Condoleance register voor Lisanne Froon

Posted by on jun 25, 2014 in Condoleance Lisanne

De familie van Lisanne Froon wil graag deze condoleance pagina openstellen voor een ieder die een steunbetuiging wil achterlaten. Zij verzoeken mensen om hier een email adres bij te vermelden zodat het mogelijk wordt in een later stadium mensen persoonlijk te bedanken, indien de familie hiertoe mocht besluiten.

in liefdevolle herinnering aan Lisanne Froon

  2.853 Comments

 1. Vreselijk dat het zo moest eindigen, heb zo met jullie meegeleefd en ook gehuild toen het vreselijke nieuws kwam. Wat moet je zeggen? Heb zelf ook ‘n dochter…
  Hoop dat jullie iets hebben aan al die betrokken mensen. Ik wens jullie allen veel sterkte en liefde.

  Groet
  Sandra

 2. Lieve familie, vrienden en dierbaren van Lisanne,

  Op deze dag van nationale rouw zullen mijn gedachten ook gaan naar Lisanne en Kris. Ik kan mij niet indenken hoe moeilijk en verdrietig deze periode voor jullie moet zijn.. Ik wens jullie alle liefde en sterkte toe en hoop dat alle mooie & fijne herinneringen met Lisanne het verdriet enigszins kunnen verzachten.

 3. Lieve familie,

  Er komt een tijd dat er geen leed meer is en geen tranen meer zijn. Dat de dood het laatste woord niet meer heeft en het leven na de dood werkelijkheid is.

  Respect voor uw verdriet, troost in uw gemis, hoop voor de toekomst.

  In Hem verbonden.

 4. Lieve familie Froon,

  Troosten kan ik jullie niet, maar mijn moederhart huilt met jullie mee…..
  Alle Liefde, sterkte en kracht toegewenst met het intense verdriet om jullie geliefde dochter Lisanne.

 5. Vreselijk, heel veel sterkte!!

 6. Lieve familie,

  Twee meiden die de reis van hun leven gingen maken, maar nooit meer terug kwamen…. Ik ken Lisanne niet, maar vanaf het begin van de vermissing heb ik het nieuws op de voet gevolgd. Wat een vreselijke tijd moet de familie hebben doorgemaakt en een even zware tijd gaan jullie tegemoet. Ik wens de familie, vrienden en kennissen van Kris heel veel sterkte toe met het verwerken van dit tragische verlies. Ik hoop dat jullie het verdriet ooit een plekje kunnen geven en dat er antwoord komt op de overgebleven vragen.

 7. Beste Diny, Peter en Martijn,

  Woorden schieten tekort voor dit vreselijke verlies.
  Ik heb genoten van de jaren dat ik bij Lisanne in de klas zat op de basisschool.

  De mooie herinneringen die ik heb van Lisanne maken haar onsterfelijk in mij gedachten en hopelijk ook bij die van jullie.

  Heel veel sterkte.

  Dion Smit

 8. Lieve Familie

  een jonge vrouw vol ambities en plannen naar Panama weggegaan, vakantie op reis zover weg van familie en vrienden en dan te horen dat zij nooit meer levend zal terug komen vreselijk. ik wil u jullie daar heel veel sterkte mee wensen met dit ondragelijke verlies.

 9. Lieve Diny en Peter,
  Reizen, onderweg zijn in de wereld en avontuur zijn fantastisch en horen bij jeugd, bij toekomst, bij ontwikkeling en jezelf ontdekken.
  Die jeugd, ontwikkeling en toekomst zijn voor Lisanne en voor jullie onbeschrijflijk onbegrijpelijk gebroken.
  De ontdekking is voorbij, de groei afgekapt in de knop.
  Daar past alleen nog maar onomvattelijk verdriet en oceanen vol tranen.
  Ik wens jullie het vermogen toe om dit verdriet, dit ondraaglijk lot, op jullie schouders te torsen en dat jullie uit de liefde voor Lisanne de kracht, rust en wijsheid kunnen vinden om voort te gaan.
  Liefs,
  Michel van Dongen

 10. Wekenlang meegeleefd in de zoektocht naar Kris & Lisanne hopend op een wonder dat uiteindelijk toch niet kwam. Wat is er in godsnaam gebeurd dat heeft geleid tot deze vreselijke ontknoping? Ik ben er heel verdrietig van. Dit had nooit mogen gebeuren. Heel veel sterkte toegewenst aan beide families.
  RS te B.

 11. Lieve Lisanne en Kris,
  Voorbij is wat jullie hebben meegemaakt
  In licht zijn jullie nu gehuld
  De laatste adem de eerste van jullie nieuwe leven
  Elders, niet meer hier,
  Alleen tastbaar door de streling van jullie liefde
  Voor al jullie liefsten
  Spreken jullie de taal van de zintuigen
  Voor altijd verbonden

  Lieve liefsten van Lisanne en Kris, alle liefde, licht, kracht en moed om door en om te gaan met dit immense verlies. Vanuit mijn hart, zomaar een moeder van een reizende dochter op wie Lisanne en Kris een onuitwisbare indruk hebben achter gelaten.

 12. heel veel sterkte gewenst met dit eenorm groot verlies in gedacht by de na bestaande gecondoleerd

 13. Beste familie en geliefden van Lisanne,

  Woorden schieten tekort..
  Maar ik wil u veel kracht en sterkte toewensen met dit inmense verdriet.

  In liefde met elkaar verbonden,
  Arianne

 14. Aan de ouders, familie en vrienden van Lisanne,

  Al kent u ons niet ik vind het verschrikkelijk wat er met
  Lisanne gebeurt is.Langs deze weg wil ik u dit laten
  weten.Heel veel kracht toegewenst aan alle betrokkene.
  Dat Lisanne en Kris samen op een mooie plek gelukkig mogen zijn.Daar ben ik door mijn geloof,van overtuigd.

  veel kracht en veel Goddelijk licht
  toegewenst

  Mira en Eric

 15. Lieve familie en vrienden van Lisanne,

  Heel veel sterkte en liefde toegewenst bij het verwerken van dit grote gemis. Het gemis is te groot voor ieder van jullie en mijn woorden zijn oprecht maar klein en bescheiden. Het grote verdriet en de vele vragen die er nog zijn,dat is niet te bevatten.

  Mijn nicht is in de jaren negentig vermist geraakt tijdens een vroege (solo) wandeltocht nabij Grenoble in Frankrijk voorafgaand aan de start van een aquarelcursus die zij daar zou gaan volgen. Ondanks weken zoeken met inzet van vele vrijwilligers en professionals en speurhonden werd ze toch toen niet gevonden. Pas na 3 jaar is er gelukkig toch een rugzakje met haar paspoort nabij (haar) botten door een wandelaar in een spleet gevonden die op zoek was naar paddenstoelen. Dankzij die gruwelijke vondst voor deze wandelaar, kon er toch op deze wijze concreter afscheid worden genomen van haar door familie en vrienden , met name door haar nog levende vader voordat hij zelf overleed en heeft hij haar uiteindelijk toch kunnen begraven wat de pijn niet minder maakte, maar er wat rust in zijn ogen en hart kwam…
  De grote onzekerheid en angst en verdriet moeten ook voor jullie inmens zjn geweest en nog steeds zijn!
  Ik kon helaas gisteren niet bij de herdenking zijn in de St. Joriskerk zijn maar was in gedachte wel bij jullie. Dit wilde ik jullie laten weten…
  Mijn zeer dierbare (stief)dochter heeft ook paar jaar geleden ook met een medestudente in dezlfde leeftijd van Lisanne en Kris dezelfde plekken in Panama bezocht…Met bezorgheid maar ook met het weten dat je haar op een bepaalde manier en bepaalde tijd moet leren los laten, hebben wij hen uitgezwaaid, maar ook weer mogen afhalen op Schiphol.. Het moet ondragelijk zijn voor jullie dat dit hun is overkomen! Ik wens jullie veel veerkracht en moed toe in jullie verdere levens wat nooit meer zal zijn als voorheen…

  Liefs, Monique

 16. Lieve Lisanne

  Je zal altijd in vele harten blijven leven……R.I.P.

 17. Toen ik het nieuws volgde over Lisanne en Kris bleef ik altijd ook nog een sprankje hoop houden!! Helaas zo triest dit einde! Lieve Lisanne rust zacht!
  Heel veel sterkte voor de familie en vrienden met dit grote verlies!

 18. Beste familie,

  Een moeilijke tijd achter de rug, maar een nog moeilijker tijd die komen gaat. Nu verder zonder jullie dochter en zus is niet te bevatten, zeker niet op de manier hoe zij om het leven is gekomen. Zoveel vragen zonder antwoorden, wat doet dat pijn. Wij wensen jullie heel veel sterkte.

 19. Lieve familie Froon,
  Vanaf het begin van de verdwijning van Lisanne en Kris volg ik het nieuws hierover en leef met jullie mee. Toen ik op 5 april hoorde dat Roel, de zoon van mijn achternicht, een vriend is van Martijn, werd het nog persoonlijker. Ik heb voor de meiden en voor jullie gebeden, en kaarsjes gebrand, thuis en in kerken/ kapelletjes in Duitsland en België waar ik onderweg was. Ik volgde de krantenberichten, facebook, en later de website, waarvoor alle lof! Ik heb enorme bewondering en respect voor jullie moed, inzet en doorzettingsvermogen tijdens de zoektocht. Ik heb menige traan gelaten en mijn hart bloedt voor jullie allemaal sinds het noodlot van Lisanne en Kris uiteindelijk toch bevestigd bleek en alle hoop de grond ingeslagen werd. Ik heb het condoleance register vanaf het begin zien groeien met dagelijkse bijdragen die erg inspirerend zijn en uit het hart gegrepen, daardoor ook hartverwarmend (moeten) zijn. Telkenmale ontbrak het mij zelf echter aan woorden, kon ik alleen maar meehuilen. Nu de herdenking vandaag is, waar ik ook naar toe wilde gaan, maar nu door omstandigheden niet toe in de gelegenheid ben, wil ik toch niet langer zwijgen: vanaf vanmorgen branden er twee kaarsjes voor Lisanne en Kris in een heel klein en intiem kapelletje in Holzweiler/Duitsland, (samen met een grote kaars voor de 298 mensen van vlucht MH17). Vanavond ben ik in gedachten bij jullie, ik bid voor een prachtige herdenkingsdienst met hartverwarmende steun en troost voor jullie, straks, maar ook in de toekomst, nu jullie zonder Lisanne, maar met de prachtige herinneringen aan haar, verder moeten! Ik bid ook dat er toch nog antwoord komt op de meest prangende vragen die immers gebleven zijn…
  Heel veel sterkte!
  Ron en familie

 20. Heb elke dag, als moeder van reizende dochters, zo ontzettend meegeleefd en zo gehoopt dat ze weer veilig en wel teruggevonden werden. De schok was zo groot dat ik niet wist wat ik hier neer moest zetten, kon de woorden niet vinden en nu eigenlijk nog niet. Vanavond is de herinneringsdienst en ik hoop dat het iedereen gaat helpen om dit afschuwelijke verlies te verwerken.
  Heel heel veel sterkte, liefde en kracht toegewenst! Heel veel liefs

 21. terwijl heel Nederland rouwt om de omgekomen slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne wil ik jullie laten weten dat ik in gedachten ook bij jullie ben, nu jullie herdenkingsbijeenkomst is, en momenteel een kaarsje brandt voor Kris en Lisanne. Veel sterkte voor iedereen bij het verwerken van dit grote verlies…er blijft een groot gat in jullie harten achter, en ik gun jullie dat dit gat gevuld gaat worden met mooie herinneringen.

 22. Beste ouders en broer van Lisanne en andere familie en vrienden,

  Vreselijk om te horen hoe een reis die zou mooi had moeten zijn, de twee meiden fataal is geworden. Ik kan me voorstellen dat het gevoel van machteloosheid groot is. Ik wens jullie heel veel sterkte om dit ondraaglijke verlies een plekje te geven. Ik hoop dat mooie herinneringen aan Lisanne jullie door dit verlies heen slepen.

 23. beste familie,woorden schieten tekort om jullie verlies,
  we wensen jullie heel veel sterkte om dit verlies een plek te geven

 24. Lieve Lisanne,familie en vrienden

  Vanavond zal er voor jullie in Eindhoven een kaarsje branden.Ik wens jullie heel veel kracht toe!!

 25. Veel sterkte aan de nabestaanden. Ik heb 2 dochters en heb vanaf de eerste dag van vermissing intens meegevoeld en meegeleefd en gebeden en gehuild voor de meisjes en hun familie.
  Nu bidden wij voor de rust van de meisjes en hun familie, moge de stralende lach van de dames ook in het hiernamaals schitteren en voor de ouders uiteindelijk trotse herinneringen zijn!

  Harry

 26. Lieve familie,

  Ik wens jullie toe dat de kracht en energie van Lisanne jullie zal blijven steunen om op termijn weer door de donkere wolken te kunnen zien. Veel sterkte bij de verwerking van dit verlies!

 27. Ik vind t afschuwelijk. Heel veel sterkte.
  Een onbekende.

 28. Lieve Familie,
  Gecondoleerd en veel sterkte!
  Als je moet afgeven wat je het meest liefhebt
  dan is er geen gisteren, geen vandaag en geen morgen meer,
  dan is er geen tijd meer,
  dan is er alleen heimwee.

 29. Heftig, ontzettend heftig. Ik kan me niet eens voorstellen hoe de nabestaanden zich moeten voelen. Heel veel sterkte gewenst in deze onwerkelijke tijd.

 30. Beste familie Froon,

  Hierbij condoleer ik jullie met het overlijden van Lisanne. Ik bid jullie kracht toe voor elke dag en in het bijzonder voor de herinneringsbijeenkomst morgen.
  Lisanne, lachend op de foto, dat jullie haar zo voor ogen mogen houden.
  Dat jullie antwoord mogen krijgen op jullie vragen.

 31. Lieve Fam.
  Helaas kunnen we niet bij de herdenkingsbijeenkomst zijn.Wij zullen echter wel in gedachten bij jullie zijn,zoals al die maanden al.
  Er zijn geen woorden voor en jullie zijn al zo lang op de proef gesteld door eerst alle onzekerheid en dan weer hoop.
  Hopen dat jullie de kracht krijgen om toch weer door te gaan met jullie leven.
  Heel veel sterkte en we steken hier ook de kaarsjes voor de meisjes aan. XXXXX.

 32. Lieve Lisanne en Kris rust zacht. Beste familie, van harte gecondoleerd met het overlijden van Lisanne en Kris. We wensen jullie alle sterkte toe voor nu en voor de komende tijd. De hartelijke groeten van: Ad en Bea van Gorsel da Silva.

