Condolances registry for Lisanne Froon

Posted by on Jun 24, 2014 in Condolences Lisanne, Lisanne Froon, News

The family of Lisanne Froon have created a special page to collect condolences and expressions of solidarity from friends, loved ones, acquaintances or anyone who wants to express their feelings about the difficult times they are experiencing. Please share your email address so the family is able to respond in future times if they want to decide to do so.

 

In loving memory of Lisanne Froon

 

  54 Comments

 1. Ik ben enkele jaren ouder dan Kris en Lisanne maar heb ook veel, soms ook alleen, door Latijns Amerika gereisd en realiseer me dat dit iedereen, ook mijzelf, had kunnen overkomen. Afschuwelijk. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte met dit onbeschrijfelijke verlies.

 2. Nog steeds heel veel sterkte gewenst!

 3. My husband and I are so sorry for your unimaginable loss–we live here in alto boquete and really feel for what the family is going through. I pray that you can find that comfort and peace that will help you to get through this. I am one of Jehovah’s Witnesses and I would like to share with you a scripture that has brought me comfort when l needed it. (Philippians 4:6,7)
  Darlene and Frank
  Alto Boquete

 4. Lieve mensen,

  Nog steeds in gedachten. Heel veel sterkte gewenst en veel kracht gewenst en liefde gewenst voor in de toekomst van jullie eigen leven.

  Ash

 5. No words can convey our sarrow,but hope you may find a messure of peace from the words found in the Bible at Revelation 21:4&5. As parents are hearts go out to you.

 6. Geconcoleerd met dit zware verlies van jullie mooie dochter, zus, vriendin.
  Ik wens jullie ook veel sterkte voor de toekomst toe. Ik bid voor jullie.

 7. My husband and I pray for you every day, for the girls and for your family. We hope and pray that you are blessed with peace at this very difficult time and that the love of family, friends, and all of us gives you the needed sustenance to get through this. Our sincere and respectful condolences.

 8. Heel veel sterkte met jullie verlies

 9. We were in Boquete area one week after your daughter disappeared. This tragic incident could happen to us and reach a large number of travelers. We hope that this tragedy will not happen anymore and we send you our deepest condolences and our support during this difficult time.

 10. Erg meegeleefd. Zelf veel gereisd op die leeftijd en soms ternauwernood aan een drama ontsnapt. Moge jullie antwoord vinden op de vragen die jullie bezig houden. Heel veel sterkte en liefs, Linda

 11. We wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van jullie Lisanne, we hopen zo dat er meer duidelijkheid komt over de toedracht, zodat jullie niet met die vreselijke vragen hoeven blijven rondlopen. We denken aan jullie, het houdt ons erg bezig.

 12. Blij dat er enige helderheid is. Verder intens veel verdriet, die van afstand al heel duidelijk valt te voelen.

  Mijn medeleven met jullie verlies.

  Heel veel succes de komende periode met de verwerking van deze grote klap voor jullie, en met het vinden van meer aanwijzingen die duidelijk maken wat er precies is voorgevallen.

  Liefs en Sterkte, Edwin.

 13. Beste Peter en familie,

  Wij hadden gehoopt op een goede afloop. Wij leven daarom enorm met jullie mee en wensen jullie veel sterkte!

  We hopen dat jullie snel de antwoorden zullen vinden waarnaar jullie opzoek zijn.

  Ik geloof dat jullie elkaar op een dag weer zullen ontmoeten.

  Groet,
  David – voormalig collega bij het SBG.

 14. Geboren uit liefde, geboren om voor altijd lief te hebben.

  Heel veel sterkte en liefde gewenst.
  Regina

 15. Heel heel veel kracht en sterkte toegewenst! Liefs Mignon

 16. Lieve familie en vrienden,

  wat een immense verlies, wat een vreselijk gebeuren.
  Woorden van troost schieten tekort.Ik wens jullie veel sterkte en dat u uiteindelijk mag berusten in hetgeen wat niet te veranderen is.OOk al is het verdriet nu ook zo nodig om niet gek te worden.
  Ik leef met jullie mee.

