders en fam van Kris, gecondoleerd en heel veel sterkte ..woorden schieten tekort.

 44. Lieve familie en andere betrokkenen,

  Ook wij willen onze oprechte condoleances geven met het enorme verlies van jullie zo geliefde Kris. Er zijn geen woorden voor dit alles. Wij wensen U, jullie alle kracht, moed en sterkte toe die nodig zal zijn om alles te verwerken en te dragen voor nu en in de toekomst zonder Kris.
  Wij hoopten ook zo dat Lisanne en Kris levend gevonden zouden worden, maar helaas is dit niet zo.
  Wij zijn de ouders van het meisje dat samen met Willemien in Zuid-Afrika stage liep toen Kris en Lisanne verdwenen. Willemien is een vriendin van Lisanne.
  Heel veel sterke en lieve groeten, Tjibbe en Marianne Haanstra

 45. Als moeder van twee dochters heb ik de afgelopen maanden intens met jullie meegeleefd. Dit is een afloop die je geen enkele ouder gunt. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen en jullie laten weten dat ook ik, al kennen we elkaar niet, met jullie meeleef.

 46. Beste ouders van Kris,

  Ik ken Kris en jullie niet. Ik wil jullie (toch) condoleren met dit grote verlies. Het is zo bizar, zo erg wat jullie moesten doorstaan de afgelopen maanden en dan is de afloop zo wreed. Ik heb er bewondering voor hoe jullie vanaf de verdwijning tot nu alles op alles zetten om de meiden te vinden en nu de oorzaak te achterhalen. Veel sterkte!

  groeten van Anja Beij

 47. Iedere ochtend hij het wakker worden was er de vraag “is er nieuws over Lisanne en Kris”??
  En dan is daar ineens dat verschrikkelijke bericht. Als gezin hebben we er aandacht aan geschonken tijdens moederdag in de vorm van een financiele bijdrage en hangen er foto’s op de koelkastdeur.

  Wensen jullie als ouders, familie en vrienden veel liefde voor en met elkaar om dit verdriet te kunnen dragen.

 48. Gecondoloreerd met het verlies van Kris.
  We wensen jullie heel veel sterkte toe met het dragen van dit intent verdriet.

 49. Ik wens iedereen die nu het verlies van Kris en Lisanne moet dragen alle kracht toe, en enorm veel steun en liefde van jullie naasten. Weet dat zoveel mensen intens gehoopt hebben op goed nieuws, en ook nu nog aan jullie en de meisjes denken. Ik hoop vanuit de grond van mijn hart dat jullie de antwoorden zullen vinden. En dat jullie jezelf niets verwijten. Maar vooral wens ik dat jullie op een dag in rust en met minder pijn naar die mooie lachende gezichten op de foto’s kunnen kijken en vooral het leven met jullie meisjes herinneren. Veel liefs

 50. Beste familie,

  Wat een vreselijk verhaal. Zo’n aardige meid, waarom gebeurt zoiets. Denk je een leuke reis te maken, kom je niet meer terug. Ieder dag denk ik nog aan Lisanne en Kris. Samen hebben we nog gezellig bij de ‘Kleine Hap’ gewerkt. Ik wens de familie heel veel sterkte.

 51. Lieve familie en vrienden van Kris en Lisanne,

  Maandenlang moesten jullie leven in onzekerheid en angst en dit delen met de wereld. Het lijkt mij een vreselijke rollercoaster.
  Hopelijk krijgen jullie nu de mogelijkheid om deze intens verdrietige gebeurtenis samen en op jullie eigen manier te verwerken. Heel veel sterkte met het dragen van dit verlies en hopelijk krijgen mooie herinneringen ooit weer de overhand.
  Kris en Lisanne, rust zacht.

 52. Lieve familie en vooral Sjors,
  Heel verdrietig dat wat een spannend avontuur moet zijn, uitmondt in een niet te bevatten werkelijkheid. Ik wil jullie condoleren met het verlies van Kris,heel veel sterkte, kracht en dat mooie herinneringen het op den duur gaan winnen.

  Peet

 53. Heel veel sterkte gewenst aan alle familie en vrienden met dit enorme verlies.
  Rust zacht lieve Kris en Lisanne.

 54. Hier zijn geen woorden voor!! Wij voelen met jullie mee en betuigen onze oprechte deelneming met het verlies van jullie dochters.
  Wij wensen jullie enorm veel sterkte en moed voor de toekomst.
  En zullen voor hen bidden en hopen dat ze gelukkig zijn waar ze zich ook bevinden.

 55. Lieve familie en vrienden van Kris,

  Ik wens jullie heel erg veel sterkte toe in deze verschrikkelijke tijd. Vanaf dag 1 heb ik dagelijks het nieuws in de gaten gehouden, op 1 of andere manier liet de verdwijning van de meiden mij (en vele anderen) niet los. Waarschijnlijk omdat het zo dichtbij kwam en het iedereen had kunnen gebeuren.