 33. Familie en vrienden van deze mooie meiden! Verschrikkelijk en onvoorstelbaar, dat is het enige waar ik aan kan denken…

  Vanaf het begin zo met jullie meegeleefd, elke dag hopende dat er goed nieuws voor jullie zou komen!

  Ik wil jullie alle kracht die er bestaat toewensen. Ik hoop dat ze op een mooie plek zijn..

  Gecondoleerd.

 34. Les envío pensamientos de paz y fortaleza para la familia y amistades de Lisanne en estos momentos tan difíciles.

  Gloria.

 35. I couldn’t possibly understand what you are going through but I send you thoughts of peace and courage.

  Gloria.

 36. Lieve familie Froon,
  Sinds de vermissing van Lisanne en Kris heb ik elke dag aan jullie gedacht. Meerdere kaarsjes opgestoken, hopend op een wonder. Jullie hebben er alles aan gedaan om de meisjes weer terug te vinden. Vreselijk verdrietig om te moeten vernemen dat Lisanne en Kris niet meer onder ons zijn. Tijdens de herdenkingsbijeenkomst branden hier twee kaarsjes, ter nagedachtenis van Lisanne en Kris. In gedachten bij jullie. Veel sterkte, kracht en liefde gewenst om dit intense verdriet te verwerken.
  Liefs van Tanya

  Star in Heaven

  I am sending a dove to heaven
  with a parcel on its wings
  be careful when you open it
  It´s full of beautiful things
  Inside are a million kisses
  wrapped up in a million hugs
  To say how much I miss you
  and to send you all my love.
  I hold you close within my heart
  and there you will remain
  To walk with me
  throughout my life
  Until we meet again

 37. Lieve familie van Lisanne, Van harte leef ik met jullie mee, zeker nu het gemis definitief is geworden. Het is niet te bevatten wat het betekent om een kind in haar ontwakende volwassenheid te moeten verliezen. Vrijdag branden er in ons huis twee kaarsjes. Zondag 20 juli zal ik in de dienst die ik leid in de protestantse gemeente van Odijk hun namen noemen om hen in onze gebeden te gedenken.

 38. Lieve ouders en fam van Lisanne, Gecondoleerd en heel veel sterkte ..woorden schieten tekort

 39. Lieve familie en iedereen die Lisanne liefhad,

  Ook wij willen U, jullie, onze oprechte deelneming betuigen bij en heel veel sterkte,kracht en moed en doorzettingsvermogen wensen na het zo grote verlies van Lisanne. Eigenlijk hebben wij geen woorden om U, jullie te troosten of om iets te kunnen helpen, maar wij bidden voor jullie om het lot te kunnen dragen.
  Wij zijn de ouders van het meisje dat samen met Willemien in Zuid-Afrika stage liep in de periode dat Lisanne en Kris verdwenen.

  Lieve groeten, Tjibbe en Marianne Haanstra

 40. Als moeder van twee dochters, heb ik de afgelopen maanden het nieuws gevolgd over jullie meiden. De afloop heeft me geschokt. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen met dit onvoorstelbare verlies.

  Hartelijke groet,
  Marian van der Heiden

 41. Beste ouders van Lisanne,

  Ik ken Lisanne en jullie niet. Ik wil jullie (toch) condoleren met dit grote verlies. Het is zo bizar, zo erg wat jullie moesten doorstaan de afgelopen maanden en dan is de afloop zo wreed. Ik heb er bewondering voor hoe jullie vanaf de verdwijning tot nu alles op alles zetten om de meiden te vinden en nu de oorzaak te achterhalen. Veel sterkte!

  groeten van Anja Beij

 42. Als ouders van Lisanne en Kris condoleer ik u/jullie met het overlijden van u/jullie beide
  dochters.
  Het is voor jullie vreselijk, om dit nieuws te
  horen.
  En of u/jullie nu wel, of niet gelovig bent,
  Gods zegen toegewenst om, dit zware verlies
  te kunnen dragen.
  Veel sterkte

  Johan v.d. Kamp.

 43. Beste familie,

  Nu de onzekerheid weggenomen is, kan jullie proces beginnen om het heengaan van Lisanne te accepteren. Het lijkt mij vreselijk moeilijk om het verlies te dragen. Zo’n leuke, mooie, initiatiefrijke dochter, wie wil die nu missen? Ik wens jullie heel veel sterkte met elkaar om dit grote verlies te dragen. Dit bericht is ook namens Rob en Paul, mijn zonen en bekend van de vriendenkring.

 44. Rust zacht lieve vriendinnen !!
  Beide families heel veel sterkte.

 45. Heel veel sterkte gewenst aan alle familie en vrienden met dit enorme verlies.
  Rust zacht lieve Kris en Lisanne.

 46. Lieve familie en vrienden van Lisanne,

  Ik wens jullie heel erg veel sterkte toe in deze verschrikkelijke tijd. Vanaf dag 1 heb ik dagelijks het nieuws in de gaten gehouden, op 1 of andere manier liet de verdwijning van de meiden mij (en vele anderen) niet los. Waarschijnlijk omdat het zo dichtbij kwam en het iedereen had kunnen gebeuren. Ik weet zeker dat de meiden weten dat de halve wereld naar ze heeft gezocht en dat ze daar trots op zijn! Zij zullen jullie volgen in alles wat jullie doen! Hoop dat jullie kracht kunnen halen uit het feit dat jullie weten dat er zoveel mensen met jullie meeleven en aan jullie denken. Niet alleen de meiden maar ook jullie zijn in de harten gesloten van miljoenen mensen.

  X

 47. Lieve familie,
  Mijn angst, om onze dochter de wereld te laten ontdekken en op stage te gaan voor haar studie eerst naar Curaçao en nu in Z. Afrika, is voor jullie helaas waarheid geworden…… Woorden schieten tekort. Héél veel sterkte met het dragen en verwerken van dit intens verdriet.

 48. Beste familie van Lisanne,

  Gecondoleerd met het verlies van Lisanne. Ik kan niet de juiste woorden te vinden om te zeggen dat ik het echt vreselijk vind wat er allemaal is gebeurd. Ik wens familie, vrienden, en bekenden van Lisanne heel veel kracht & sterkte toe met alles wat jullie meemaken.
  Susanne Stoter

 49. Lieve familie

  Niet te bevatten en geen woorden voor… Ik hoop dat jullie antwoorden zullen vinden op jullie vragen. Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 50. Sinds het begin leef ik ontzettend mee met jullie en heb ik het nieuws gevolgd in de hoop op en het geloof in een goede afloop. Dat Kris en Lisanne, met de zo mooie intentie zich cultureel te willen verrijken en weer een nieuw stukje van de wereld te willen ontdekken, niet terugkomen is oneerlijk en hartverscheurend en ik wens jullie, vader en moeder, familie, vrienden, alle sterkte in de wereld toe. Ik hoop dat jullie nog antwoorden krijgen op al jullie vragen.
  Heel veel sterkte en rust zacht Kris en Lisanne..

 51. Al die tijd heb ik veel aan jullie gedacht. Wat een enorm verlies, ook ik wens jullie heel veel sterkte!
  Jessy

 52. Lieve familie Froon,

  Vanaf het moment de meiden als vermist werden beschouwd en de aandacht kreeg in de media leefde ik met jullie mee. Zelf moeder van twee kinderen ben ik al bezorgd als een van de twee te laat thuis komt, laat staan wat jullie hebben moeten doorstaan. Goed dat jullie de media hebben opgezocht zoals Humberto met zijn programma “late night”. Iedereen voelde jullie wanhoop en iedereen leefde met jullie mee.

  Helaas… het heeft niet mogen baten, desalniettemin hoop ik vanuit het diepst van mijn hart dat alle vragen waar jullie als familie zijnde nog mee worstelen zullen worden beantwoord en opgelost.

  Ik hoop dat jullie dmv al deze reacties kracht en steun ervaren want wat wordt er met jullie meegeleefd.

  Veel liefs & alle kracht toegewenst met het verlies van jullie Lisanne.

 53. Beste familie van Lisanne,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter Lisanne. Enorme bewondering heb ik voor jullie doorzettingsvermogen en kracht om na de vermissing naar Panama te gaan; de stichting op te zetten en met alles wat jullie allemaal op touw hebben gezet. Ik was verrast dat jullie zelf aanwezig waren bij de benefietnacht voor Kris en Lisanne bij Lifecity. Dat vond ik heel bijzonder. Beide meiden sprak ik vlak voor hun vertrek en ik was zo blij dat ze hun droom konden gaan waarmaken. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en ik hoop dat er snel duidelijkheid zal komen wat er met Lisanne is gebeurt. Groet, Edith

 54. Ik heb er geen woorden voor…je dochter verliezen…. Zwaar, heel zwaar. Heel veel sterkte!

 55. Heel erg dit! Wat moet het vreselijk zijn geweest voor beiden, wat deze dames ook hebben meegemaakt :(
  Ik wil de nabestaanden heel erg veel licht en kracht toewensen, en ik weet zeker dat Kris en Lisanne over jullie zal waken, opdat al het goede wat ze in zich hadden om voor een ander iets te (willen) betekenen.

  Rust zacht en in vrede, Kris en Lisanne.

 56. My deepest condolences to the family. It is heart warming and heart breaking to have followed this journey that you have been on.I hope you find peace in your hearts. All my love, Violeta

 57. Heel veel sterkte met dit grote verlies.

 58. Beste familie en vrienden van Lisanne, ik wens jullie heel veel sterkte. Met een hartelijke groet,

 59. Lieve naaste familie, vrienden en kennissen,

  ‘Kris en Lisanne vermist, shocking om dit bericht toen te lezen in de ochtendkrant’.
  De hoop op een goede afloop is lang gebleven, door jullie zelf, door jullie naaste, door mij en de rest van de wereld! Steeds weer nieuwe energie vinden om door te gaan – steeds weer opnieuw hopen – steeds weer opnieuw kracht gevonden om door te zoeken, zo dicht bij Kris en Lisanne in de buurt te zijn, waar ze ook zouden zijn. Vanuit de Liefde – met heel jullie wezen; Ik wens dat deze liefde jullie zal sterken nu en in de tijd die komt.

  Warme groet, Misrie

 60. Beste familie, vrienden en kennissen van Lisanne Froon.

  Ik wens jullie heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

 61. Aan de familie van Lisanne
  Heel veel innerlijke kracht toegewenst en op en duur het vermogen om het leven weer ten volle te leven. Susan

 62. Lieve familie van Lisanne

  Ik vind het moeilijk om mijn gevoelens goed uit te drukken maar wil graag tegen jullie zeggen dat ik veel bewondering heb voor hoe jullie alles hebben aangepakt. Het nieuws van de vermissing raakte me heel hard. Ik zat zelf net in midden amerika en elke dag dacht ik aan de meiden. Ik vind het zo verschikkelijk dat hun reis zo is afgelopen. Heel veel sterkte toegewenst

 63. Lieve familie, vrienden en iedereen die dierbaar was voor Lisanne,

  Vanaf het eerste moment heb ik meegeleefd, waren Kris en Lisanne in mijn gedachten en gehoopt zoals velen anderen op goed bericht. Elke dag het nieuws gecontroleerd, zo ook in mijn vakantie toen het trieste nieuws bekend werd. In een kerk in Milaan heb ik toen 2 kaarsjes aangestoken.
  Ik wil jullie condoleren en heel veel sterkte toewensen. Jullie hebben zoveel met zijn allen gedaan en bereikt in de afgelopen periode, dat is bewonderingswaardig. Laat dat tot kracht en steun zijn in deze moeilijke tijd.
  Ik weet dat onze dierbaren aan genezijde het goed hebben en in een plek vol liefde voortleven, neemt niet weg dat we ze hier op aarde ontzettend missen. Lisanne en Kris worden door heel veel mensen gemist.

  Warme groet,
  Carla

 64. zeer geschokt toen ik het nieuws hoorde over lisanne,
  sinds dat ik de keuken bij jullie heb geplatst zijn jullie nooit uit mijn gedachten geweest. zo gastvrij en hecht gezin en lisanne vrolijk grappig en zo lief.
  ik heb gehuild gebeden op een goede afloop tot dat het nieuws kwam dat ze er niet meer was ik was sprakeloos
  heb gehuild waarom waarom waarom er zijn geen woorden voor. ik wil alle nabestaanden heel veel moet sterkte en kracht wensen.. in deze moeilijk te bevatten tijd.
  jullie zullen voor altijd in mijn gedachten blijven.
  rust zacht lieve lisanne….

 65. beste familie en vrienden van Lisanne. gecondoleerd en heel veel moed en sterkte gewenst. woorden schieten tekort, wat moet dit loodzwaar zijn voor jullie. en geeft het misschien wat verzustering-verbroedering van iedereen die meeleeft. wat erg dat dit zo is gelopen, hoop dat de onderste steen boven komt, van wat er is gebeurd. Ik heb zelf veel gereisd in mijn studententijd en nooit er bij stil gestaan dat zoiets zou kunnen gebeuren. lieve groet, Lonneke (Lon)

 66. Lieve familie en vrienden van Lisanne,

  Via deze weg wil ik jullie condoleren met het verlies van Lisanne. Geschokt heb ik de verdwijning van Lisanne en Kris gevolgd. Het overlijden van jullie meiden is nog harder aangekomen. Ik sta zelf op het punt om in het buitenland vrijwilligerswerk te gaan doen. Het is een droom die in vervulling gaat. Ik vind het verschrikkelijk dat de droom van Lisanne en Kris zo heeft moeten aflopen.

  Ik denk aan jullie.

  Warme groet,

  Christine

 67. Ik als moeder van een even oude zoon als Lisanne wil de familie van harte condoleren met dit zeer grote verlies. Het is ongelofelijk dat deze 2 meiden met zo’n mooie toekomst voor zich dit niet meer na kunnen vertellen. Ik wens jullie als ouders, familie en vrienden dan ook ongelooflijk veel sterkte toe, het is onverdraaglijk.

 68. Lieve familie,

  Heel veel sterkte toegewenst!!

 69. Verschrikkelijk en hartverscheurend! Wanneer echt duidelijk is dat de meiden verdwaald zijn hoop ik dat dat in ieder geval iets van rust kan bieden en een begin om dit drama ooit een plek te geven in jullie eigen leven. Heel veel sterkte en verlichting toegewenst!

 70. Mijn gedachten gaan naar jullie uit. Heel erg veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

 71. Beste ouders en broer,

  Bewonderenswaardig vind ik de wijze waarop jullie geprobeerd hebben Lisanne en Kris te vinden. Hoop dat jullie de kracht vinden dit grote verdriet een plekje te geven.
  Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst, liefs Edith

 72. Lieve familie!
  Vanaf dag 1 heeft de zoektocht van jullie meiden me bezig gehouden en ik ben zo verdrietig over de slechte afloop. Ik wens jullie alle kracht om dit verlies te verwerken. Heel veel sterkte!