  Martha Kursch, Groningen

 17. Woorden schieten tekort. We wensen jullie oneindig veel kracht toe om het verlies van jullie prachtige, lieve dochter, zus en kleindochter te kunnen verwerken. We hopen dat jullie verdere zoektocht meer duidelijkheid over de toedracht oplevert en antwoord geeft op alle vragen die bij jullie leven. We leven intens met jullie mee.

 18. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Aangrijpend verhaal.

 19. Mijn condoleances vanuit parijs. Ik heb uw nieuws van het begin af gevolgd en hoopte en hoopte.. Veel sterkte. Annemiek

 20. Alle nabestaanden wens ik veel sterkte en medeleven bij dit vreselijke nieuws.

 21. It is unfortunate that this has happened with two volunteers who gave love to the children. There is absolutely nothing that happens on earth that is hidden from the sky. Sooner or later something will know about this. My condolences to their families

 22. Vreselijk wat met de meisjes is gebeurd, dat is gewoon een nachtmerrie en nog niet door de familie te bevatten.
  Heel veel sterkte om dit immens verlies te dragen.

 23. Lieve familie,
  Ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke tijden. Mijn zusje overleed 10 jaar geleden als gevolg van zinloos geweld, ze was 33 jaar. Het verdriet en pijn is er nog steeds, maar met steun van familieleden en vrienden zijn wij er door heen gekomen. Blijf Lisanne en Kris een plek geven in jullie familie, praat over hen, stop ze niet weg.
  Met veel liefs, Lydwi

 24. hier zijn geen woorden voor……
  heel veel sterkte met het verlies van jullie mooie dochter…….xxx

 25. Vanaf de berichtgeving van de vermissing van uw dochter heeft het mij in de greep. Hoewel ik totaal onbekend ben voor u en hun is het toch iets wat mij niet losliet. Ik bleef het volgen. En ik heb zo vreselijk met jullie te doen. Dan laat je grote meiden met zulke geweldige plannen gaan, voor een goed doel nota bene en dan eindigt het zo. Wat angstig. Wat een nachtmerrie. Heel veel sterkte gewenst en mijn oprechte deelneming.

 26. Beste familie, vrienden van Kris en Lisanne,

  Voor alles mijn oprechte medeleven met de familie en vrienden bij het heengaan van Uw geliefde dochters, vriendinnen. Het is in en in-triest. We zijn er allemaal stuk van. Als iemand die 20 jaar geleden in het Costaricaanse deel van deze bergen heeft gewandeld en de flora daar heeft bestudeerd, ben ik mij er buitengewoon van bewust wat Uw dochters hebben moeten doormaken. Het moet verschrikkelijk zijn geweest. Ik heb buitengewoon te doen met U allen, met hoe U dit drama moet verwerken. Wat hadden we graag gezien dat de meisjes het overleefd hadden, de weg naar buiten hadden gevonden. Wisten hoe ze moesten overleven, hoe ze de bewoonde wereld moesten bereiken. Ik heb er geen woorden voor. Te meer omdat ik zelf weet hoe het is om in deze bossen te verblijven. Uiteraard is het iets heel anders wanneer je verdwaald bent, dan wanneer je daar met gidsen loopt. Ik hoop van harte dat U de troost en rust kunt vinden die U verdient, ook al zal dat in het begin zeer moeilijk zijn, in het begin. Nu overheerst de ontgoocheling en het ongeloof dat dit heft kunnen gebeuren. Ik wens U dan ook alle mogelijke kracht toe om dit verschrikkelijke verlies te verwerken.

  Heel hartelijke groet,

  Maarten Kappelle, Nairobi, Kenia

 27. Aan de familie,vrienden & kennissen.

  Dat wat je lief is verliezen.
  Wanneer je het ‘t minst verwacht.
  Dat wat je lief is verliezen.
  Vergt veel van je kracht.

  Dat wat je lief is verliezen.
  De basis van wie je bent.
  Verdriet niet alleen te dragen.
  Een pijn ongekend.

  Ik wil u allen heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies, voor nu en in de komende tijd.