  Ik weet zeker dat de meiden weten dat de halve wereld naar ze heeft gezocht en dat ze daar trots op zijn! Zij zullen jullie volgen in alles wat jullie doen! Hoop dat jullie kracht kunnen halen uit het feit dat jullie weten dat er zoveel mensen met jullie meeleven en aan jullie denken. Niet alleen de meiden maar ook jullie zijn in de harten gesloten van miljoenen mensen.

  X

 56. Lieve familie,
  Mijn angst, om onze dochter de wereld te laten ontdekken en op stage te gaan voor haar studie eerst naar Curaçao en nu in Z. Afrika, is voor jullie helaas waarheid geworden…… Woorden schieten tekort. Héél veel sterkte met het dragen en verwerken van dit intens verdriet.

 57. Beste familie van Kris,

  Gecondoleerd met het verlies van Kris. Ik vind het vreselijk erg wat er allemaal is gebeurd. Ik wil familie en vrienden van Kris heel veel sterkte toe wensen.
  Susanne Stoter

 58. Wat een vreselijk gebeurtenis ik wens de hele familie heel veel sterkte in deze moeilijke periode toe
  Rust zacht Kris en lisanne

 59. Lieve familie,

  Niet te bevatten en geen woorden voor.. Ik hoop dat jullie antwoorden zullen vinden op jullie vragen. Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 60. Sinds het begin leef ik ontzettend mee met jullie en heb ik het nieuws gevolgd in de hoop op en het geloof in een goede afloop. Dat Kris en Lisanne, met de zo mooie intentie zich cultureel te willen verrijken en weer een nieuw stukje van de wereld te willen ontdekken, niet terugkomen is oneerlijk en hartverscheurend en ik wens jullie, vader en moeder, familie, vrienden, alle sterkte in de wereld toe. Ik hoop dat jullie nog antwoorden krijgen op al jullie vragen.
  Heel veel sterkte en rust zacht Kris en Lisanne..

 61. Lieve familie van Kris en Lisanne,

  Normaal doe ik nooit mee aan condoleances of petities. ‘Het wordt toch niet gelezen’, of ‘het heeft toch geen nut’, denk ik dan, terwijl de zaak me wel raakt. Zo heb ik wel dagelijks aan Kris en Lisanne gedacht. Vooral omdat ze even oud zijn als ik en ook in Utrecht studeerden. Ik voelde een soort verwantschap. De doorslaggevende reden om toch een condoleance te plaatsen, is omdat ik vannacht over Kris en Lisanne heb gedroomd. Het was vooral een nachtmerrie, omdat het ging over de (mogelijke) afloop in Panama, met de gevaarlijke rivier. Wel zag ik in mijn droom dat Kris bezig was een kaars aan te steken. Ik weet niet wat hier de betekenis van zou zijn, maar ik vond dat ik het met jullie moest delen. Vanzelfsprekend wens ik jullie ontzettend veel sterkte. ‘Sterkte’ is ook maar zo’n leeg woord, wat houdt dat dan precies in? Ik hoop dat jullie verdriet kunnen toelaten en uiten en dat jullie zo goed mogelijk kunnen uitvinden wat er precies is gebeurd. Op lange termijn hoop ik dat de schok wat afneemt en dat jullie een manier van leven vinden waarin jullie weer geluk kunnen voelen en Kris en Lisanne als warme herinnering, motivatie en inspiratie bij jullie kunnen dragen.

  Veel liefs,
  Een Utrechtse studente

 62. Sterkte gewenst in deze afschuwelijke tijd.

 63. Beste familie van Kris,

  Beste familie,samen met mijn moeder volg ik de vermissing/onderzoek van jullie dochter Lisanne op de voet. Wij wensen jullie heel erg veel sterkte en kracht toe. Niet te bevatten waar jullie doorheen zijn gegaan en nog zullen gaan. #respect

  Heel veel sterkte met dit grote verlies!

  Masja en Joke

 64. Lieve familie,
  in onze vakantie werd duidelijk dat Kris en Lisanne gevonden waren, en dat ze helaas niet meer leven. Ik wel toch nu nog even een berichtje achterlaten om jullie heel veel sterkte met dit onmetelijk verlies te wensen. Ook ik heb alles via de media gevolgd en met jullie meegeleefd. Wij hebben ook een dochter die vorig jaar naar Nicaragua is geweest om Spaans te leren en vrijwilligerswerk te doen. Ik kan me dus zo goed voorstellen in wat voor hel jullie de afgelopen maanden moeten hebben gezeten, door de tergende onzekerheid. Nu is dan die onzekerheid over het lot van Kris en Lisanne ten einde, maar het verdriet zal onbeschrijvelijk groot zijn. Hopelijk komt er nu uiteindelijk rust. Heel veel sterkte met alles, jullie waren al die tijd zo verschrikkelijk dapper.