 73. Onbegrijpelijk! Wij wensen iedereen heel veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies. Hopelijk vinden jullie de kracht om hiermee om te gaan voor in de toekomst.

 74. Woorden schieten tekort….

  Heel veel kracht en moed toegewenst voor nu en de komende tijd.

 75. Woorden schieten te kort, wij hebben meegeleefd maar wat belangrijker is; heel veel sterkte bij dit grote verlies.

 76. Het is ouders hun ergste nachtmerrie dat je kind niet zal terugkeren van een verre reis. Dit zegt een moeder die ook een dochter had rondreizen in midden Amerika.
  Eind april mochten wij haar weer gezond en wel in de armen sluiten, maar onze gedachten waren bij Kris en Lisanne en hun ouders, toen al 3 weken vermist.
  Heel veel sterkte toegewenst en we hopen dat alle reacties jullie een beetje goed zullen doen.

 77. Lieve ouders,

  ook onze dochter kwam niet thuis na haar vrijwilligerswerk in Nepal twee jaar geleden.We voelen ons verbonden in jullie pijn,gemis en verdriet. We wensen jullie veel sterkte

 78. Sterkte

 79. Mijn medeleven en steun voor dit verschrikkelijke verlies. Veel sterkte en hoop in de aankomende tijd. Dat het gezin en de familie weer rust mogen vinden.

 80. Lieve familie en nabije naasten van Lisanne,
  De juiste woorden weet ik niet te vinden om uitdrukking te geven aan mijn gevoel van medeleven . Zelfs als moeder van twee jonge dochters kan ik me niet verplaatsen in de nachtmerrie die jullie doormaken.
  Elke dag heb ik aan de meisjes en aan u gedacht.
  Wat kan ik zeggen.? Sterke…alle kracht en liefde toegewenst om met elkaar.dit drama te doorstaan.

 81. Heel veel sterkte met het grote verlies!

 82. HEEL VEEL STERKTE VOOR NU EN IN DE TOEKOMST

 83. Leef erg met jullie mee en ik hoop dat er snel duidelijkheid komt

 84. S T E R K T E & K R A C H T ….Veel sterkte met de verwerking van het verlies van Lisanne en Kris. Laten we hopen dat ze weinig en liever niet geleden hebben en dat er ooit duidelijkheid komt. Ook wens ik voor alle nabestaanden dat ze Lisanne en Kris niet vergeten maar wel verder gaan met hun eigen leven.

 85. Beste Fam. Froon
  Ook ik heb de berichten over jullie dochter steeds gevolgd en zo gehoopt dat ze levend gevonden zouden worden! Ik denk nog elke dag aan de meisjes en jullie! Heel veel sterkte!

 86. Lieve familie,

  Ook wij hebben heel erg met jullie meegeleefd. Eerst weken van onzekerheid en dan deze afloop. Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe om het verlies van jullie dochter te dragen.

 87. Ik vind het heel spijtig dat U hebt moeten vernemen dat Lisanne en haar vriendin Kris niet meer in leven zijn! Ik kan me voorstellen hoe groot deze klap voor U moet zijn geweest, ik weet zeker dat heel Nederland anders hoopte! Ik bid God U sterkte te geven in deze vreselijk moeilijke tijd, ook de toekomst en voor de Zielenrust van de meisjes! Er brandt hier een lichtje, dag en nacht voor de meisjes maar ook voor U en als ik het lichtje zie denk ik aan U allen, tijd slijt geen wonden, ik wens U allen heel veel sterkte toe en hoop dat het een ongelukkig ongeval is geweest en niet iets anders. Het aller, allerbeste toegewenst in deze vreselijk moeilijke tijd.

 88. Ik heb beetje bij beetje gevolgd hoe deze situatie is ontstaan en verbaas me dan ook over de inschatting van gebieden. Ik denk dat ontelbaar veel mensen van alles zaten uit te denken om de meiden terug te halen. Ik wens jullie heel veel kracht bij het verwerken van dit verlies.

 89. Wat afschuwelijk, toen ik hoorde dat deze prachtige meid was overleden sprongen de tranen me in de ogen. Ik kan het niet geloven. Nog veel liefde en sterkte toegewenst. Het is zwaar, maar met al deze berichtjes hier op deze site zal de gedachte aan Lisanne altijd blijven leven! ♡Lieve Lisanne, rust zacht meid!

 90. Beste familie Froon,

  Elke dag vanaf het begin van hun vermissing en nog altijd denk ik ‘s morgens aan jullie dochter en haar vriendin Kris. Elke dag weer bekruipt mij een heel verdrietig gevoel. Houd elkaar stevig vast…

 91. Heel veel sterkte en kracht bij dit enorme verdriet.

  Familie de groot uit assen

 92. Wij wensen de familie en vrienden van Lisanne enorm veel sterkte toe met dit grote verlies

 93. Toen bekend werd dat jullie Lisanne,samen met Kris, vermist werd, vertrok onze dochter Esther naar Ecuador (Quito). Zelfde doel : Spaans leren, het land verkennen, vrijwilligerswerk doen in een kinderdagverblijf. Je laat ze los en dat moet ook. Er kan overal wat gebeuren(zeg je tegen jezelf).Je drukt ze op het hart voorzichtig te zijn. En dan overkomt het je. Wat een verdriet! Ik en mijn gezin hebben intens met jullie mee geleefd en zo gehoopt dat het goed af zou lopen. Helaas, het mocht niet zo zijn.
  Ook in Ecuador werd bericht over de vermissing van Lisanne en Kris. Esther volgde dit met belangstelling. Zij is inmiddels weer thuis en ik realiseer me hoe bijzonder dat is.
  Heel veel sterkte en liefs (ook van Esther).
  Anneke

 94. via deze weg wil ik mijn steun betuigen aan de familie en alle vrienden van Lisanne.
  Ik hoop dat een ieder een manier kan vinden om haar heel dicht bij zich te houden. Geef haar een plek in je lijf en hart, in alles wat je doet.
  heel veel sterkte,

 95. Wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe in deze zeer zware en moeilijke tijd. Hou vast aan de mooie herinneringen die jullie hebben aan je dierbare. Wij zijn enorm verslagen door dit tragische nieuws.

 96. Dit bericht kwam via het forum van Trip Advisor binnen:

  I would like to send my condolences — and I know others on Trip Advisor feel the same way — to the families of Kris and Lisanne. I know they must have been hopeful for a good outcome that was not to be.
  I’m sure there will be a lot of regrets and “second guessing” but young people who are determined to explore the world cannot be kept on a leash. I can tell you this — living in Costa Rica, I have come in contact with several young people from The Netherlands and they have all been a joy to be with.
  It’s just very sad for all of us and we hope that the family will someday be able to find peace. It will be slow….. but it does get better.
  Warm regards…….

 97. Lieve familie, wat een schok, voor heel Nederland waar zo ontzettend is meegeleefd met uw wanhopige pogingen uw dochter te vinden en de uiteindelijk zo verschrikkelijke ontknoping.Maar in het bijzonder voor u, de ouders en de familie en vrienden van uw zo geliefde dochter…Je denkt ze gaan een prachtig avontuur tegemoet en verwacht geen bizar einde aan dit door de meiden waarschijnlijk zo lang voorbereide avontuur. Meer dan van harte hoop ik dat u uiteindelijk antwoord mag krijgen op al uw vragen, Mijn gedachten zijn geregeld bij u en ik wens u bijzonder veel sterkte en heel veel liefde en kracht.

 98. Via deze weg wil ik de familie, vrienden en andere nabestaanden van Lisanne condoleren met het zware verlies dat hen is overkomen.
  Ze was zo dapper, zo vol van het werk dat ze ging doen.
  Het moet werkelijk ondragelijk zijn om geen antwoorden te hebben nadat alle hoop is verloren.
  Vele mensen leven met u allen mee.
  Ik wens iedereen echt heel veel sterkte.

 99. Een leven vol
  Nog te leven,
  Maar we onthouden
  Het volle leven met jou
  Om onze leegte op te vullen

  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijden…

 100. Zo mooi, zo jong, zo vol levenslust. Wij leven intens met jullie mee. Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

 101. Hoewel ik Lisanne nooit gekend heb, heeft het nieuws over haar vermissing mij vanaf het begin diep geraakt en wil ik jullie ontzettend veel sterkte toewensen met dit ondragelijke en onbegrijpelijke verlies. Ik heb zelf op 21-jarige leeftijd ook met een vriendin door Midden-Amerika gereisd, bergen beklommen en genoten van de prachtige natuur. Nu vraag ik mij samen met jullie elke dag af wat er gebeurd kan zijn met Kris en Lisanne. Ik hoop en bid dat jullie de antwoorden zullen vinden en daarmee ook de vrede in je hart.

 102. Maanden lang met jullie als familie zijnde meegeleefd en verslagen door het het feit dat dit de uitkomst is.Ik wil jullie heel erg veel kracht toewensen en hopelijk zullen de puzzelstukjes op zijn plaats vallen en kunnen jullie dit verlies proberen een “plekje” te gaan geven.

  Liefs Laura

 103. Heel veel sterkte toegewenst met dit verlies.

 104. Veel sterkte en kracht toegewenst!

 105. Beste familie en vrienden van lisanne,

  ik wens jullie onwijs veel kracht en steun toe dit enorme verlies te verwerken en een plekje te geven! dit moet aanvoelen als een hell voor jullie! zo jong nog, nog een heel leven voor zich,en toch nu al naar het paradijs! maar lisanne zal over jullie waken, ze is de wind op een windstille dag, de zonnestraal die jullie huid raakt op een bewolkte dag, de regendruppel op een droge dag! ze is altijd om jullie heen,ze leeft voort in jullie hart!

  Lieve Lisanne rust zacht, het paradijs is er nu voor jou,waak over je familie en vrienden, ze hebben je nodig want ze missen je vreselijk!

 106. Ik moet er telkens aan denken maar kan zo weinig. Alleen laten weten dat ik de families heel heel véél liefde en sterkte toe wens. Niemand zal deze meiden vergeten!!

 107. Lieve familie,
  Heel veel sterkte met dit enorme verlies. Vanaf dag een hield mij deze verdwijning bezig. Ik denk 24h per dag. Steeds weer reacties van mensen op verschillende sites en steeds weer hoop. Maar dat dit zou gebeuren daar nooit aangedacht. Lieve familie veel sterkte de meiden hebben vast tot het einde aan jullie gedacht. Liefs Simone

 108. Beste familie, als (voor jullie onbekende) moeder heeft alles rondom jullie dierbare Lisanne me enorm geraakt. Het houdt me intens bezig… ik wil jullie heel veel steun toewensen. Wat kan ik schrijven? Woorden schieten tekort… Ik geloof in het paranormale, het contact wat ik daardoor af en toe met mijn dierbaren heb, is heel troostend voor me…
  Iedereen gaat op eigen wijze met verdriet en gemis om. Heel veel kracht samen toegewenst. Samen deze klap dragen voelt ietsjepietsje lichter.

 109. Lieve familie en vrienden van Lisanne,

  Na weken van hoop en wanhoop, is dat moment gekomen, waarvan we allemaal hadden gehoopt, dat het niet ging komen. De bevestiging dat Lisanne niet meer leeft.
  Ik heb heel lang vrijwel geen moment aan andere zaken kunnen denken. Zo ontzettend gehoopt, gebeden, gewenst, dat er duidelijkheid zou komen en dat jullie Lisanne in jullie armen zouden kunnen sluiten.
  Het mocht niet zo zijn.
  Ik vind het verschrikkelijk dat jullie dit allen moeten meemaken, dat jullie door zoveel pijn heenmoeten, na zolang sterk en moedig te zijn gebleven.
  Lisanne was een prachtige meid, in alle opzichten en het heel bijzonder dat ik haar nog heb mogen leren kennen.
  Haar ziel leeft voort bij allen die haar liefhebben en ze zal nooit vergeten worden.
  Ik wens jullie alle kracht om dit onvoorstelbaar grote verdriet te dragen en verwerken!!!

 110. Lieve familie, vrienden en dierbaren,
  Wat een verlies, daar zijn geen geen woorden voor. Wat een verdriet dat is veel te groot. Wat is er gebeurd, wat een vragen blijven er achter. Wij hopen met jullie mee dat de onbeantwoorde vragen steeds minder worden en er meer duidelijkheid zal komen wat er is gebeurd. Wij hopen dat jullie alle kracht kunnen vinden om dit immense verlies te kunnen verwerken. Wij hopen dat wanneer onze gedachten bij jullie zijn, dit de pijn een heel klein beetje kan verzachten. Wij wensen jullie sterkte, heel veel sterkte.

 111. Lieve familie en vrienden

  Maandenlang meegeleefd en afgevraagd waar jullie zijn… Woorden dekken de lading niet, heel heel veel sterkte… Mogen mooie herinneringen op den duur in de plaats komen van al dit verdriet…

 112. Na een intens onzekere periode wens ik jullie alle sterkte om door te gaan in deze intens verdrietige dagen. Weet dat we enorm meeleven.
  Lonneke

 113. Lieve ouders,familie en vrienden,

  Heel veel sterkte en liefde gewenst bij dit enorme verlies en dat er maar snel meer duidelijkheid mag komen. Zodat jullie het een plekje kunnen gaan geven in hoeverre dat mogelijk is.
  Liefs Ellen,Leon,Cheyenne en Dylan Bakkers

 114. Heel veel sterkte voor de familie en vrienden van Kris en Lisanne.

 115. Heel veel sterkte met jullie onbeschrijfelijke verlies. Ik hoop dat jullie de antwoorden op jullie vragen mogen vinden, groet Ilona

 116. Lieve familie

  Vreselijk zo’n verlies mee te moeten maken. Jullie hele zonnige toekomst diep de grond ingeboord.

  Wij wensen jullie sterkte met het dragen van de pijn en het verwerken van het verlies.

  Annette en Willem Gouw
  Amersfoort.

 117. Lieve ouders en familie en vrienden van Lisanne,

  Bij het onvoorstelbare leed dat jullie heeft getroffen schiet elke vorm van meeleven bij voorbaat te kort. Want elke nieuwe dag is een dag zonder Lisanne.
  Mijn hart gaat naar jullie uit. Ik kan alleen maar bidden voor jullie om kracht, om moed, om vertrouwen dat de zoektocht helpt een antwoord te vinden op zoveel vragen…

  Ik kan me naar jullie niet anders uiten dan in woorden, ook al zijn ze pover en staan ze machteloos tegenover uw verdriet.

