Reddingshonden en de Ambassadeur van Panama

Posted by on mei 26, 2014 in Foto's, Nieuws

Reddingshonden en de Ambassadeur van Panama

Vrijwilligers en reddingshonden samen met de ambassadeur van Panama

Het team met vrijwilligers uit Nederland met hun reddingshonden staat klaar op Schiphol samen met de woordvoerder van beide families, Nikki van Passel en de Ambassadeur van Panama, José Manuel Terán. Ze reizen met de enige rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam naar Panama-City.

De ambassadeur kwam zonder vooraankondiging hoogstpersoonlijk een kijkje nemen op het vliegveld om er zeker van te zijn dat het vertrek van de reddingshonden zonder enige problemen verliep, zo meldde hij de woordvoerder.

Reddingshonden samen met de woordvoerder van beide families; Nikki van Passel en de ambassadeur van Panama in Nederland; Jose Manuel Terán.

Reddingshonden samen met de woordvoerder van beide families; Nikki van Passel en de ambassadeur van Panama in Nederland; Jose Manuel Terán.