 28. Heel veel sterkte met het verlies van jullie mooie dochter. Te erg.

 29. Ook ik wil jullie heel veel Kracht toewensen bij dit onverwoordbare verlies, tevens wens ik jullie de steun van elkaar en van God toe.

  Warme omhelzing

 30. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Er zijn geen woorden voor.

  Gods vrede

 31. Lieve ouders en de rest van de familie, en vrienden van Lisanne.

  Ik heb haar nooit gekend, net zoals velen in de wereld.
  Maar toch leerde iedereen van haar bestaan en gingen wij om haar en Kris geven, en hoopten wij allen op een goede afloop.

  Helaas mocht dit niet zo zijn, woorden schieten mij te kort.

  Ik wens u, en allen alle sterkte toe met dit vreselijke verlies.

  Lieve groet

  Matthias Postema

 32. Lieve familie van Lisanne,

  Dit is een nachtmerrie en wij vinden het verschrikkelijk voor jullie. Jullie wereld staat op zijn kop. Het is toch niet zo bedoeld dat je kind eerder heengaat dan de ouders.

  Ons kind is bijna 10 jaar geleden overleden. Wij denken ons een klein beetje te kunnen voorstellen wat jullie nu doormaken en daarom willen wij jullie het volgende meegeven.

  Je kunt het niet alleen, vraag om hulp. Steun elkaar maar geef elkaar ook vrijheid. Het helpt om ieder zijn eigen pad van rouwverwerking te laten volgen. De wond heelt maar zal altijd een lidteken blijven. Ook al kun je je dit nu niet voorstellen, er komt een tijd dat je weer zult kunnen lachen en weet dat jullie dochter niets liever zou wensen.

  Heel veel sterkte gewenst.

  De ouders van Ruud van Rantwijk

 33. Beste familie en vrienden van Kris en Lisanne, wij wensen jullie alle sterkte met dit verschrikkelijke verlies. Wij hebben al die tijd gehoopt dat deze hartverscheurende nachtmerrie toch nog goed zou eindigen. Helaas mocht het niet zo zijn. Woorden schieten tekort bij zoveel leed. Wij hopen dat jullie de kracht vinden om dit verlies in de toekomst een plaats te kunnen geven. Wij denken aan jullie.

 34. Wat een vreselijk verdriet. Gecondoleerd met het verlies van jullie dochter. Heel veel sterkte en ik bid voor kracht voor jullie om dit verlies te kunnen dragen.

 35. Heel veel sterkte heb het op de voed gevolged en vind het heel jammer hoe de uit kost is sterkte van uit aruba Elodia

 36. jeetje alsnog een shock wat hebben we gehoopt op ander nieuws ! heeel veel stekte met dit grote grote verlies!! kan me niet uitdrukken hoe erg ik dit vindt voor jullie de fam. en vrienden

 37. Familie en vrienden van Lisanne. Heel veel sterkte de komende tijd. Het zal veel tijd vergen om dit te kunnen plaatsen. Hoop dat jullie elkaar kunnen ondersteunen

 38. Familie en vrienden, alle sterkte en goeds gewenst. Mijn hart gaat naar u uit.

 39. Heel veel sterkte met dit verschrikkelijke verlies

 40. Wij denken aan jullie. Veel kracht toegewenst!

 41. Zeer veel sterkte gewenst met dit onvoorstelbare verlies. Veel sterkte in het rouwproces en in de zoektocht naar antwoorden.

 42. Gecondoleerd met dit vreselijke verlies. Heel veel sterkte, kracht, licht & liefde toegewenst voor de komende tijd.

 43. Gecondoleerd met deze onvoorstelbaar zware klap. Ik heb haast oneindig veel respect voor de manier waarop alle betrokkenen rondom deze zaak hebben gehandeld, met name voor de directe familie en vrienden maar natuurlijk ook voor de mensen die de zoekactie met zoveel toewijding in Panama hebben uitgevoerd. Ik hoop dat alle familie en nabestaanden de rust en privacy mogen krijgen die ze verdienen, dat dit zware verlies een plekje mag krijgen en dat wat rest de mooie herinneringen aan Kris en Lisanne zullen zijn. Daarbij wens ik allen heel veel sterkte. Dat het meeleven van zovelen in binnen- en buitenland, ook als volledig buitenstaander zoals ikzelf, hierbij als troost mag dienen. Groet, Adriaan de Heer (Amsterdam)