  Na een slapeloze nacht is het onderstaande gedicht overgebleven. Het is maar een heel kleine bijdrage aan de overvloed van steun- en liefdebetuigingen die jullie van over heel de wereld ontvangen. Pover en niet toereikend, maar wel recht uit mijn hart.

  Met lieve groet en alle sterkte gewenst voor nu en elke nieuwe dag!

  Elise

  En dan…

  En dan is er alleen nog
  stilte
  (…)
  stilte
  die te midden van lawaai
  zich uitbreidt om je heen: een steen
  die onverhoeds de vijver van het ongewisse heeft geraakt
  die ene uitgesproken zin
  die in één adem ook het laatste sprankje hoop verdreef.

  Stilte
  die ten slotte in de kieren van je ziel
  en in het tikken van de klok
  en van de regen in de drup
  of in een uitgelaten meisjeslach te ver bij je vandaan
  komt wonen en de toegang tot jezelf ontzegt.

  Tot aan de dag waarop zijzelf de stilte breekt:
  een scheur waardoor het licht naar binnen valt.
  Je moet wel kijken of je wilt of niet
  verblind door tranen zie je niet
  hoe lang ze daar al staat en naar jou kijkt en lacht: ze is
  terug voor even, een moment, maar toch..

  Ze fluistert je nog toe wat je nooit eerder had verstaan -
  gedeeld in liefde en vertrouwen
  voor later en altijd gezaaid
  en laat het nooit verloren gaan

  Elise G. Lengkeek, 27 juni 2014

  Bij het overlijden van twee meiden, wiens namen en gezichten onuitwisbaar in de harten van mensen over heel de wereld staan gegrift.

 118. Dat de vrede van God jullie harten zal vervullen .♡♥♡♥

 119. Dat de vrede van God jullie harten mag vervullen,♡♥♡♥

 120. Heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd.

 121. Beste ouders, naaste familie en andere betrokkenen,

  Ik wens een ieder alle kracht & wijsheid in deze verdrietige situatie.

  Warme groet van Patti.

 122. Heel veel sterkte toegewenst in deze vreselijk moeilijke tijd.

 123. Lieve ouders, broer en familie van Lisanne,

  Van een afstand heb ik meegeleefd en zo gehoopt dat dit een goede afloop zou hebben…verschrikkelijk dat dat niet zo mocht zijn…nu rest enkel de hoop dat er zo snel mogelijk meer duidelijkheid komt en dat jullie dit verdrietige nieuws een plek kunnen geven.

  Van een afstand blijf ik met jullie meeleven

  Veel liefs van Femke

 124. Veel sterkte aan vrienden en familie.

 125. Ongelofelijk veel sterkte gewenst voor familie en vrienden. En alle lof voor hoe jullie de zoektocht hebben aangepakt de afgelopen maanden. Sterkte!

 126. Lieve familie en vrienden van Lisanne,
  Ik ken Lisanne als een rustige, sportieve en enthousiaste meid waarmee ik het altijd goed kon vinden. De ochtend dat ik haar foto groot op het nieuws online zag, staat in m’n geheugen gegrift. Wat was ik geschrokken en ontzet van dit nieuws. De dagen, weken, maanden daarna ging er geen dag voorbij dat ik er niet aan dacht. Mede door de onvermoeibare manier waarop jullie de pers te woord stonden. In elk programma zaten jullie en wat bewonder ik jullie daarvoor. Het moet niet makkelijk zijn geweest om telkens je verhaal te moeten delen. Wat bewonder ik jullie voor jullie dankwoord na de volleybalwedstrijd en na het benefietconcert, daar is veel moed voor nodig. Ik wens jullie veel sterkte toe de komende tijd en ik hoop dat er meer duidelijkheid komt over wat er is gebeurd.

 127. Veel sterkte en kracht gewenst aan familie en vrienden.

 128. Lieve familie

  Elke dag leefden we met jullie mee, elke dag hoopten we voor jullie op positief nieuws en bewonderden we jullie doorzettingsvermogen om aandacht te blijven vragen voor de zoektocht naar jullie prachtige dochter Lisanne.
  Hoe wreed is het lot voor haar geweest en voor jullie als nabestaanden.
  We willen jullie heel veel kracht toewensen de komende tijd maar ook in de toekomst.
  Het is een bijna onmenselijke opgave te weten dat jullie verder moeten met alleen nog de ongetwijfeld vele mooie herinneringen.

  Ingrid

 129. Beste familie,

  De gebeurtenissen rond Lisanne en Kris hebben me diep geraakt.
  Gecondoleerd met het enorme verlies.
  Hopelijk komen er antwoorden op de vele vragen die jullie nog hebben.
  Koester de mooi herinneringen aan de meiden.
  Heel veel sterkte toegewenst.
  Leon

 130. Twee mooie lachende meiden, nog aan het begin van hun leven, samen op weg naar een avontuur dat hen uiteindelijk fataal werd.
  Twee meiden om zielsveel van te houden en om trots op te zijn.
  Lieve, lieve ouders wat een immens verdriet is jullie ten deel gevallen.
  Ik hoop dat de Engelen hen samen hebben begeleid naar een plek in de warme zon waar geen verdriet en pijn is en waar ze in liefde zijn ontvangen.
  Ik zou u willen vasthouden om u te troosten.
  Mijn gevoelens van diepe sympathie zijn bij u allen!

 131. Gecondoleerd met dit tragische verlies.. Hopen dat er nog veel antwoorden boven water komen! Heel veel sterkte!!!

  Ruby

 132. Rust zacht Lisanne…

 133. De vermissing van Lisanne heeft mij erg geraakt. Wat een onbeschrijflijk groot verdriet. Ik wens u heel veel sterkte en kracht toe!

 134. Beste familie en vrienden van Lisanne, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

 135. Ik kende haar niet persoonlijk maar heb toch meegeleefd. Veel sterkte met dit verlies

 136. Beste familie Froon,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter en zus. We wensen jullie alle sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken.

 137. Beste familie, veel sterkte in deze voor u moeilijke tijd. De gebeurtenissen rond Lisanne hebben me diep geraakt.

  Nanno

 138. Lieve familie van Lisanne
  Wat een in en in tragische gebeurtenis van iets wat zo’n mooi avontuur had moeten worden. Wij hebben zo intens meegeleefd met jullie en uiteraard met jullie meiden en énorm gehoopt op een goede afloop. Niet te bevatten…… Hoop dat jullie toch nog antwoorden zullen krijgen op de vele vragen die er zijn. Ik wens jullie heel veel sterkte met dit vreselijk groot verdriet en hoop dat jullie kracht mogen halen uit de bijzondere en mooie herinneringen van jullie lieve dochter en zus.

 139. als moeder van 2 grote dochters weet ik dat dit het ergste is wat je kan overkomen. Heel veel sterkte met dit vreselijke verlies

 140. Lieve familie Froon & naaste vrienden van Lisanne,

  Gecondoleerd met dit onmenselijk groot verlies. Elk denkbaar woord van troost schiet onvermijdelijk intens tekort. Deze onbeschrijfelijke tragedie heeft mij diep geraakt. Zelf heb ik bijna 10 jaar geleden voor het eerst Latijns-Amerika bezocht (ook combi Spaanse taal & vrijwilligerswerk dat tot mijn grote teleurstelling niet doorging). Ik wens jullie enorm veel sterkte en kracht toe, in de hoop dat alle gezochte antwoorden spoedig zullen worden gevonden. Heb een kaarsje voor Lisanne en Kris opgestoken. Veel respect en grote bewondering voor jullie als ouders!

 141. Veel sterkte in deze moeilijke tijd!

 142. Geen woorden kunnen dit verlies vangen…

 143. Beste familie Froon,

  Mijn oprechte medeleven met het verlies van jullie dochter en zus Lisanne. Van harte Gods kracht en nabijheid toegewenst om dit immens grote verdriet te dragen.

  Sylvie

 144. Ik kan jullie allen slechts heel veel sterkte wensen met het verlies van jullie Lisanne. Met het vinden is het zoeken voorbij, maar is de hoop ook weg.
  Laat de “hoe-vraag” beantwoord worden!, dat hoop ik voor jullie.
  Jullie hebben nu alleen nog maar de herinneringen aan de mooie momenten met Lisanne.
  Groetjes, Brigitte

 145. Allen sterkte met het overlijden van Lisanne.

 146. wat begon als een mooi avontuur, eindigt in een nachtmerrie.
  heel veel sterkte met de lange weg naar het verwerken .
  een moeder

 147. Veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd!
  Wij zijn in gedachten bij jullie.

 148. Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter Lisanne. De zoektocht is ten einde, maar ik hoop dat jullie de antwoorden zullen krijgen op de vele vragen die jullie hebben. Heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 149. Gecondoleerd aan de ouders en Martijn,
  heel veel sterkte in deze zware tijd.
  Koester de mooie herinneringen.

 150. Lieve Peter en Diny & Martijn,

  De vermissing en het noodlot van jullie dochter/zus Lisanne en haar vriendin is ontzettend tragisch.
  Kon de tijd maar worden teruggedraaid.

  Achter elke traan van verdriet, schuilt een glimlach van herinnering.

  Rust zacht Lisanne.

 151. Beste familie Froon,

  Wij willen via deze mail ons medeleven aan jullie overbrengen.
  Verschrikkelijk moet het zijn, wat jullie mee moeten maken sinds 1 april j.l.
  We hopen dat jullie de kracht kunnen vinden dit enorme verlies enigszins te kunnen verwerken.

  Wij kennen jullie van de Camping in Kirchzarten/Freiburg.

  Wij zijn de familie Kuster uit Gendt, de Betuwe.

  Ons gezin bestaat uit de kinderen Steffi, Tom en Nicky.
  Tom trok, jaren geleden, op de camping veel op met Martijn.

  Heel veel sterkte nogmaals voor jullie allemaal.

  Ben en Henriette Kuster.

 152. Ouders en familie van Lisanne, mijn oprechte medeleven met uw onbegrijpelijke, onacceptabele en verschrikkelijke verlies. Ik hoop dat u steun en troost bij elkaar kunt vinden en ondanks het
  ‘hoe en waarom?’ in de toekomst uw leven weer leefbaar wordt.
  Veel sterkte Leo.

 153. Als vader van twee lieve kinderen weet ik niet wat het met mij zou doen als ik ze (op dergelijke wijze) zou verliezen, behalve dat het me erg veel pijn zou doen. Afschuwelijk dat het voor jullie werkelijkheid is geworden; ik leef erg met jullie mee en hoop dat jullie met alle steun en liefde weer in staat zullen zijn uiteindelijk weer de mooie dingen van het leven te kunnen ervaren. En ja, daar zal tijd over heen gaan … Sterkte!!

 154. Lieve ouders van lisanne,

  gecondoleerd
  nog elke dag denk ik hieraan in de hoop dat ze nog iets meer vinden.het is bizar, zijn geen woorden voor.
  Ik wens jullie allen heel veel sterkte en kracht en hoop dat je het uiteindelijk een plekje kan geven.

  Denk aan jullie, liefs jeanet

 155. Hier zijn geen woorden voor ik wil de familie heel veel sterkte wensen en de kracht om dit ooit een plaatsje te kunnen geven.
  De hemel heeft er een engel bij.

 156. Lieve ouders, familie, vrienden en andere dierbaren van Lisanne,

  Net als de rest van Nederland heb ook ik intens met jullie meegeleefd en de nieuwsberichten omtrent de meiden de afgelopen maanden gevolgd. Ikzelf ben een jonge vrouw van 26 en reis veel. Ik schrijf dit bericht vooral omdat ik hoop dat jullie je nooit schuldig zullen voelen dat Kris & Lisanne naar Panama zijn afgereisd, niemand had kunnen weten dat dit grote avontuur zo dramatisch voor hun zou eindigen. Ik wens jullie heel veel kracht en sterkte toe.

 157. Ik heb diepe bewondering voor jullie als ouders; wat een kracht, wat een moed, wat een vasthoudendheid, en wat een draagkracht hebben jullie laten zien in de achterliggende tijd.

  Ik wens jullie dat van harte toe ook in het laatste stuk van de reis die jullie nog te gaan hebben.

  Heel veel sterkte in het verwerken van dit grote verlies van jullie prachtige dochter, en ook van haar vriendin!

 158. Geen woorden, steeds meegeleefd met alle ontwikkelingen en dan toch dit verschrikkelijke nieuws. Ontzettend veel sterkte met dit verlies en ik hoop dat er ooit meer duidelijkheid komt.

 159. Wij willen familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte wensen met dit verlies.

 160. Lieve familie van Lisanne,

  Ondanks dat ik Lisanne niet persoonlijk heb gekend mis ik haar. op 1 april zal ik nooit meer een grapje maken. 1 april staat vanaf nu in mijn agenda als een roze dag. Een dag dat ik in het roze ga. Voor Lisanne en kris. Naar mijn idee een mooi gebaar om de lieverds te herdenken.

  Ik leef met jullie mee.

  Liefste groetjes, Laetitia van den Berg

 161. Wij wensen jullie allemaal heel erg veel sterkte en kracht, voor nu maar ook voor in de toekomst. Weet dat veel mensen meeleven en aan jullie denken na dit ongelooflijke verlies !

 162. Wat een droefheid en verdriet voor jullie allen. Woorden om te troosten kunnen we niet vinden, wat rest is jullie kracht en sterkte toe te wensen en te bidden om troost en Gods nabijheid.

 163. Iedere dag hoopte ik op een positief bericht, groot was het verdriet toen we het slechte nieuws hoorde.
  Geen woorden wel veel vragen…ongeloof…
  Heel veel sterkte en steun toegewenst voor de nabestaande.

 164. Heel veel Sterkte en Kracht lieve ouders van Lisanne met dit grote verlies.
  Hopelijk komen er antwoorden hoe dit heeft kunnen gebeuren.

 165. Wij hebben met jullie meegeleefd en zijn verslagen over de afloop van deze tragedie. Onbegrijpelijk en verbijsterend. Wij wensen de familie veel kracht met het verwerken van dit zware verlies.

 166. Ik voel me verloren als ik jou moet verliezen
  En je mag nog niet sterven, want ik kan je niet missen
  Ik kan je niet missen

  Door de wind, door de regen,
  Dwars door alles heen
  Door de storm, al zit alles me tegen
  Door jou ben ik nooit alleen
  (Stef Bos)

  Veel sterkte gewenst aan alle naasten. Nu, maar ook later.

 167. Lieve Lisanne,
  ik heb je al die tijd gevolgd en elke dag gehoopt dat je weer uit de jungle tevoorschijn zou komen. Steeds gezocht in de krant naar een positief bericht. Maar nee, je bent niet meer hier. Het is de harde waarheid die aan alle hoop een einde maakt. Ik wens je ouders, familie en vrienden kracht en warmte om het verlies van jou te kunnen dragen.
  Rust zacht.

