Stichting Vind Kris en Lisanne

Posted by on mei 8, 2014 in Uncategorized

Stichting Vind Kris en Lisanne

Rekeningnummer: NL92INGB0006527919

Amersfoort, 24 april 2014.

Lieve familie, vrienden en betrokkenen,

Als ouders en broers van Kris Kremers en Lisanne Froon, willen we er zeker van zijn dat het zoeken naar onze meiden doorgaat. Ook al zijn we nu weer terug in Holland, we willen alles doen om het onderzoek in Boquete (Panama) gaande te houden en indien er een spoor is deze te intensiveren. We hebben enorm veel steun gekregen van iedereen om ons heen en hebben regelmatig de vraag gekregen ‘Wat kunnen we doen om te helpen?’ We hebben soms niet de kans gehad om iedereen daar persoonlijk voor te bedanken, maar we stellen deze steun zeer op prijs.

Om ervoor te zorgen dat alle hulp gecoördineerd verloopt en terecht komt op die plaats waar dat het meest effectief is in het terug brengen van onze dochters, hebben we een stichting opgericht en een gezamenlijk bankrekeningnummer hiervoor geopend:

Stichting Vind Kris en Lisanne
Het rekeningnummer van de Stichting is NL92INGB0006527919

Stichting Vind Kris en Lisanne is gevestigd te Amersfoort.

Bestuursleden zijn Peter Froon, Hans Kremers, en Marcel Everloo (accountant)

Uit de gelden op deze rekening zullen de kosten voor het doorgaande onderzoek worden betaald, zoals het inzetten van speurhonden indien gewenst en mogelijk, betalen van plaatselijke onderzoekers, vernieuwen en ophangen van posters, attentie in de media vasthouden, het sturen van mensen vanuit Nederland naar Panama en alles wat we tegenkomen waarvan we denken dat het helpt om Kris en Lisanne terug te vinden. We zijn blij met tips en ideeën van mensen, maar willen als familie wel de regie houden over wat er in het kader van terugvinden van onze dochters gebeurt. Daarom is dit , naast een lokale rekening in Boquete (Panama) het enige rekeningnummer dat voor fondswerving in Nederland gebruikt wordt.

We staan in voortdurend contact met onze contactpersonen in Panama en met de autoriteiten aldaar, evenals met het Nederlandse politieteam en de Nederlandse ambassadeur in Panama. Als het nodig lijkt om als familie terug te keren naar Panama om weer enige urgentie terug te brengen in het onderzoek zullen we dat zeker doen.

Dank voor al jullie steun!

Liefs,

Hans Kremers en Roelie Grit, ouders van Kris Kremers
Peter en Diny Froon, ouders van Lisanne Froon