 44. Rust zacht mooie meiden! Jullie wilde een mooie ervaring opdoen, maar wat een verschikkelijke wending heeft het leven genomen……Ik hoop dat jullie, hoe raar het misschien klinkt, er voor elkaar konden zijn op het eind….
  Familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toegewenst…X

 45. Heel heel veel sterkte toegewenst bij dit zware verlies en hoop dat jullie spoedig een antwoord zullen krijgen/vinden van wat er gebeurd is.

  nogmaals heel veel sterkte.

 46. Wat verschrikkelijk, het is het ergste wat je als ouders kan gebeuren. Heel veel sterkte voor u allemaal.

 47. Heel veel sterkte met dit zware verlies. Ik hoop dat er in de toekomst duidelijkheid mag worden wat er is voorgevallen.

 48. Ik heb vanaf 1 april vaak gedacht en kaarsen gebrand voor Lisanne & Kris, ik was bang voor dit slechte nieuws, maar je weet het nooit. Ik zal het blijven volgen. Mijn gedachten gaan uit naar de ouders van Kris en de ouders van Lisanne, wat afschuwelijk om je kind te verliezen. Ik wens jullie veel sterkte! Que Dios le bendiga

 49. Lieve familie Froon,

  Heb geen woorden om jullie te condoleren met dit groot verlies van jullie dochter c.q. zus. Iedere keer als ik foto’s van de meiden zie, krijg ik rillingen.
  Het enige wat ik kan is jullie heel veel sterkte toewensen in deze heel moeilijke tijden.

 50. Vanaf de eerste dag heeft deze zaak mij gegrepen. Beide meiden zijn van mijn leeftijd en Kris zat bij mij op de middelbare school. Wat komt het dan ineens vreselijk dichtbij. Dagelijks keek ik op nu.nl, en dan ineens deze uitkomst. Ik kan het niet bevatten en ik leef ontzettend met jullie mee. Ontzettend veel sterkte met dit verschrikkelijke en ondraaglijke verlies.

 51. Beste Familie,vrienden en kennissen van Lisanne
  Heel veel sterkte om dit verdriet te verwerken.

 52. Familie, vrienden van deze twee prachtige mensen: het maakt me zo verdrietig dat dit deze twee veelbelovende jonge mensen is overkomen. En dat jullie hen nu zo plotseling moeten missen. Kracht en warmte gewenst. Het lijkt me een ondraaglijke pijn die jullie nu moeten voelen. Weet dat velen met jullie meeleven, voor jullie bidden. Sterkte met dit verdriet.
  Willemijn van den Hoek, Amersfoort

 53. Heel veel sterkte met dit ondraaglijk verlies.

 54. Familie, gecondoleerd, met hart en ziel gecondoleerd met het verlies van deze twee jonge ondernemende vrouwen. Zij wilden een ver land zien en leren kennen, zij hadden normaal gesproken nog heel veel jaren om deel te nemen aan het aardse leven. Er is iets gebeurd – we weten niet wat – waardoor hun leven hier is beëindigd. Zij zijn snel terug gegaan naar de aarde, zoals wij allen, stoffelijk gezien, terug gaan naar de aarde. Niemand leeft voor zichzelf, niemand sterft voor zichzelf, wij maken deel uit van de zich voltooiende schepping, waarbij de mens door haar keuzes van grote invloed is. Dat steeds meer duidelijk wordt wat nodig is voor een rechtvaardige mensheid met de aarde! Veel sterkte gewenst in een leven zonder lijfelijke aanwezigheid van Kris en Lissanne…. maar misschien nog intenser bij de wetenschap hoe sterk van geest zij waren en zijn.Het condoleance register is gesloten / El registro de condelencias esta cerado / The condolences registry is closed