 168. troost twee vriendinnen
  voor altijd bij elkaar……….

  pijn die nooit weggaat
  het gemis blijft …….

  nooit uit je hoofd uit je hart

  wens jullie alle kracht die je hiervoor nodig hebt

 169. ben zeer geschokt en wil de familie zeer veel sterkte wensen met dit verlies van uw dochter.

 170. Lieve familie en vrienden van Lisanne, Ik heb vanaf het begin meegeleefd en net als jullie gehoopt dat het goed zou aflopen. Helaas….Ik wens jullie heel veel sterkte, want dat zullen jullie nodig hebben.

 171. Gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies.

 172. Onvoorstelbaar, dat 2 mooie jonge meiden samen op avontuur gaan in een ver land, en dat dit op zo’n dramatische manier af moest lopen. Ik ken jullie niet maar heb wel vanaf het begin meegeleefd en gehoopt dat ze gevonden zouden worden en okee zouden zijn. Helaas was dat dus niet zo. Laten we hopen dat ze niet teveel geleden hebben. Ik wens jullie ontzettend veel sterkte en kracht om dit vreselijke verlies te kunnen dragen, en ook om de komende moeilijke tijd door te komen waarin er hopelijk nog antwoorden komen op de vele vragen waar jullie mee zitten. Heel veel sterkte. Groet, Cindy.

 173. Wat een ongelooflijk verdrietige gebeurtenis! Je zwaait haar uit voor een mooie reis en dan blijkt dit voor altijd te zijn. Ik leef elke dag met jullie mee. Familie, heel veel sterkte…

 174. Heel veel sterkte met dit ongelofelijk verlies, wens iedereen dan ook veel sterkte de komende tijd, als vader van drie dochters kan ik mij voorstellen hoe hun dit aan het hart gaat !

 175. Ik ben ook een vader van een dochter in die leeftijd.
  Het machteloze gevoel er niet te kunnen zijn wanneer ze in nood is, en dan het verschrikkelijke wachten totdat er nieuws is. Het gevoel van zinloosheid van alles wat er bestaat als dan het nieuws komt wat je niet wilt horen.
  Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van een verlies wat niet meer hersteld kan worden.

 176. Beste Familie, vrienden, kennissen, buren van Lisanne ik wens jullie heel veel kracht toe om dit verlies te dragen, en heel veel moed om door te gaan.
  Moge er antwoorden komen op al jullie vragen. Want onzekerheid is onverdraaglijk . Gecondoleerd en heel heel veel sterkte voor nu en de toekomst!

 177. Heel veel kracht, sterkte en veel moed gewenst voor de naasten van Lisanne en van Kris, om dit grote verdriet te kunnen dragen. We leven erg mee.

 178. Lieve familie ,vrienden, buren ,kennissen van Lisanne , gecondoleerd met dit vreselijke verlies ! Ik hoop dat jullie de kracht kunnen vinden om dit te dragen en de moed om verder te gaan. Ik leef intens met jullie mee en hoop dat alle open vragen die jullie nu nog hebben eens beantwoord zullen worden. Hoe pijnlijk die ook zullen zijn. Niets is zo slopend als onzekerheid!
  Heel heel veel sterkte!

 179. Lieve familie,wat een vreselijk verdriet.Al die tijd zo meegeleeft en gehoopt dat ze nog leefde,helaas het heeft niet zo mogen zijn. We wensen jullie heel veel sterkte!

 180. Beste ouders van Lisanne en Kris,

  De wereld lag open om ontdekt te worden door jullie meiden maar dit mooie avontuur is door een bizarre wending abrupt beëindigd. Alle angsten van ouders met reizende kinderen hebben wij de afgelopen maanden in jullie vertegenwoordigd gezien. Onze dochter van 22 verblijft ook voor een half jaar in het buitenland met haar vriendin. Elke dag zagen wij hoe sterk je bent als het om je kind gaat en elke dag hoopten ook wij op goed nieuws van Kris en Lisanne. Maar helaas is aan hun prachtige leven een einde gekomen. Ik wens jullie en jullie familie toe dat er nog antwoorden komen om de rust te vinden dit verlies te dragen.

  Harriët en Willem.

 181. Het is toch niet echt? Ja, het is wel echt …
  Ik wens jullie als familie en vrienden alle kracht toe om dit verlies te dragen.

 182. When tomorrow starts without me,
  Don’t think we’re far apart,
  For every time you think of me,
  I’m richt there in your heart.

  Heel veel sterkte met dit verlies

 183. Bestte Familie,

  Woorden schieten te kort.
  Vriendinnen die samen op reis zijn.
  En dan dit .IK wens jullie heel veel
  sterke met dit grote verlies

 184. Rust zacht Lisanne!

  Heel veel sterkte voor familie en vrienden gewenst met dit enorme verlies!

 185. Gecondoleerd met dit grote verlies! Hier zijn geen woorden voor! Heel erg veel sterkte!! Ik denk aan jullie en hoop dat er nog meer duidelijkheid voor jullie gaat komen!! Liefs Iris

 186. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

 187. Beste familie Kremers / familie Froon,

  Enorm veel sterkte gewenst met dit tragische nieuws, er zijn geen woorden die de pijn van verlies kunnen omschrijven. Toch hoop ik dat jullie troost kunnen putten uit de mooie herinneringen die jullie hebben, ik wens jullie veel kracht toe. Gecondoleerd, jullie zijn in onze gedachten.

  Hartelijke groeten,
  Saskia

 188. Beste familie en vrienden, heel erg veel sterkte en kracht gewenst om zo’n groot verlies te kunnen dragen! We hebben bewondering voor jullie moed en doorzettingsvermogen!! Hoop dat jullie op veel vragen een antwoord kunnen krijgen. Heel heel erg veel sterkte gewenst!

 189. Gecondoleerd met dit hele grote verlies. Heel veel sterkte en kracht gewenst aan familie, vrienden en kennissen.

 190. Ontzettend veel sterkte toegewenst met dit vreselijk gebeuren en dat jullie de kracht mogen vinden om dit grote verlies te dragen!

 191. Lieve familie en vrienden,

  Weken lang tussen vrees en hoop geleefd en dan zo’n verschrikkelijk bericht.
  De meiden gingen niet uit onze gedachten en wij leefden met jullie mee. Nu nog steeds…
  Heel veel sterkte en kracht om het verlies van jullie mooie dochter, zus en vriendin te verwerken.

 192. Heel veel sterkte en kracht toegewenst om dit te moeten dragen wij hebben de 3 maanden dat ze weg was intens meegeleefd met jullie en hoopte dat ze terug zou komen.
  vreselijk om dan dit bericht te krijgen nogmaals heel veel sterkte.

  Fam Blom

 193. Veel sterkte aan de ouders, familie en vrienden! Woorden schieten tekort. Denk aan jullie.

 194. Beste familie, langs deze weg wil ik jullie heel veel sterkte en kracht wensen om dit grote verlies te dragen. Ik hoop dat jullie intensieve zoektocht wordt beloond en jullie antwoorden vinden op de nog vele vragen

 195. Beste familie,

  2 beste vriendinnen samen op reis.
  Je neemt op dat moment afscheid, niet wetende dat het voor altijd zal zijn.Ik wens jullie ontzettend veel sterkte om met dit verlies en nog zoveel vragen verder te kunnen gaan.

 196. Welke woorden dekken de lading in deze situatie? Wat een onvoorstelbare nachtmerrie moet het zijn als je kind het noodlot treft.
  Sinds de vermissing leef ik erg met jullie mee en heb elke dag gelezen of er nieuws was in de hoop dat de meiden gevonden waren. Ik reis zelf ook veel en heb vaak gedacht ‘dit had ik kunnen zijn.’
  Hopelijk volgen de antwoorden op al jullie vragen snel.
  Heel veel kracht gewenst in de moeilijke periode die nog voor jullie ligt.
  Warme groet,
  Natasja (33),
  Amsterdam.

 197. Familie en vrienden……heel veel sterkte.

 198. Gecondoleerd met dit onvoorstelbare verlies. Mogen jullie troost putten uit de mensen die aan jullie denken. Heel veel sterkte.

 199. Ik wens de familie en alle door dit leed getroffenen heel veel sterkte met het verwerken van dit vreselijke verlies. Ik hoop dat het ooit duidelijk zal worden wat er mis is gegaan zodat iedereen dit, howle moeilijk ook, een plaatsje kan geven.

 200. Geen woorden voor dit grote verlies. Wij leven intens mee en wensen jullie heel veel sterkte toe.

 201. Ik wens de familie, vrienden en kennissen van Lisanne veel sterkte met dit verlies.

 202. Heel veel sterkte voor de ouders, familie, vrienden en kennissen van Lisanne , wij hopen dat jullie samen de kracht zullen vinden dit enorme verlies te dragen. Wij branden een kaarsje voor beiden en denken aan jullie.

 203. Beste familie, dit is de grootste nachtmerrie voor iedere ouder. Ik heb jullie moed en dapperheid bewonderd. Ik wens jullie heel veel sterkte en hoop dat de tijd het draaglijker maakt. Wat rest zijn de herinneringen aan een een prachtige dochter.

 204. Familie en vrienden van Lisanne. Al die maanden intens meegeleefd en de berichten gevolgd. Dit is niet het nieuws waarop men wacht. Wat een nachtmerrie. We hopen dat er voor jullie meer duidelijkheid komt, zodat jullie weten wat er met jullie prachtige dochter gebeurd is. Heel veel sterkte en kracht om dit grote verlies te verwerken en het verdriet om Lisanne een plekje te geven.

 205. Ontzettend veel sterkte! Hoop dat jullie snel antwoorden vinden.

 206. Elke dag aan de meiden gedacht hopende op een goede afloop en dan komt nu toch dit vreselijke bericht. Gecondoleerd met dit zware verlies. Ik hoop dat jullie snel antwoorden zullen krijgen op jullie vragen.

 207. My husband and I are heartbroken. We were in Boquette when the helicopter was looking for the girls, we woke up to the sound every morning that we were there. We were hoping and praying every day that the girls would be found safe. There are no words that I can say. I hope you are able to find out what happened to them. Our son travels abroad every summer and has since he was in high school and I always worry. The girls were beautiful, amazing women. Our deepest sympathies to your families.

 208. Lieve familie, vrienden en andere dierbaren van Lisanne,

  Een aantal jaren geleden volgde ik net als Lisanne de studie Toegepaste Psychologie. Hoewel ik Lisanne niet goed kende, is ze me toch bijgebleven door haar lange, slanke verschijning, spontane opmerkingen en vrolijke, lieve uitstraling met altijd een lach op haar gezicht.

  Onwerkelijk en oneerlijk dat dit heeft kunnen gebeuren. Heel veel sterkte gewenst en mogen jullie kracht putten uit alle mooie herinneringen.

 209. Lieve ouders, vrienden en andere dierbaren van Lisanne,

  Een aantal jaren geleden volgde ik net als Lisanne de studie Toegepaste Psychologie. Hoewel ik Lisanne niet goed kende, is ze me toch bijgebleven door haar lange, slanke verschijning, spontane opmerkingen en vrolijke, lieve uitstraling met altijd een lach op haar gezicht.

  Onwerkelijk en oneerlijk dat dit heeft kunnen gebeuren. Heel veel sterkte gewenst en mogen jullie kracht putten uit alle mooie herinneringen.

 210. Wij wensen de familie,vrienden en kennissen van Lisanne veel sterkte met dit verdriet

 211. Gecondoleerd met t groot verlies van Lisanne.
  Heel veel sterkte voor jullie..
  Geen woorden voor..
  Ik denk aan jullie.

 212. Gecondoleerd met jullie verlies.

  Woorden schieten te kort.

  Mogen de mooie herinneringen jullie kracht geven dit verlies te verwerken.

 213. Woorden schieten tekort.. Ondanks dat ik Lisanne en Kris niet persoonlijk ken, raakt het me. Ik hoop dat jullie de kracht vinden om verder te gaan. Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

 214. Beste familie vrienden kennissen van lisanne en Kris

  Heel veel sterkte met het enorm verlies van jullie lieve mooie meiden … Het is niet in woorden te omschrijven hoe moeilijk het voor jullie is ik wens jullie heel veel kracht in deze moeilijke tijd steun elkaar … En hopelijk komt er voor jullie een antwoord wat er gebeurd is met jullie lisanne en Kris .. We denken aan jullie…

  Sanne en Walter uit son en breugel

 215. Beste familie en vrienden van Lisanne. Wat een ongelooflijk verdriet. Ik wens jullie kracht en sterkte voor de tijd die komen gaat. Hoop dat jullie je gesterkt zullen voelen door het medeleven van bekenden en onbekenden om jullie heen.
  Vriendelijke groet,
  Tirza

 216. Lieve Lisanne,
  Ongeloof en verdriet. Wat zullen we je missen.
  Bedankt voor al je goede zorgen, je lieve lach en vrolijkheid.
  We zullen je niet vergeten.
  Alle mensen die van je houden wensen wij heel veel sterkte toe.

 217. Lieve familie van Lisanne. Wat een moed en doorzettingsvermogen hebben jullie de afgelopen maanden getoond in de zoektocht naar Lisanne en Kris. Onvoorstelbaar dat het zo heeft moeten eindigen. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen in deze intens verdrietige tijd en ik hoop zo dat jullie ooit antwoorden krijgen op de vele vragen die er nog zijn.

 218. De afgelopen maanden heb ik (backpackende jonge vrouw) enorm meegeleefd met de zoektocht en nu erg geschrokken van het nieuws dat beide meiden zijn omgekomen. Ik kan me er geen voorstelling van maken van waar jullie nu doorheen gaan. Ik wens jullie alle sterkte toe en veel liefde van de mensen om jullie heen.

 219. Beste Familie,
  Van harte gecondoleerd met het tragische verlies van uw dochter en dierbare! Een afschuwelijk drama dat diep in ons collectieve geheugen
  Blijft gegrift. Heel veel sterkte toegewenst!

 220. Beste ouders en familie,

  Tijdens de lange onzekere periode van de vermissing van Lisanne, hebben wij iedere dag aan haar en aan jullie gedacht.
  Wij wensen jullie veel kracht en bidden voor jullie.

 221. Mijn oprechte deelneming en blijken van medeleven naar de geliefden/nabestaanden van Lisanne. Heel veel sterkte en moge de waarheid achter dit drama spoedig achterhaald worden!

 222. Lieve familie,

  Als inwoner van Amersfoort heb ik de berichten vanaf dag 1 gevolgd, maar ook op ‘t Hooghe landt college waar ik werk waren ” de meiden “het gesprek in de docentenkamer. Ik heb thuis kaarsjes aangestoken, en in gedachten was ik bij jullie, lieve familie.

  Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen…..

  Heel veel sterkte met het verlies van Lisanne.

  Veel liefs van José, Tom, Patrick en Maxime ten Haaft.

 223. Dit raakt iedereen
  Heel veel sterkte….

 224. Sinds de meiden vermist waren hebben mijn dochter en ik zo met hen en de familie meegeleefd. Elke dag waren we er wel mee bezig. Dat het zo moest aflopen is niet te bevatten. Wij wensen familie en vrienden alle kracht toe dit onmenselijke verdriet te dragen.

 225. Je niet kennende heb ik me je lot aangetrokken.
  Verschrikkelijk, het feit dat je zomaar van de aardbodem verdwenen leek…
  Als dan uiteindelijk bevestigd wordt dat je niet meer leeft…afgrijselijk, temeer omdat waarschijnlijk nooit iemand zal weten wat jij hebt moeten doorstaan..
  Ik wens iedereen die je lief heeft veel warmte, liefde & steun toe voor nu maar ook voor de toekomst.

 226. Family,vrienden en kennis van Lisanne gecondoleerd met jullie groot verlies ik wens jullie heel veel sterkte toe bij het verwerken van verlies en het missen van Lisanne.

 227. Gecondoleerd met dit grote verlies. Na weken tussen hoop en vrees is een nachtmerrie werkelijkheid geworden. Ik hoop dat jullie er achter zullen komen wat er gebeurd is. Ik wens familie en vrienden heel heel veel sterkte

 228. Beste ouders van Lisanne. vanaf dag 1 volg ik de berichten en voelde ik zo intens met jullie mee, ook al ken ik jullie niet. Dit is de ergste nachtmerry van een ouder. Ook mijn docher heeft 7 maanden met een vriendin door z.o. Azie gezworven. Je moet ze loslaten hun vrijheid gunnen maar wat is dat moeilijk. Dat dit zo heeft moeten aflopen voor Lisanne is vreselijk. ik wens jullie alle kracht toe en hoop dat jullie nog antwoorden vinden op wat er nu precies gebeurd is.

 229. Mijn oudste dochter is net zo oud. Woorden schieten te kort. Vanaf eerste dag met jullie meegeleefd, ik wens jullie zoveel kracht en hoop uit het diepste van mijn ziel dat er een dag komt dat jullie het een plekje kunnen geven.

 230. Lieve familie en vrienden,

  Gecondoleerd met enorme verlies van Lisanne én Kris.
  Na al die weken van hoop, dit verschrikkelijke nieuws, daar zijn geen woorden voor.
  Veel sterkte gewenst..

  Lisanne én Kris rust zacht.

  Patricia

 231. Nederland leeft met jullie mee!
  Gecondoleerd !

 232. Beste ouders en familie

  Wat heeft jullie een groot verdriet getroffen door het verlies van Lisanne.
  Een kind verliezen is een grote diepe innerlijke pijn, daarvoor kan ik geen woorden vinden.

  Lisanne is juist door haar afwezigheid elk moment aanwezig er gaat geen moment voorbij zonder dat jullie aan haar denken.

  Ik wens jullie alle kracht toe om dit grote verdriet en deze leegte te leren dragen

 233. Met veel verdriet denk ik veel aan Kris en Lisanne. Er zijn geen woorden om alle pijn en wanhoop te verzachten. Er zijn tienduizenden mensen die hetzelfde voelen. Heel veel sterkte en kracht voor de families, vrienden en bekenden van deze beide mooie meiden. Vriendschap hadden ze.

 234. Lieve familie en vrienden van Lisanne,
  Heel veel sterkte toegewenst in deze loodzware tijd.
  Deze zaak heb ik vanaf het begin gevolgd en al ken ik jullie niet, ik leef heel erg met jullie mee.
  In 2009 ben ik ook in Boquete geweest en het blijft een raadsel hoe dit heeft kunnen gebeuren, hopelijk krijgen jullie meer duidelijkheid in wat hen is overkomen.
  Ik bid voor jullie en hoop dat jullie een beetje kracht putten uit de steun van bekenden en onbekenden.

 235. Heel veel sterkte toegewenst in dit enorme verlies,
  van die twee lieve meiden!

  Hartelijke groet,
  Adriana

 236. Wat een hel! Je kind af te moeten geven en niet wetende wat er precies heeft plaatsgevonden.
  Ik wens jullie allemaal veel sterkte om dit ondraaglijke leed te kunnen verwerken.

 237. weet niet wat ik moet zeggen ik heb zoooo gehoopt dat de vriendinnen in leven gevonden zouden worden ,voel heel erg met de familie mee en wens ze alle sterkte toe

 238. via deze weg wil ik wil mijn oprechte en innige deelneming aan de familie van de meisjes betuigen.

  Alhoewel de pijn van het verlies nooit weg zal gaan hoop ik dat al deze mooie berichten van (onbekende) mensen jullie toch een troost bieden in deze moeilijke tijden.

  Sterkte, Gulsah

 239. Gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte en kracht toegewenst.

 240. Beste familie, vrienden en alle anderen die dichtbij Lisanne staan..

  Woorden schieten tekort.

  Gecondoleerd met het enorme verlies van Lisanne.. Ik wens jullie allemaal ongelooflijk veel kracht en sterkte in deze moeilijke tijd. Het gemis zal blijven, dat weet ik, maar ik hoop dat mooie herinneringen aan het leven van Lisanne jullie mogen helpen om door te gaan met het leven.

  Heel veel sterkte..

  Een warme groet, Marjolein

 241. Lieve Lisanne,

  woorden schieten te kort als ik zeg hoe zeer je familie en je vrienden je zullen gaan missen. Wat een enorm verlies. Rust zacht!
  Sterkte en veel kracht gewenst aan alle nabestaanden. Jullie zijn op dit moment veel in mijn gedachten.

  Liefs, Sharon.

 242. Lieve Lisanne&Kris

  Wij luisterden heel even naar de muziek
  van jullie leven…maar net lang genoeg
  om aan die melodie te blijven kleven.

  ALLES GEGEVEN VOOR EEN BIJZONDERE
  MISSIE……..

  Lieve meiden,
  van jullie zulllen altijd mensen blijven houden!

  Monique en Christine

 243. Lieve dierbaren,
  Woorden schieten tekort.. Alle kracht en liefde wens ik jullie toe om dit samen te dragen..
  Han
  Leusden

 244. Heel veel sterkte en kracht voor jullie.
  Ik kan geen woorden vinden om te beschrijven hoe erg ik het voor jullie vind.

 245. Heel veel sterkte met dit niet te bevatten verlies van jullie dochter, zus, vriendin.

 246. Wij wensen jullie alle kracht en sterkte toe.

 247. heel veel sterkte met het verles van jullie dochter,zus.
  en verdere fam en vrienden ook heel veeel sterkte met dit moeilijke verlies van lisanne.
  verschrikkelijk.

 248. Lieve Ouders, familie en vrienden,

  Wat vreselijk! Kan slecht een traan laten ook al heb ik Lisanne niet gekend, haar lieve gezicht op de foto’s staat in mijn geheugen gegrift. Heb het nieuws op de voet gevold toen er reddingshonden uit Duiven mijn woonplaats gingen zoeken koesteren we hoop. Tot daar het vreselijk nieuws, hoop dat er snel antwoorden komen op de vragen die jullie vooral als ouders van Lisanne hebben.
  Hopelijk vinden jullie kracht in de mooie herinneringen die jullie van jullie prachtige dochter hebben.

  Lieve Lisanne,

  Zo stil… Hoewel ik je nog iedere dag mis
  En waar je nu ook zijn mag echter is….
  Helder, dat stilte jou vriend geworden is

  Veel liefde en strekte toegewenst voor alle geliefde van Lisanne,
  Liefs,

  Tanya Nass te Duiven,

 249. Beste Familie en vrienden van Kris en Lisanne, sterkte met dit enorme verlies. Twee prachtige meiden die nooit hadden kunnen vermoeden dat hun avontuur zo dramatisch zou eindigen. Heb alle nieuws op de voet gevolgd en t voelt alsof ik de meiden een beetje heb leren kennen. Dat het zo afloopt is niet te bevatten. Heel veel sterkte. Lieve groet Anouk

 250. Wij hebben intens meegeleefd met jullie en bewonder jullie kracht. Heel veel sterkte met dit niet te bevatten verlies van jullie dochter en zus. Gods onmisbare zegen toegewenst voor nu en in de toekomst.

 251. Woorden schieten eigenlijk te kort en zullen ook niet veel troost bieden bij dit vreselijke verlies. Wij wensen ouders en alle andere nabestaanden heel veel sterkte met het verlies van Lisanne. Dit is vreselijk om mee te moeten maken. Wij hopen voor jullie dat het nog duidelijk wordt wat er is gebeurd.

 252. Lieve Peter, Diny en Martijn.

  Lisanne herinner ik mij als een lief, vrolijk en spontaan meisje die ik af en toe op de basisschool en bij ons thuis zag. Het is dan ook niet voor te stellen dat wat zo een mooie onvergetelijk reis voor Lisanne had moeten worden zo is geëindigd. Ik heb er geen woorden voor. Heel veel sterkte. Ik zal voor jullie bidden!

  Liefs,

  Jesper

 253. Lieve familie en vrienden van Lisanne,
  Dit is verschrikkelijk en er zijn geen woorden die jullie pijn en verdriet kunnen verzachten. Wat had ik het graag anders gezien. Ik hoop oprecht dat jullie de kracht vinden om met dit verlies om te gaan, dat jullie steun vinden in elkaar en in de mooie herinneringen die jullie van haar hebben.
  Jullie zijn in mijn gedachten.

 254. Lieve Lisanne, Wat heb ik gehoopt dat je veilig thuis zou komen. Iedere avond heb ik de engelen gevraagd jullie terug naar huis te brengen en informatie te mogen ontvangen voor jullie ouders. De informatie ligt nu verborgen in de aarde, in de Jungle van Panama. Maar ik blijf hopen voor jullie ouders, omdat dit een ondraaglijk verdriet is voor hen die achterblijven. Ik wens je/jullie ouders heel veel sterkte in de hoop dat alle liefde en steun die zij nu ontvangen vanuit heel Nederland, troost kan bieden. Ik heb alle dagen meegeleefd en gehuild toen ik hoorde dat de resten van jullie gevonden waren. Ik hoop, nee ik weet, dat jullie in de geestelijke wereld in liefde ontvangen zijn. Mooie verdere reis. Liefs, Hannah Moerland uit Utrecht

 255. Zo’n mooie jonge vrouw. Met zoveel liefde door de familie gezocht. Vreselijk dit verlies voor alle nabestaanden. Veel kracht! Lisanne leeft, net als Kris, als een heldere ster in de hemel.

 256. Lieve familie van Kris en Lisanne,
  Elke dag sinds de vermissing van jullie prachtige meiden heb ik gehoopt en gebeden dat er een wonder zou gebeuren, dat ze ergens levend zouden opduiken. Ik mocht een aantal jaar geleden als door een wonder mijn ernstig zieke dochter behouden en dat gaf me hoop dat voor jullie een wonder ook niet uitgesloten was.
  Wat een vreselijk nieuws. Ik leef erg met jullie mee en hoop dat er meer duidelijkheid kan komen over wat er precies gebeurde en wens jullie veel sterkte met dit grote verlies.
  Ik heb groot respect voor jullie doortastendheid en doorzettingsvermogen in het willen vinden van hen.
  Ik weet zeker dat jullie de kracht vinden om deze vreselijke waarheid onder ogen te zien. Ik blijf met mijn gedachten bij jullie.
  Elly

 257. Lisanne, via je foto’s is het net of ik je een beetje kende…wat droevig dat jouw leven ten einde is gekomen.
  Ouders en andere naasten, ik wens jullie veel kracht (voor elkaar) en moed om het leven aan te kunnen zonder jullie Lisanne.

  Patricia

 258. Ik heb intens met jullie meegeleefd. Wat is dit verdrietig en niet te bevatten. Heel veel sterkte gewenst..

 259. Beste familie,

  Heel veel sterkte gewenst met het verwerken dit dit enorme verlies.
  Op grote afstand leven velen anoniem met jullie mee. We hebben allen gehoopt dat het anders zou lopen.
  Hopelijk worden jullie een beetje gesteund en getroost door vele woorden van troost en medeleven van jullie landgenoten.
  warme groet, Tita van der Pot

 260. Lieve familie,

  Ik ben even oud als Lisanne en dit is één van de vele redenen dat de vermissing van jullie dochter mij zo heeft aangegrepen. Ik heb ongelooflijk veel bewondering voor hoe jullie de laatste maanden gevochten hebben om jullie dochter te vinden.
  Hoewel ik haar natuurlijk niet gekend heb, kon ik me verplaatsen in jullie verhalen over haar enthousiasme en levenslust en al haar plannen. Ik weet dan ook niet goed welke woorden ik het beste kan gebruiken nu duidelijk is dat jullie dochter niet meer terugkomt van wat een prachtige reis had moeten worden. Er zijn ook eigenlijk geen woorden voor. Ik hoop dat jullie op één of andere manier kracht kunnen putten uit de mooie herinneringen en de steun van velen om door te gaan.
  Heel veel sterkte, kracht, en liefde,

  Sterre (22)

 261. Beste familie, heel veel sterkte gewenst! Er zijn eigenlijk geen woorden te vinden voor zoiets. Maar toch wil ik graag laten weten dat ik met jullie meeleef vanaf de eerste berichten over de vermissing.

 262. heel veel sterkte met dit enorme verlies

 263. Woorden schieten tekort. Heel veel sterkte toegewenst.

 264. Wij willen jullie alle sterkte toewensen en condoleren met het grote verlies van jullie lieve dochter, vriendin en naaste Lisanne.
  We hebben ontzettend met jullie en de meiden meegeleefd, nu kunnen we alleen nog maar hopen dat er ooit duidelijkheid komt voor haar nabestaanden over wat er is gebeurd.

  Heel veel sterkte,
  Warme groet van Annelies

 265. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en de tijd die nog komt ! Wat zullen we haar missen !

 266. Beste Familie

  Na de hele tijd meegeleefd te hebben tijdens de zoektocht wensen wij jullie heel veel kracht en sterkte toe om dit zware verlies een plek te kunnen geven.

  Mariet en Rob

 267. Beste familie en vrienden,

  Ik wens jullie alle sterkte. Nu, maar ook in de toekomst.

 268. Ik wil alle betrokkenen heel veel sterkte toewensen na het zware verlies van Lisanne. Heel Nederland leeft met jullie mee.

 269. Alle steun en sterkte voor de familie van Lisanne en Kris in deze zware periode.

 270. Heel erg veel sterkte toegewenst in deze moeilijke en onduidelijke tijd.

  Groeten Jessica.

