Ouders Lisanne Froon naar Panama

Posted by on mei 10, 2014 in Nieuws

De familie Froon zal zaterdag 10 mei afreizen naar Panama om daar de plek te bezoeken waar hun dochter Lisanne Froon samen met Kris Kremers het laatste gezien is, Boquete Panama. Zij zullen een bezoek brengen aan het gastgezin waar Lisanne en Kris logeerde. Ook zal er gesproken worden met de mensen, die op verzoek van beide families actief betrokken zijn bij de vindtocht van beide vrouwen.
Naast de persoonlijke en emotionele redenen om nu te kiezen voor een bezoek aan de plek waar zij het laatst gesignaleerd zijn, lijken er mogelijk tevens signalen vanuit het onderzoek naar voren te gaan komen welke aanleiding geven om nu richting Panama te vertrekken en als familie daar aanwezig te zijn.

Vorige week is er een duidelijke teleurstelling merkbaar geweest vanuit de families richting het recherche-team in Panama vanwege het uitblijven van enig resultaat. Dit heeft geleidt tot een verandering van samenstelling van het team wat nu zijn vruchten lijkt te gaan afwerpen. Deze positieve wending geeft de families van Kris en Lisanne vertrouwen en een stukje hoop terug. De ouders van Lisanne gaan mede om die reden in Panama zelf horen wat het resultaat is en wat er mogelijk komende dagen en weken gaat gebeuren om de zaak op te lossen.