INTERPOL plaatst vermiste Lisanne en Kris op internationale website

Posted by on mei 22, 2014 in Nieuws, Persbericht

INTERPOL plaatst vermiste Lisanne en Kris op internationale website

Persbericht

Interpol plaatst de in Panama vermiste Lisanne Froon en Kris Kremers nu ook op internationale website

Amersfoort – 20 mei 2014 – Interpol heeft naast een interne internationale signalering rondom de vermissing van Lisanne Froon en Kris Kremers, deze melding nu ook via hun officiële website openbaar gemaakt. Het publiek kan nu echt overal in de hele wereld mee naar Kris en Lisanne uitkijken. Op de website van Interpol staan een persoonsbeschrijving van Kris en Lisanne en een oproep om contact op te nemen aan iedereen die informatie heeft.

Dankbaar voor internationale aandacht

Als families van Kris en Lisanne zijn wij ontzettend dankbaar voor deze nieuwe internationale publieke aandacht rondom hun vermissing. Wij hopen dat ook deze extra impuls bijdraagt aan een snelle beëindiging van de tergende onzekerheid waar beide families sinds 1 april jl. mee worstelen. Wij hebben begrepen dat deze openbare internationale signalering tevens een punt van aandacht was voor de nieuw aangestelde officier van justitie in Panama, Betzaida Pittí. Wij zijn iedereen dankbaar die heeft meegewerkt om deze melding mogelijk te maken.

Interpol

Interpol is een internationale organisatie die zich bezig houdt met het ondersteunen van politie-organisaties bij het voorkomen en bestrijden van criminaliteit. Er zijn 190 landen lid, waaronder landen in Midden-Amerika zoals Panama, Costa Rica en Colombia. De vermissing van Lisanne en Kris staat in al deze landen met de huidige signalering op de website van Interpol onder de aandacht.

Naar aanleiding van dit persbericht kunt u contact opnemen met de woordvoerder van de families Froon en Kremers, Nikki van Passel +31 (0)6 300 430 40