 271. Ik hoop dat duidelijk zal worden wat er precies is gebeurd. Ik denk dat je dat als ouders nu alleen nog maar wilt weten. Heel veel kracht om dit grote verlies een plekje te kunnen geven. Je kind verliezen en nog wel op deze manier, lijkt mij ongelooflijk zwaar. Beide prachtige meiden in de bloei van hun leven. Heel erg verdrietig. Ik leef met jullie mee.

 272. Beste Familie,

  Van harte wil ik jullie condoleren met sterven van Lisanne. Hier zijn geen woorden voor. Ik wens jullie kracht en moed toe voor nu en in de toekomst.

 273. Lieve Lisanne, een aantal jaar terug begon ik een avontuur in Deventer samen met een groep medestudenten waaronder jij. Ik heb een klein jaar van jullie mogen genieten en en geweldige tijd beleefd. Na verloop van tijd vele van jullie uit het oog verloren met een enkeling nog contact zo af en toe. Ineens was jij daar weer afgelopen april wereldnieuws samen met je vriendinnetje Kris. Heel Facebook deelde jullie pagina in de hoop op jullie snelle veilige thuiskomst. Na al die tijd van onzekerheid is er nu voor jouw familie en omgeving een stukje onzekerheid weg genomen. Helaas daarmee een hoop verdriet en extra tranen gecreëerd. Het is een moeilijke tijd geweest voor hun allemaal en dat zal nog zeker zo blijven, heel veel sterke voor jullie allemaal. Rust zacht meis!

 274. Ik wens uw gezin alle sterkte om het afschuwelijke verlies van uw kind/zus te dragen.
  Er zijn geen woorden voor.
  Volgens mij was Lisanne een fantastisch mens en hopelijk geeft u dat kracht in de verwerking,

 275. Beste familie en vrienden,

  Vanaf het begin heb ik meegeleefd met de zoektocht naar Lisanne en Kris. Ik hoopte zo dat het goed af zou lopen. Wat een onvoorstelbaar groot verdriet voor jullie. Ik ben ook 22 en ik denk niet dat ik dit snel zal vergeten. Waarom mag ik wel blijven leven en zij niet? Ik wens jullie alle kracht en troost toe.

  Groetjes, Anna

 276. beide families veel sterkte in deze moeilijke dagen

 277. Heel veel sterkte, ik weet, uit eigen ervaring,hhoe machteloos jullie je voelen.

  Ineke

 278. Beste familie van beide jonge meiden,

  Dit is waar iedere ouder bang voor is en hoopt dat het nooit zal gebeuren wat een tragisch iets om je kind te verliezen .

  Ik wens jullie heel veel warmte en liefde toe in deze zwaretijd.

 279. Lieve familie en vrienden van Lisanne,
  Heel veel sterkte met dit immens grote verlies. Ik hoop dat jullie kracht kunnen putten uit de mooie momenten en herinneringen.
  Ook hoop ik dat er spoedig meer duidelijk wordt over de oorzaken, zodat er in ieder geval minder ruimte is voor onzekerheid. Ik wens jullie alle goeds en hoop dat al deze mooie woorden van al deze mensen krachtig genoeg zijn om de pijn in ieder geval een beetje te verzachten.

 280. Hallo Lisanne Froon. Wat voor jou en je vriendin Kris begon als een avontuur in Panama eindigde voor jullie anders. Jullie overleefden jullie avontuur niet. Ik hoop dat jij Lisanne vrede en rust gevonden hebt aan de andere kant waar het leven gewoon door gaat.
  Ik hoop dat de ouders, broer en naasten van Lisanne de kracht vinden om de draad van hun leven weer op te pakken nadat ze te horen kregen dat Lisanne overleden was. Ik wens jullie sterkte in het vinden van antwoorden die meer duidelijk verschaffen hoe Lisanne en Kris gestorven zijn. Het gaat jullie allen goed.

 281. Lieve ouders en familie,
  Gecondoleerd met het verlies van Lisanne.
  Ik heb enorm meegeleefd en vanaf dag 1 gehoopt dat de meiden veilig thuis zouden komen.
  Het heeft helaas niet zo mogen zijn.
  Heel veel sterkte toegewenst !

 282. Heel veel sterkte met dit verlies van jullie dochter Lisanne.
  Woorden schieten te kort.
  Heb vaak in de nacht aan de meisjes moeten denken, waar zijn ze nu. Leven ze nog.
  God zal voor jullie zorgen. Nu maar ook in de toekomst.
  Zijn armen zijn om jullie heen.

 283. Gecondoleerd met dit vreselijk verlies van jullie dochters.
  Woorden schieten te kort. Weet dat jullie in de armen van onze Heiland Jezus Christus mag uit huilen.
  Hij zorgt nu voor jullie en in de toekomst.
  Leef met jullie mee.
  Veel sterkte Fam. Kremers en Froon.

 284. Lieve familie en vrienden, een ieder die een dochter heeft weet dat een grotere nachtmerrie niet bestaat. Wat kan ik zeggen alleen dat ik heel erg met jullie meeleef en meegeleefd heb de afgelopen tijd. Ik hoop van harte dat jullie een antwoord gaan krijgen op de vele vragen die er nog zijn! Heel veel kracht gewenst!

 285. Angst, hoop, onzekerheid, verdriet,tranen, verlies, achterlaten, een paar woorden die on bezig hielden de afgelopen maanden, de klap is keihard aangekomen bij iedereen, gecondoleerd en sterkte voor iedereen!

 286. Beste Fam. Van lisanne en Kris. We hebben van af het beging met jullie meegeleefd en gehoopt op een goede afloop, maar helaas mocht dit niet zo zijn daarom wensen jullie heel veel sterkte toe en hopen dat jullie over een tijd de rust weer over jullie heen kunnen krijgen sterkte

 287. Beste ouders, broer, familie en vrienden van Lisanne,

  Al maanden gaan jullie door een hel en hou je je vast aan een mogelijk goede afloop lijkt mij, en dan dit vreselijke bericht. Ik leef enorm met jullie mee en wil jullie graag via deze weg heel erg veel sterkte wensen. Zelf heb ik afgelopen februari een busongeval mee moeten maken in de Filipijnen waarbij mijn vriendin waarmee ik aan het reizen was is overleden. Ik kon me weinig ergers voorstellen, en dan jullie verhaal….vreselijk!! Ik hoop dat jullie veel steun hebben aan elkaar en aan jullie omgeving en een manier weten te vinden om met het verdriet en de pijn om te gaan. Heel veel liefs en sterkte

 288. Zoals velen hebben wij de berichten gevolgd en kunnen nu enkel laten weten met jullie mee te leven.
  Jullie dochter die met leuke studie plannen een tijdje weggaat, dat het zo moest aflopen, vreselijk.
  Heel veel sterkte voor de toekomst!

 289. Gecondoleerd. Heel veel sterkte gewenst met dit tragische verlies.

 290. Lieve ouders van Lisanne en Martijn,

  Van begin tot eind meegeleefd en hoop gehouden dat ze veilig naar huis zou komen. De angst en de onwetendheid hebben nu plaatsgemaakt voor verdriet en een een groot gemis. Ik wens jullie heel veel sterkte om het een plekje te geven. Liefs Vera

 291. Maandenlang hebben we meegeleefd met de zoektocht naar Lisanne en Kris. En dan het schokkende nieuws. Wij wensen jullie heel veel sterkte bij dit enorme verlies. Dat jullie antwoorden mogen krijgen op wat er gebeurd is.

 292. Wij willen de familie,vrienden en bekenden veel sterkte en kracht wensen met dit grote verlies.
  Gecondoleerd.

 293. woorden schieten tekort nu jullie na deze lange en intensieve zoektocht Lisanne hebben gevonden maar niet zoals iedereen zo had gehoopt.
  Moge de warmte van iedereen om jullie heen en het grote respect voor jullie inzet iets van de pijn kunnen verlichten

 294. Lieve ouders, familieleden, vrienden, vriendinnen en alle mensen die Lisanne hebben gekend.
  Ik heb geen woorden voor wat er gebeurd is met Lisanne en Kris. Vanaf het begin heb ik intens met jullie meegeleefd en zijn de meiden geen dag uit mijn hoofd geweest, al kende ik ze allebei niet. Heel veel sterkte de komende tijd. Ik denk veel aan jullie.

 295. wat een lieve woorden voor Lisanne en haar lieve ouders en broer.

  Liz

 296. Woorden schieten tekort. Ik ken jullie niet persoonlijk maar net als vele mensen in Nederland heb ik enorm met jullie meegeleefd en iedere dag gehoopt op een wonder. Twee lieve mooie en slimme meiden die midden in het leven stonden, zo oneerlijk. Ze leven voort in jullie mooie herinneringen en in jullie hart. Heel veel sterkte voor beide ouders, broers, families en vrienden.

 297. als ouders van Lisa hebben we de berichten over Lisanne intensief gevolgd. We kennen Lisanne als teammaatje van Lisa bij Sovoco. Wat een horrorfilm maken jullie mee. Wij wensen jullie alle moed en sterkte toe die er nodig is om dit een plek te geven. Alexander en Marijke

 298. Woorden schieten tekort….
  heel veel sterkte in deze moeilijke tijden!

 299. Innige deelneming en veel sterkte.

 300. Lieve ouders, broer, andere familie en vrienden van Lisanne,

  Er zijn geen woorden die de pijn kunnen verzachten. Wat een onvoorstelbaar groot verlies. Ik bid dat jullie gedragen zijn door liefde en kracht op dit moment. Maar ook later, als iedereen weer doorgaat, maar jullie met een leegte achterblijven. Jullie zijn zo sterk geweest de afgelopen maanden, dat jullie altijd maar omringd zullen zijn met warmte en troost op die zware momenten van gemis.
  Lisanne zit in jullie hart, voor altijd.

 301. Ik heb je nooit gekend maar ik zal je nooit vergeten
  Voor alles is een reden verborgen in de tijd
  Er is oneindig veel meer tussen hemel en aarde
  Waar jij nu bent is het goed

 302. lieve fam van lysanne en kris,
  Gecondoleerd met dit verlies.
  Ik ben geschokt,
  steeds heb ik voor Lysanne en kris en fam gebeden,
  dat zij gevonden mogen worden.
  Bij de biddende moeders,waar ik 1keer per week kom/.
  Wij hebben gezamelijk gebeden om kracht voor Lysane en kris en familie.Dit blijf ik doen,zolang de procedures duren.Heel veel sterkte,in deze moeilijke tijd.

 303. Lieve familie en vrienden van Lisanne,
  Vanaf t moment dat de vermissing in beeld kwam, volgde ik elke dag het nieuws, in de hoop dat ze levend terug werden gevonden. Helaas kwam het vreselijke nieuws, dat het niet zo mocht zijn…..

 304. Lieve familie, vrienden en alle betrokkenen,
  Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe bij het verwerken van het grote verlies .
  Gecondoleerd. Xx

 305. Twee onbekende meisjes, twee onbekende families behoren ineens tot mijn dagelijkse gedachten, hoop, vertrouwen en meeleven. Het op de voet volgen van het laatste nieuws….zou het kunnen…….verdwalen en zo lang overleven in de jungle….en ineens is er geen hoop meer. Hoop maakt plaats voor berusting, jullie zijn gevonden. Voor de familie resten nog vele vragen, maar ook rouw en verwerking. Voor al jullie dierbaren heel veel kracht en sterkte toegewenst. De reis van Kris en Lisanne wordt voortgezet in voor ons onbekende oorden

 306. it´s so unfair
  it´s so unfair.

  I wish i could carry a piece of your pain.

  My sincere wishes to the family.

 307. Een drama!! Wat heb ik veel aan jullie gedacht! Wat moet ik zeggen….? Ik kan niets zeggen met een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen!

 308. Woorden schieten tekort.. Net als vele anderen kende ik Lisanne niet persoonlijk. Dit verschrikkelijke nieuws heeft me toch zeer geraakt. Een jonge vrouw die naar Panama ging om op avontuur te gaan samen met een vriendin. Wat de mooiste tijd van haar leven had moeten zijn, eindigde tragisch. Ik wens jullie als gezin heel veel sterkte en kracht toe met dit ondenkbare verlies. Ook wil ik familie en vrienden veel sterkte wensen. Lisanne zal voortleven in jullie gedachten en zal dagelijks bij jullie zijn en jullie bij haar. Uit het oog, maar nooit uit het hart. Lieve groet van Esmée

 309. Beste familie en vrienden van Lisanne,

  Ik kan hier van alles neerzetten maar woorden zijn moeilijk te kiezen.
  Niks zal de pijn verzachten maar wellicht zal het steunend aanvoelen.

  Gecondoleerd met het verlies van Lisanne. Ik wens een ieder die deze ondraaglijke pijn heeft met het verlies van Lisanne heel veel liefde en sterkte en ik hoop dat er een moment komt waarop dingen duidelijker zijn en er daardoor een vorm van ”afsluiting” plaats kan vinden. En dat dit in alle rust plaats mag vinden. Ik hoop dat jullie elkaar allemaal blijven steunen en veel liefde aan elkaar geven. Nogmaals heel veel sterkte,

  Flore

 310. Dag ouders, broers/zussen, vrienden en familie van Lisanne,

  Ik wens u/jullie veel sterkte toe om dit verlies te verwerken en veel kracht om verder te kunnen gaan. Heel Nederland kent de namen Lisanne en Kris, alleen jullie weten hoe uniek en bijzonder ze waren.

 311. Ook wij volgden alle nieuws omtrent de meiden op de voet en hoopten zo dat het goed zou aflopen. Toen het vreselijke nieuws kwam waren we aangedaan. Onmogelijk in te voelen hoe ombeschrijfelijk het verdriet voor jullie allen moet zijn.
  Veel kracht, moed en wijsheid toegewenst om hier mee te leren omgaan.

 312. Ik heb met jullie meegeleefd en ik wens jullie veel sterkte met het verlies van jullie dochter

 313. beste ouders en broervan Lisanne,
  Het geluid van deze stilte is oorverdovend.
  Wat een enorm verlies voor jullie. Jullie krachtige wijze dochter is er niet meer. Je byzondere speciale zus zal nooit meer bij jullie zijn. Het nooit meer ;zal langzaam voelbaar worden. Wat blijft zijn herinneringen aan jullie dochter die wereldnieuws werd, die het waard was om door de hele wereld gekend te worden. Haar naam zal nog lang klinken.
  We waren bij het concert georganiseerd door de amersfoortse berg. ontroerend, vol bewondering voor jullie als ouders en broer. Lege tafels,lege stoelen het zal nooit meer hetzelfde zijn. Een rollercoaster aan gevoelens. Sterkte en heel veel lieve warme mensen om jullie heen en een mooi en indrukwekkend afscheid gewenst.
  een warme groet

 314. Ik ken Lisanne niet persoonlijk maar heb de berichten op de voet gevolgd. Zelf ben ik net met mijn vriendin weg geweest. Wij zijn van dezelfde leeftijd. Het had ons ook kunnen overkomen. Ik bid of God jullie zal dragen in deze moeilijk tijd.