  Rianne

 65. We hebben van tot dag met jullie meegeleeft,en vinden het verschrikkelijk wat er gebeurt is met Kris en Lisanne.
  dit gun je niemand, We leven met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.
  Veel liefs en kracht toegewenst.
  Fam de Wind

 66. Al die tijd heb ik veel aan jullie gedacht. Wat een enorm verlies, ook ik wens jullie heel veel sterkte!
  Jessy

 67. Lieve familie Kremers,

  Vanaf het moment de meiden als vermist werden beschouwd en de aandacht kreeg in de media leefde ik met jullie mee. Zelf moeder van twee kinderen ben ik al bezorgd als een van de twee te laat thuis komt, laat staan wat jullie hebben moeten doorstaan. Goed dat jullie de media hebben opgezocht zoals Umberto met zijn programma “late night”. Iedereen voelde jullie wanhoop en iedereen leefde met jullie mee.

  Helaas… het heeft niet mogen baten, desalniettemin hoop ik vanuit het diepst van mijn hart dat alle vragen waar jullie als familie zijnde nog mee worstelen zullen worden beantwoord en opgelost.

  Ik hoop dat jullie dmv al deze reacties kracht en steun ervaren want wat wordt er met jullie meegeleefd.

  Veel liefs & alle kracht toegewenst met het verlies van jullie Kris.

 68. Woorden schieten mij te kort. Iedere dag in mijn gedachten geweest. Ontzettend meegeleefd.
  Beste familie, héél véél sterkte gewenst!

 69. Heel veel sterkte met dit grote verlies.

 70. Lieve familie,

  Via deze weg wil ik jullie condoleren en heel veel sterkte wensen met dit ongelooflijke verlies. Ook ik heb vanaf het begin enorm meegeleefd en kan het nog altijd niet bevatten. Ik hoop dat jullie enorm veel steun krijgen bij het verwerken van dit alles en weet zeker dat Kris nooit vergeten zal worden.

  Liefs,

  Rachel

 71. Lieve families,
  Vanaf dag 1 heb ik met jullie meegeleefd. Ik wil jullie heel veel kracht wensen met dit enorme verlies.
  Veel liefs,
  Chantal

 72. Lieve Roelie en familie,

  Wat een onvoorstelbaar groot verlies. Ik wens jullie alle kracht om dit verdriet te dragen.

  Lieve groetjes,

  Judith Hoge

 73. Beste ouders,

  Ik heb heel erg meegeleefd met de vermissing…wens jullie veel sterkte toe en dat jullie veel steun mogen ervaren van iedereen uit jullie omgeving. liefs

 74. Beste familie, vrienden en bekenden van Kris,
  Heel veel liefde, kracht en sterkte wens ik jullie met dit enorme verlies. Stephan, jouw liedje bezorgde mij kippevel en tranen in mijn ogen, tijdens de benefietnacht bij Lifecity. Ik heb er geen woorden voor, deze afschuwelijke mededeling, hoopte steeds op een goede afloop… Beide meiden waren dagelijks in mijn gedachten nadat de vermissing bekend werd. Ik had Kris en Lisanne nog gesproken in de kleedkamer van lifecity, vlak voordat ze naar Panama vertrokken. De benefietnacht in Lifecity was heel bijzonder.

 75. Heel veel sterkte met dit grote verlies.

 76. Ik wil iedereen die de jonge vrouwen gekend hebben maar bovenal de naaste familie heel veel kracht toe wensen met dit onmenselijke drama. Hoe moeilijk zal het wezen dit een plek te geven. Veel liefs met elkaar.
  Cora xx

 77. Heel erg dit! Wat moet het vreselijk zijn geweest voor beiden, wat deze dames ook hebben meegemaakt :(
  Ik wil de nabestaanden heel erg veel licht en kracht toewensen, en ik weet zeker dat Kris en Lisanne over jullie zal waken, opdat al het goede wat ze in zich hadden om voor een ander iets te (willen) betekenen.

  Rust zacht en in vrede, Kris en Lisanne.

 78. Lieve familie en vrienden van Kris,

  Sinds het verdwijning van Kris en Lisanne leef ik met jullie mee.Het gaat geen dag voorbij dat ik niet aan jullie denk. Het verlies van jullie kinderen is hartverscheurend, ondraaglijk.

  Wens de Familie en vrienden heel veel strekte.
  Kris en Lisanne jullie rusten in Vrede

 79. Heel veel sterkte aan de ouders , broers,.zusje,familie en vrienden.

  Dat ze in vrede moge rusten.

  Gecondoleerd!

 80. Lieve Mensen,
  Ik wens jullie alles wat nodig is om met dit verlies om te gaan. Aan Kris heb ik de herinnering van een bijzonder, lief en vrolijk meisje. Die herinnering zal altijd blijven.
  Warme groet,
  Pepijn

 81. Heel veel sterkte in deze moeilijke en zware tijd.

  Mede namens het gehele onderwijsteam Culturele en Maatschappelijke Vorming van de HU.

  Thom TerweeHet condoleance register is gesloten / El registro de condelencias esta cerado / The condolences registry is closed