Ambassadeur van Panama spreekt met woordvoerder van families

Posted by on mei 26, 2014 in Foto's, Nieuws

Ambassadeur van Panama spreekt met woordvoerder van families

Ambassadeur van Panama komt persoonlijk polshoogte nemen bij vertrek reddingshonden Schiphol

José Manuel Terán, Ambassadeur van Panama in Nederland is in eigen persoon naar Schiphol gekomen bij het vertrek van de reddingshonden richting Panama. Hij bood via de woordvoerder van de families Kremers en Froon; Nikki van Passel, zijn persoonlijke hulp en samenwerking aan beide families aan. “Ik zal er nauwkeurig op toezien dat alle hulp en bijstand die mogelijk is geboden zal worden aan deze families.” Ook sprak hij verder zijn onvoorwaardelijke steun uit.

Woordvoerder van de families; Nikki van Passel met de Ambassadeur van Panama; José Manuel Terán op Schiphol.

Woordvoerder van de families; Nikki van Passel met de Ambassadeur van Panama; José Manuel Terán op Schiphol. FOTO: RHWW

De families zijn blij verrast met deze oprechte persoonlijke aandacht nadat de ambassadeur al eens eerder tijd maakte voor een persoonlijk gesprek met de familie Kremers op de Ambassade in Den Haag. Ze zien deze woorden van steun wederom als teken dat Panama alles doet wat mogelijk is om Kris & Lisanne thuis te brengen.

RHWW laat desgevraagd weten dat in de 25 jaar dat zij nu reddingsoperaties uitvoeren in het buitenland, er slechts één keer eerder alles geregeld werd binnen 48 uur. Dat is ongekend snel aldus Louise Smits, woordvoerder van Stichting Reddingshonden.