 315. beste ouders en broer van Lisanne,
  Het geluid van deze stilte is oorverdovend.
  Wat een enorm verlies voor jullie. Jullie wijze sterke dochter is er niet meer. Je byzondere speciale zus zal nooit meer bij jullie zijn. Het nooit meer ;zal langzaam voelbaar worden. Wat blijft zijn herinneringen aan jullie dochter die wereldnieuws werd, die het waard was om door de hele wereld gekend te worden. Haar naam zal nog lang klinken.
  We waren bij het concert georganiseerd door de amersfoortse berg en het Hooge land. ontroerend, vol bewondering voor jullie als ouders en broer. Lege tafels,lege stoelen het zal nooit meer hetzelfde zijn. Een rollercoaster aan gevoelens. Sterkte en heel veel lieve warme mensen om jullie heen en een mooi en indrukwekkend afscheid gewenst.
  een warme groet

 316. Woorden schieten te kort. Heel veel kracht en sterkte toegewenst.

  Danielle

 317. lieve Familie en vrienden van Lisanne,
  Het verdriet en de pijn is niet te beschrijven zo groot!
  ook ik hoopte dat Lisanne gevonden zou worden, tegen beter weten ,levend.
  Gecondoleerd, ik hoop dat jullie met elkaar een weg weten te vinden voor dit enorme grote verdriet!
  Morgen steek ik een kaars voor jullie en Lisanne aan.
  Marion

 318. Lieve familie en vrienden van Lisanne,

  Wat een verdrietige ontknoping.
  Ik bewonder jullie moed en doorzettingsvermogen.
  Jullie hebben er samen werkelijk alles aan gedaan wat jullie maar konden.

  Misschien gaat de verbijstering wel nooit helemaal over.
  Maar ik hoop dat jullie een manier zullen vinden om er iets positiefs en krachtigs mee te doen.
  Hoewel ik Lisanne niet heb gekend, denk ik toch dat ze daar onwijs trots op zou zijn… en als een stralend licht en een schitterende ster heel dichtbij is.

  Heel veel liefs en sterkte,

  Marijn

 319. Woorden schieten te kort. Heel veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies. Ik wens jullie alle kracht en liefde.

 320. Gecondoleerd met het verlies van lisanne en kris.
  Als het zo is dat ze verongelukt zijn op de pianiste trail, is dat voor de familie en vrienden beter te verteren dan een misdrijf.
  Ik ben een reiziger, die iedere reis dingen regel voor het geval ik niet meer terug kom. Dat een dagtochtje uit een boekje van lonely planet zo eindigt, voorzag niemand, maar het is wel de realiteit.
  Ik ben in ieder geval erg blij dat de meisjes gevonden zijn en u hoe moeilijk het ook zal zijn het een plekje kunt gaan geven. Dood is erg maar vermist is onverteerbaar.

 321. Gecondoleerd.
  Een paar dagen terug stond ik nog te hopen met alle KPOA collega’s en nu dit vreselijke nieuws.
  Heel veel sterkte!

 322. Gecondoleerd. Wij wensen jullie de kracht om dit vreselijke verlies te verwerken.
  Koester alle mooie herinneringen en mogen alle steunbetuigingen jullie kracht geven.

 323. Lieve familie,

  Wat een vreselijk drama. Voor nu en in de toekomst ontzettend veel sterkte.
  In gedachten bij jullie.

  Sterkte Heleen

 324. Familie en geliefden van Lisanne, ook wij hebben de vermissing vanaf de eerste dag gevolgd, elke dag hoopten we op goed nieuws.. Via de media kwamen we gevoelsmatig een beetje dichterbij jullie; we voelden ook wanhoop, hoop, angst, de continue spanning, onrust.. Het bericht dat de meiden zijn omgekomen raakt ons diep. We beseffen dat het voor jullie vre-se-lijk moet zijn, maar we hopen dat er kracht geput kan worden uit de vele steunbetuigingen, uit de band met geliefden, uit het welgemeende medeleven, uit de herinnering aan de meiden en hun levensvreugde.. We wensen jullie alle sterkte om dit verlies te dragen! Veel liefs en veel kracht gewenst!

 325. Heel veel sterkte gewenst! We denken aan jullie!

 326. lieve familie en vrienden van lisanne
  vanaf 2april heb ik met jullie mee geleefd net als velen
  daarom schrijf ik hier
  wil jullie heel veel sterkte wensen met dit groot verlies

 327. Ook al ken ik zowel Kris als Lisanne niet, dagelijks heb ik het nieuws gevolgd.. Tranen springen in mijn ogen bij het lezen van de verschrikkelijke berichten.. Woorden schieten tekort. Ik wens de familie en vrienden heel erg veel sterkte toe! Ik denk aan jullie!

 328. Lieve Ouders,broer,familie,vrienden,
  Op een afstand hebben we meegeleefd met jullie,nieuws op de voet gevolgd…….Afschuwelijk.

  God sterk hen in deze verschrikkelijke moeilijke tijd, en wees hun zeer nabij, in de leegte die hen wacht.

 329. Beste ouders ,broer en verdere familie.

  Heel Nederland leefde maanden met jullie mee op een goede afloop.
  Zo ook wij die het nieuws vanuit panama op de voet volgde.
  Wat een afschuwelijk nieuws dat dit zo ten einde moest komen.
  Wij hopen dat jullie nog antwoorden op de vragen gaan krijgen wat er met Lisanne gebeurd is.
  Vreselijk zo.n knappe meid en in de bloei van haar leven,hier zijn geen woorden voor.

  Wij wensen ouders,broer en verdere familie enorm veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd.

  Lisanne zal over jullie waken en jullie de kracht geven om door te kunnen gaan.

  LIEVE LISANNE R.I.P.

 330. Vreselijk verdrietig. Ik leef met de familie mee, samen met mijn dochter. Blijf het nieuws ook volgen. Je zit met zoveel vragen nog. Sterkte en veel liefde toegewenst.

 331. Wij willen de familie en vrienden en bekenden veel sterkte wensen met dit grote verlies.

 332. Er zijn geen woorden voor dit verlies, Gecondoleerd. Ik wens familie, vrienden en kennissen heel veel sterkte in alles!

  Leanne

 333. Ik wil de familie heel veel sterkte wensen met het grote verlies van hun dochter Lisanne.
  En heel veel krachten voor deze moeilijke tijd en de tijd die nog komen gaat.

 334. Wat een schok. Wat hebben die meiden de laatste dagen meegemaakt? En wat maken jullie als familieleden en vrienden nu mee? Het was en is een verschrikkelijke tocht voor iedereen.

  Het verhaal van Lisanne en Kris grijpt heel Nederland aan, iedereen om zijn eigen reden. Het zal alle ouders enorm aangrijpen, omdat zij zich inleven in het mogelijke verlies van hun dochter. Het zal alle jongeren aangrijpen, omdat zij zich realiseren dat zij ook daar hadden kunnen zijn. Het zal alle backpackers aangrijpen, omdat zij ook angstige momenten hebben meegemaakt en telkens heel blij waren als het goed afliep.

  Ik behoor tot die laatste groep. Ook ik heb tijdens mijn reis samen met mijn vriendin momenten meegemaakt die ook tragischer hadden kunnen aflopen dan ze nu zijn afgelopen. Dat grijpt me aan. Het besef dat Lisanne en Kris wel die enorme pech hebben gehad. En dat terwijl ze allebei zo’n onwaarschijnlijk mooie meiden zijn, die ongetwijfeld met alle goede bedoelingen en voorbereidingen samen op reis zijn gegaan.

  Het mooie aan het verhaal dat ik op deze website heb gelezen, is dat Lisanne en Kris echt heel graag naar Panama wilden en samen hard gespaard hebben voor deze reis. Ze hebben waarschijnlijk naast een heel verdrietig en angstig einde, ook heel mooie en gelukkige momenten samen in Panama gehad. Ze zullen zich de koning te rijk hebben gevoeld toen het ze gelukt was: ze waren eindelijk samen in Panama! Maar waarom moest het dan zo aflopen? Wie weet wat daar de reden van is…

  Sprakeloos…

  Heel veel sterkte gewenst voor de ouders, de familie en iedereen die Lisanne en Kris lief had.

  Bonnie

 335. Sterkte en kracht voor allen…

 336. Beste Familie Froon,

  Intens ons medeleven met het verlies van uw veel te jong gestorven dochter Lisanne.

  Moge zij rusten in vrede en dat zij ons mag gadeslaan van DAARBOVEN.

  Groeten, Wim.

 337. Hier zijn geen woorden voor. Heel veel sterkte en kracht, ook voor de toekomst.

 338. Lieve Lisanne,
  Rust zacht. Ik wens je familie en vrienden heel veel sterkte en liefde toe. Het heeft me erg geraakt en leef met ze mee.
  Veel liefs,
  Anne

 339. Steeds moet ik aan jullie denken, en aan Lisanne en Kris, hoe wreed is het lot en hoe groot het verdriet.
  familie van Lisanne, gecondoleerd.

 340. Lieve Familie,

  Ik voelde me vanaf het begin verbonden met de meiden, vooral omdat ik van dezelfde leeftijd ben en het zo mijn vriendinnen zouden kunnen zijn. Snel, verantwoordelijk en het hart op de goede plek.

  Ik leef met jullie mee (en met mij vele)ontzettend veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  “Je was als een kaars, vol licht warmte en gezelligheid. Deze is nu uitgedoofd, je bent teruggekeerd naar de bron van het leven in geloof en dankbaarheid, je uitstraling waakt over ons”.

  Heel veel liefde toegewenst
  Mathilde

 341. Wat een fantastische reis had moeten zijn is uitgelopen op een vreselijk drama. Woorden schieten hiervoor te kort. Wat een verdriet moet dit geven.

  Ik ken Lisanne en Kris niet, maar het heeft me intens geraakt en verdrietig gemaakt.
  Vanaf het begin, heb ik meegeleefd met de ouders, familie en vrienden. Al die tijd in onzekerheid over het lot van jullie dochter, zus en/of vriendin. Vreselijk moet dat zijn geweest.
  En ook nu nog steeds grote onzekerheid over wat er is gebeurd in Panama. Daar zijn gewoon geen woorden voor.
  Ondanks de recentelijke ontwikkelingen, hoop ik dat de ouders, familie en vrienden dit alles rustig kunnen verwerken en uiteindelijk een plekje kunnen geven.
  Lisanne en Kris zullen helaas niet meer terugkeren, maar in ieders gedachten zullen zij voort leven. Daar ben ik van overtuigd.

  Ik wens de ouders, broers/zussen, andere naaste familie en vrienden van Lisanne en Kris heel veel sterkte toe de komende tijd met het verwerken van dit grote verlies.

  Rust zacht Lisanne en Kris,

  Ellen
  Eindhoven

 342. Ook wij hebben zo intens met jullie meegeleefd en toch elke keer weer de hoop gehouden dat de meiden gevonden zouden worden.
  Hoe vreselijk moet dit zijn om jullie lieve dochter zo te moeten verliezen.
  Als wij de woorden kenden die jullie zouden troosten,
  zouden we ze schrijven. Maar we weten ze niet, dit verdriet is té groot

  Onze gedachten zijn bij jullie en wij wensen jullie alle kracht en sterkte toe.

 343. Nu aan de onzekerheid en de hoop op een goed bericht zo’n verdrietig einde is gekomen, wens ik u veel sterkte toe in de komende tijd.

 344. Twee verloren zielen samen zwevend ze naast elkaar zoekend naar het begin van het einde ,zodat ze samen weer de rust kunnen vinden om niet als twee verloren zielen te moeten zweven naar het einde van het begin , rust zacht en vind het einden en het begin dan zal het zweven niet aan voelen als verloren te zijn ,

  Rust Zacht Kris en Lisanne

 345. We feel a great sadness in our hearts for the loss of these two beautiful young woman and we are shocked at the outcome this has taken.

  It is a feeling of hopelessness and there is no morning or evening where we don’t think about them and how this could have happened here in Boquete.

  Panama and the highlands of Panama are such beautiful places but with great risks when you leave the main areas and roads. The government has to learn its lesson from this tragedy that it will not occur again. Whatever happened, if by criminal or natural causes…it is not acceptable! Young people, students, volunteers should be save when visiting Panama! There should be flyers in all tourist centers, hostels and hotels to inform about the dangers of the jungle and for the future there should be trained guides that lead any walks or expeditions into the jungle – just like any other guides in other areas of the world.

  We all have to learn which is the least we can do to assist and help that this very sad outcome for Lisanne and Kris will not happen again.

  To the parents and brothers of Lisanne and Kris we want to give you our heartfelt condolence. We wish you to find peace and happiness back into your life and we hope you can celebrate the happy times of your daughters and sisters in ways they would have loved it!

  I’m not dead, I only changed the rooms. I live in you and go through all your dreams.- Michelangelo – -

  R.I.P. Kris & Lisanne

 346. Wat een verschrikkelijk nieuws. Het nieuws over de vermissing heb ik vanaf het begin op de voet gevolgd en hoopte zo dat de meiden weer terug zouden komen. Ik wens de ouders, familie en vrienden van Lisanne heel veel sterkte toe.

 347. Een nachtmerrie werd werkelijkheid. Wat verschrikkelijk om je kind op deze manier te moeten verliezen. Een onzekere tijd kwam ten einde, hoop is verdwenen, vragen blijven. Heel veel sterkte, kracht en warmte toegewenst bij het verwerken van het verlies van jullie prachtige dochter.

 348. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd voor iedereen en woorden schieten te kort met dit grote verlies.

 349. Onwerkelijk, ik hoop voor jullie dat het hele verhaal duidelijk wordt. Het zal het verdriet niet wegnemen maar de waarom vraag hopelijk kunnen beantwoorden. Heel veel sterkte en kracht gewenst in deze onwerkelijke, verdrietige tijd.

 350. Verschrikkelijk …… wij hopen dat jullie de kracht kunnen vinden om met dit immense verlies en verdriet om te kunnen gaan. Heel veel sterkte toegewenst.

 351. Hier zijn geen woorden voor …..
  Allen die hier betrokken bij zijn wens ik heel veel sterkte toe.

 352. Ouders, familie een ieder die nauw betrokken was bij Lisanne gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met dit enorme verlies.

 353. Heel veel sterkte met dit grote verlies!Het condoleance register is gesloten / El registro de condelencias esta cerado / The condolences registry is closed