Amersfoort sport de hele nacht voor Kris en Lisanne

Posted by on mei 27, 2014 in Nieuws

In de nacht van 23 op 24 mei heeft sportschool Life City Amersfoort een benefietnacht georganiseerd om geld in te zamelen voor de vindtocht naar de vermiste Kris Kremers en Lisanne Froon. Deze nacht heeft een bedrag opgeleverd van maarliefst €8250.

We are gonna find you!

De avond werd om 21:00 geopend met een emotioneel moment: het beluisteren van het nummer dat Stephan Mesrits, de vriend van Kris, geschreven heeft en nu te downloaden via iTunes. Dit nummer weergeeft het gevoel van de familie: “gonna find you”. Dit gevoel werd versterkt door de warmte die de families gedurende de hele nacht in de sportschool gevoeld hebben. Honderden vrienden, kennissen en andere betrokkenen uit Amersfoort en omstreken hebben de moeite genomen om op dit bijzondere tijdstip te komen sporten.

Voor iedere georganiseerde activiteit werden de deelnemers gevraagd minimaal €1 te doneren, maar er waren velen die veel meer geld betaalden om bijvoorbeeld deel te nemen aan een spinning class of een indoor bootcamp. Nike had een doos vol sportkleding ter beschikking gesteld voor een veiling, welke een doorslaand succes was.

De families voelden zich ontzettend gesteund door iedereen die aanwezig was en de hartverwarmende betrokkenheid geeft hen nog meer kracht om door te gaan met de vindtocht. We’re gonna find you.